Dragi moderatori zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dragi
Zao mi je sto se ovako moram oprostiti od vas ali vas molim da ako moze da izbrisete moja 4 profila, ili da budu protjerani:
"markocacic" - moj prvi profil koji sam prije dvije godine napravio, nedavno sam ga opet aktivirao.
"Physicalgenetics" - nakon sto sam zaboravio lozinku proslog profila, i bilo mi je glupo imati ime u profilu, napravio sam novi, sa kojim sam sve nanovo zapoceo, ali nakon duze neaktivnosti sam pak zaboravio e-mail na koji sam prijavio profil, pa je nazalost to palo u vodu.
"Sesvetski Kraljevec" - nisam siguran kad sam ga otvorio ali je relativno nov. To mi je trebao biti pravi profil, no nakon zutog kartona, sam jednostavno imao potrebu reci moderatoru da me nije briga jel mi da plavi, tirkizni ili zeleni karton, da cu ja ipak napravit novi kako bi ipak ostao na svojem najdrazem forumu, dobio sam suspenziju na mjesec dana.
"Plomin" - nakon svega gore navedenog odlucio sam napraviti krajnji profil koji nebi brisao, i kojim bi normalno na forumu pomagao, i drugi meni, opet sam imao potrebu reci, ne na takav nacin, ali, u tom smislu da imam multiaccounte, iako to nisam rekao, moderator me je protjerao.
I tako na kraju, otkad sam otkrio vas casopis krajem 2007. Godine, jednostavno sam morao imati svaki casopis, to sam jedva cekao svaki put kada dođe kraj mjeseca. No nazalost, buduci da me je moderator protjerao u zadnjem profilu, odsad vas casopis necu kupovati, jer sadrzaj BUG-dvda mogu naci i na internetu, tako i sve informacije, novosti, recenzije, oglase i tutoriale u samom casopisu. Nadam se da cete i dalje uspjesno raditi...
Pozdrav!
Kak se stavlja potpis??
15 godina
Dragi moderatori

Ovo je copy - paste iz teme "Vrste forumaša"Smijeh:

Forumaši u vječnom odlasku

Ponosni i uvrijeđeni najavili ste svoj konačni, definitivni i neopozivi odlazak sa foruma gdje vas nitko ne shvaća. Napisali ste oproštajni post, zapalili si svijeću, poklonili se u tišini pred svojom neshvaćenom veličinom i rekli vječno zbogom primitivnoj ekipi. A onda ste se idući dan ponovno ulogirali, jer, naravno, netko je pod vaš patetični pozdrav napisao nešto što vam nije najbolje sjelo. I eto vas gdje ponovno razmjenjujete forumaške radosti do sljedećeg patetičnog rastanka na par sati.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
RE: Dragi moderatori

Ne kužim. Ako baš hoćeš otići, koji god razlog imao za to, jednostavno prestani otvarat forum i to je to. Nitko te ne drži ovdje niti itko ima išta protiv tebe. Ako ideš, doviđenja, bilo mi je drago; ako ne ideš, uživaj na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 18:25 (Mirko935).
17 godina
Dragi moderatori

Zao mi je sto ti ovo moram priopcit al zar stvarno mislis da je ikog briga sto ides?

Fairwell...

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan
RE: Dragi moderatori
tnakir kaže...

Zao mi je sto ti ovo moram priopcit al zar stvarno mislis da je ikog briga sto ides?

Fairwell...

Da te malo obrazujemo, piše se "farewell"... Namigiva Valjda je došlo od "fare" što znači putovati, jel.

15 godina
odjavljen
Dragi moderatori

Koga boli spolni organ kod muskaraca?

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
odjavljen
Dragi moderatori

Baš mi je žao što odeš, odmah idem tražit štrik da se objesim na tavanu:-)

Nemam 14 godina
17 godina
odjavljen
Dragi moderatori

Meni ovo zvuči kao najlakši pokušaj za brisanje tuđeg profila!

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice