Hrvatska pošta izdvojena tema

poruka: 469
|
čitano: 371.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Hrvatska pošta
Spike1983 kaže...

kaze zenskica, da vidim stoji vam pošiljka u njihovoj sortirnici, pa jebemti sve, pa nek me nazovu i kazu dođi u branimirovu i pokupi si paket, tam sam za 5 min, jebo im pas m... nesposobnu 

BTW, sortirnica je u Gorici. Misliš da netko iz te hrpe paketa može izvući tvoj?

14 godina
Old Iggy kaže...
Spike1983 kaže...

kaze zenskica, da vidim stoji vam pošiljka u njihovoj sortirnici, pa jebemti sve, pa nek me nazovu i kazu dođi u branimirovu i pokupi si paket, tam sam za 5 min, jebo im pas m... nesposobnu 

BTW, sortirnica je u Gorici. Misliš da netko iz te hrpe paketa može izvući tvoj?

pa nije im to valjda jedina sortirnica  

Poštanski broj 10200 je adresa sortirnice poštanskog ureda u Branimirovoj 4 u Zagrebu. 

14 godina
Hrvatska pošta

10200 je broj odjela unutra sortirnice, nema veze sa postanskim brojem. 10003 su inozemni, 10200 se ne sjecam sto je tocno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2020 10:48 (Tony1999).
14 godina
Tony1999 kaže...

10200 je broj odjela unutra sortirnice, nema veze sa postanskim brojem. 10003 su inozemni, 10200 se ne sjecam sto je tocno.

Aaaa, znaci to bi trebalo bit ovo? Znaci ipak V. Gorica

14 godina
Hrvatska pošta

Ma da. 10200 je msm za zagrebacku zupaniju odjeljenje il tak nesto ako me sjecanje sluzi.

A nemoj niti pokusavat ici tamo trazit paket. Sjecam se da je jedan par dosao, prvo im nisu isporucili paket pa ga vratili u branimirovu, oni odu u branimirovu, posalju ih u Goricu. Dodu u Goricu, tu su ih setali od šefa do šefa, ureda do ureda i zaključili da oni njima ne mogu dati paket.

A to što paketi se gube me ništa ne čudi. To se ništa ne pazi na to, padne, zametne se, zavuče vreća u neki kutak. Jednom su im EMSovi ostali zametnuti tjedan dana u nekom kutu dok ih nisu našli, a trebali su biti odaslani isti dan. 

Urnu su tjedan dana povlačili po sortirnici jer nije imala papira, pošalju na Cargo na aerodrom, oni vrate, i tako tjedan dana u krug.

Bio je jedan Dell alienware poslan iz Amerike, taj dan je padala kiša i pokisao je na Cargou na aerodromu, i istovaraju ga iz kombija, kutija sva vlažna raspadne se, laptop ispadne na pod. Uzmu ga, upale, radi, zalijepi ga i šalji dalje.

Masa ovih malih paketa dođe tolko smočena da se naljepnica izbriše i ne vidi se više kamo ide, zato i budu neuručeni.

I dosta često znaju paketi stajati 3+ tjedana prije nego se krenu sortirati po županijama, to mislim na male pakete, svakodnevno je tonu dolazilo, a na tome je radilo 3 osobe i nekoliko studenata. Zatim su shvatili da predugo traje, jer 3 tjedna paketi stoje prije nego se krenu sortirat, pa su 2 tjedna podigli računovodstvo iz uprave pa bi 3 dana u tjednu dijelili pakete a ostatak radili svoje. Onda kada se nakupi nesortirane ih pošalju u druge županije da i oni nešto rade. Jednom su poslali ljude koji nisu nikad radili na tom dijelu da uvedu mjere koje su bile nemoguće, tad je masa studenata im otišla.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2020 14:05 (Tony1999).
8 godina
protjeran
Spike1983 kaže...

Aaaa, znaci to bi trebalo bit ovo? Znaci ipak V. Gorica

https://www.posta.hr/UserDocsImages/posta/Dokumenti/Popis_naselja_u_I._zoni_hpekspres.pdf

https://www.trgo-agencija.info/Raspored%20dostave%20HP.pdf

Da, Zagreb je inace predgradje Velike Gorice, uvjek bilo i bit ce

Steel for Humans, Silver for Monsters, Gold for the Witcher...
6 godina
Hrvatska pošta

Da i ja podjelim svoje loše iskustvo sa našom "efikasnom" poštom. Naručio paket 19.10.2020, paket je već bio poslan 22.10.2020. U Hrvatsku došao 10.11.2020, carina ga preuzela i šalje poštu da pošaljem neke podatke, pošaljem ja to dan poslije, da bi se oni nakon 3 tjedna čekanja paketa sjetili da ja moram opet slat te podatke. Zovem, ne javljaju se, okej, pošaljem ja njima opet istu stvar ko i prije 3 tjedna. Naplatili mi na paket jos dodatnih 150kn radi njihove neodgovornosti i zabušavanja na poslu. Ležarina, 2 put slanje pošte sve na račun mene. Sramota :/ 

14 godina
odjavljen
Hrvatska pošta

Paket poslan DHL-om iz DE u cca 24h dolazi do HR. Prolazi carinu isti dan.

Evo već dva dana čekam da ga dostave.

Ako je mogao doći iz DE za 24h, može ZG-ZG do petka? Budemo vidli :D

13 godina
Hrvatska pošta

Ja sam poslao paket za Grčku 6.12. evo piše na trackingu da se skinuo paket s aviona 14.12.

Poslao sam paket za Afriku, 9.12., evo piše 11.12 otpremljeno u inozemstvo i to je to.

Što se tiče slanja paketa koliko vidim nema nikakvih problema, ali što se tiče dostavljanja lokalno kod nas to im je kaos. A smiješno je bilo u RTL potrazi kak su se pravdali za kineske pakete da to nije njihov posao(praktički je to tvrdio) što se tiče dostavljanja paketa malih i velikih. A meni doslovno o poštaru ovisi ko će ga donijeti, jedan dostavi SVE, drugi šupak samo listić ostavlja.

Pravdaju se na sezonu blagdana, a nikad im nije ovakav kaos bio ko sad. Bolje bi im bilo priznat da nemaju ljudi i da je cirkus radi korone i samog neorganiziranog sustava. Jer nema šanse da ja paket od 2.2kg nemogu poslati u afriku, a dva paketa podijeljena svaki na 1.5kg mogu, a više prostora zauzimaju u avionu, i veča je kilaža nego da je jedan paket, a shipping ispadne jeftiniji nego da sam u jednom paketu sve poslao.

CIRKUS. baš CIRKUS, neznam kako bi nekome ovo mogao objasniti a da ne pomisle da nisam normalan.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
12 godina
Dex.pwn kaže...

Paket poslan DHL-om iz DE u cca 24h dolazi do HR. Prolazi carinu isti dan.

Evo već dva dana čekam da ga dostave.

Ako je mogao doći iz DE za 24h, može ZG-ZG do petka? Budemo vidli :D

Daleko je Zagreb od Zagreba, daj im malo vremena 

14 godina
odjavljen
Napeto je toliko da pišti ko čajnik. Kuva se 😆
15 godina
Hrvatska pošta

Meni paket došao iz Njemačke u Hrvatsku u roku 2 dana, od onda čući već 3 dana na pošti bez ikakve promjene statusa.

Edit: evo, nakon 9 dana na HP-u, 10. dan paket napokon dostavljen na moju adresu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2020 16:57 (FLes).
14 godina
odjavljen

Izgleda da stvarno outsource rade. Paket danas prošao carinu, overseas ga preuzima.
Nek, nek i rade s crnim vagom sam da paket dođe prije odlaska doma 😁

@EDIT: Kronike Nerada Pošte | Facebook

Znači, netko je platio oglas za objavu :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2020 8:21 (Dex.pwn).
14 godina
odjavljen
Hrvatska pošta

Poštar iz budućnosti. Paket htio dostaviti 19.12., a na papiriću piše 21.12. :D

14 godina
Hrvatska pošta

danas šok... 

dobio svoj paket koji sam narucio jos 06.12. cuda su moguca 

14 godina
odjavljen
Što volim kad me poštar nazove na mobitel i kaže mi da moram stavit svoje prezime na sandučić i popis stanova kod portafona, inače će vraćati pakete nazad.

A na adresi fino piše koji je broj stana, na listi kod portafona fino piše koji je stan, isto tako i na sandučiću. Ali ne, njemu treba moje prezime!

Dođe mi da ga pošaljem u rodni kraj. Imaš broj stana, staviš obavijest u sandučić koje ima taj broj ili nazoveš na portafonu taj i taj broj stana.
Kakvi likovi!

Btw. Stan nije moj i ne mogu, a bome i ne želim dopisivati na listi svoje prezime.
17 godina
Dex.pwn kaže...

A na adresi fino piše koji je broj stana, na listi kod portafona fino piše koji je stan, isto tako i na sandučiću. Ali ne, njemu treba moje prezime!

Koliko se sjećam, zakonski moraš imati prezime na sandučiću.

14 godina
odjavljen
Ima prezime s brojem. Stan je u vlasništvu gazde, dakle njegovo je prezime na listi za portafon i na sandučiću.
17 godina
Dex.pwn kaže...
Ima prezime s brojem. Stan je u vlasništvu gazde, dakle njegovo je prezime na listi za portafon i na sandučiću.

Ako si prijavljen na toj adresi moraš staviti i svoje.

12 godina
Dex.pwn kaže...

Nema to veze, nemres ti zivjet u tom stanu i imat na portafonu prezime nekog drugog. Ukratko, uzmi neku naljepnicu, napisi prezime i nalijepi preko toga.

16 godina
odjavljen
Hrvatska pošta

Ekipa, radi li vam praćenje pošiljki?

Meni postNL tracking za jednu NL pošiljku pokazuje da je stigla u Hrvatsku (u subotu), a HP tracking pokazuje da je još u NL.

Bpost tracking mi BE pošiljku pokazuje da je poslana u Hrvatsku (u petak), a HP uopće ne pronalazi taj broj (niti najavu).

Sve dosadašnje pošiljke su bile ažurne, a sad primjećujem da tnt.posta.hr ne radi (prije bi za međunarodne pošiljke bila ažurnija od ove posiljka.posta.hr).

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
14 godina
odjavljen
Također, slična situacija.
Vjerojatno najgori član ove zajednice 🤷‍♂️
15 godina
neaktivan
Hrvatska pošta

Meni tracking radi na način da piše da je poslano, a kad čovjek preuzme da je preuzeo. Jakog li trackinga u pm, ni jedne postaje između nema.

Logic analyzer mi nikad nije došao, ušao je u Hrvatsku 20.10.2020. i gubi mu se svaki trag. Poslali su mi novi, treći koji ide prema meni ali očekujem da neće doći kao ni prethodna dva.

E, i da. Htio sam poslati matičnu sa "lomljivo" opcijom, ali toga više nema jer kao sad strojevi sortiraju pakete pa se "ne mogu" slomiti, wtf?

IT me iznevjeri
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.1.2021 14:45 (Alkaline).
4 godine
neaktivan
Dobar dan svima imam jedno pitanje naručila sam jednu cik-cak peglu za kosu preko interneta ali oni su mi poslali krivu peglu pa sam im ja to poslala natrag kako bi mi mogli poslat ono što sam naručila pa me zanima dali kad šaljete peglu za kosu natrag treba potvrda o slanju paketa bila sam na pošti i žena mi je rekla da je to običan paket te da se ta potvrda ne daje zato a ta online trgovina mi traži tu potvrdu ako bi mi neko mogo odgovorit HVALA😀
17 godina
Anaaaaaaaa kaže...
Dobar dan svima imam jedno pitanje naručila sam jednu cik-cak peglu za kosu preko interneta ali oni su mi poslali krivu peglu pa sam im ja to poslala natrag kako bi mi mogli poslat ono što sam naručila pa me zanima dali kad šaljete peglu za kosu natrag treba potvrda o slanju paketa bila sam na pošti i žena mi je rekla da je to običan paket te da se ta potvrda ne daje zato a ta online trgovina mi traži tu potvrdu ako bi mi neko mogo odgovorit HVALA😀

Trebala si tražiti potvrdu, slati kao vrijednosnu pošiljku. Tad bi dobila potvrdu.

16 godina
odjavljen

Tebi zapravo treba pošiljka s opcijom praćenja. Ako imaš kopiju papirića na kojem ispišeš adresu, onda tamo imaš broj koji počinje s dva slova, a završava s HR. Kad taj broj upišeš na https://posiljka.posta.hr dobiješ podatak gdje je trenutno pošiljka.

Međutim, ako si poslala bez toga, onda to ne možeš tražiti naknadno, to moraš unaprijed reći da ti treba.

Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
4 godine
protjeran
Hrvatska pošta

A bokte mazo nakon tnt, sad ne radi više ni ova stranica https://posiljka.posta.hr/

tj. radi, ali kad upišem tracking, baci error

16 godina
odjavljen

To se događa kad se mijenja status pošiljke, za desetak minuta proradi i dobiješ novi rezultat. Valjda ručno uploadaju file sa statusima 

4 godine
protjeran
Onda znači da od petka mijenjaju status pošiljke 😄
7 godina
Hrvatska pošta dotakla je dno, a sada i roni ispod toga dna.
Službena stranica hrvatske pošte https://posiljka.posta.hr/ više ne radi kada unesete važeći tracking broj.
Tnt pošta prestala je raditi prije mjesec dana.
Otišli sposobni administratori u pošteniji svijet.
Radari odavno ne rade, a ukrusi nezaustavljivo napreduju.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice