Frustracije u prometu

poruka: 10
|
čitano: 728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Frustracije u prometu

Da skratim priču:

Nakon puno frustracija u prometu - točnije: frustracije pri želji da se prestanem kretati, da parkiram i nastavim pješice, a onda vidim da se neki idiot parkirao na dva parkirna mjesta i da ništa od mog parkinga danas, odlučio sam dokumentirati sve takve instance i podjeliti ih (bez cenzure) na internetu pa neka se vidi

https://www.facebook.com/ParkiramKaoIdiot (ukoliko netko nije shvatio - ovo je promotivna poruka)

Ukoliko se netko prepozna, mislim da je vrijeme da se razmisli malo o kulturi parkiranja

pozdrav svima

http://www.plecko.com.hr
13 godina
Frustracije u prometu

Na  žalost  je  jako  malo  ljudi  koji  imaju  imalo  osjećja  za  ostale  u  prometu...

12 godina
neaktivan
Frustracije u prometu

Koji je smisao ove teme?

Kad bih išao slikat svakog tko se nepropisno parkira, cijeli dan bih slikao.

Na dosta slika parking je prazan, tako da ne vidim smisao slikanja onog tko na dva mjesta parkira.

15 godina
Frustracije u prometu

dali je krivo parkiranje ako mi je auto siri od parkirnog mjesta pa umjesto jednog, zuauzmem 3 i poremetim sva ostala mjesta

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
Re: Frustracije u prometu
win4crazzy kaže...

dali je krivo parkiranje ako mi je auto siri od parkirnog mjesta pa umjesto jednog, zuauzmem 3 i poremetim sva ostala mjesta

Koji auto zauzima tri parkirna mjesta?

15 godina
Frustracije u prometu

Možda čovjek tenk nabavio {#}

12 godina
neaktivan
cahalovry kaže...
win4crazzy kaže...

Koji auto zauzima tri parkirna mjesta?

T-55

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
neaktivan
Frustracije u prometu

Nažalost, u prometu, ne samo ovom u mirovanju, nego i u kretanju, općenito vlada nekultura, što je samo odraz opće nekulture.

Eto tako vrijedi npr kod većine naših vozača u Splitu vrijedi parola "ko da žmigavac ped*r"

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/5487786
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 22:56 (EraserHead).
15 godina
Frustracije u prometu

bilo koji kad ne zatvoris vrata
bilo koji kad ga parkiras vodoravno osim smarta, tad stane u jedno

samo neke od mogucosti 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

bilo koji kad ne zatvoris vrata
bilo koji kad ga parkiras vodoravno osim smarta, tad stane u jedno

samo neke od mogucosti 

Napisao si da ti je auto širi od parkirnog mjesta, a ne ove gluposti koje sad spominješ!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice