Nije postano na forumu al jedan momak iz ulice je komentirao kvar HDD-a od drugog momka da taj HDD treba DIJAFRAGMIRATI i da ce onda radit normalno...
Hall of shame
- poruka: 2.625
- |
- čitano: 849.824
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije postano na forumu al
....i to u godini kada je najteže naći posao.
hahaha koji kralj
Ha samo se vi smijte.
Možda je oborio rekord pa dobije masu love za rekord
I na kraju luzer ispadne velika faca hahahaha
Zato je i popušio žutog i može bit sretan da je samo žuti.
Baca teme koda ih ima na vrece
I nešto malo u vezi crtića:
Bolje je čuvat posao u današnja vremena.
Bolje je čuvat posao u današnja vremena.
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/pomoc-kod-shader-30/226176.aspx
ovo je najbolje: Jel mogu ja to skinut?
svaki drugi dan nova konfa?! LOL
Danas dobih ovakvu poruku u PM...
a tipa ne znam uopće...niti sam ikad igrao CoD 5...
uglavnom zanimljivo je koliko se ljudi registrira ovdje samo zbog GTA četvorke ili zato što ne mogu ući u neku igricu itd. I polupismenih je napretek. Ali kad sam otvorio pretinac i vidio ovo...šok i nevjerica.
Danas dobih ovakvu poruku u PM...
a tipa ne znam uopće...niti sam ikad igrao CoD 5...
uglavnom zanimljivo je koliko se ljudi registrira ovdje samo zbog GTA četvorke ili zato što ne mogu ući u neku igricu itd. I polupismenih je napretek. Ali kad sam otvorio pretinac i vidio ovo...šok i nevjerica.
@ DaffyDuck
i zasto je to za hall of shame?
pa to je tom tipu prva poruka na ovom ovom forumu...stavite se u njegovu poziciju:
Divno veče, nabavijo sam CoD 5 i neče da se pokrene. Ma idem na onaj forum što mi je Fika iz škole reko.
I ulogira se, i umjesto da pita na Cod 5 topicu, izabere random korisnika i voila! izvuče mene. Mogao mi je isto tako poslati : treba mi 500 kuna hitno, daj mi pomozi.
ponovo ne vidim sta je covjek krivo napravio, ali dobro. ako ti takve stvari smetaju ne znam zasto si na forumu? ako mozes, pomognes covjeku, ako ne uputis ga da otvori temu pa ce mu netko vec pomoc.
pa naravno da sam ga uputio da otvori temu.
zamisli da ja imam problem sa ženom i pošaljem tebi poruku "Ej čovječe žena mi zvoca cijeli dan. Što da radim?"
pa naravno da sam ga uputio da otvori temu.
zamisli da ja imam problem sa ženom i pošaljem tebi poruku "Ej čovječe žena mi zvoca cijeli dan. Što da radim?"
evo jednog biseraa..
a, i LUXXov post ispod je :))
Ha da.
Pa kaj mu inace napisat?
To izgleda ne staje sa pitanjima o crackovima i serialima.
To vec ide na živce.
Trebamo nove bisere