"markocacic" - moj prvi profil koji sam prije dvije godine napravio, nedavno sam ga opet aktivirao.
"Physicalgenetics" - nakon sto sam zaboravio lozinku proslog profila, i bilo mi je glupo imati ime u profilu, napravio sam novi, sa kojim sam sve nanovo zapoceo, ali nakon duze neaktivnosti sam pak zaboravio e-mail na koji sam prijavio profil, pa je nazalost to palo u vodu.
"Sesvetski Kraljevec" - nisam siguran kad sam ga otvorio ali je relativno nov. To mi je trebao biti pravi profil, no nakon zutog kartona, sam jednostavno imao potrebu reci moderatoru da me nije briga jel mi da plavi, tirkizni ili zeleni karton, da cu ja ipak napravit novi kako bi ipak ostao na svojem najdrazem forumu, dobio sam suspenziju na mjesec dana.
"Plomin" - nakon svega gore navedenog odlucio sam napraviti krajnji profil koji nebi brisao, i kojim bi normalno na forumu pomagao, i drugi meni, opet sam imao potrebu reci, ne na takav nacin, ali, u tom smislu da imam multiaccounte, iako to nisam rekao, moderator me je protjerao.
I tako na kraju, otkad sam otkrio vas casopis krajem 2007. Godine, jednostavno sam morao imati svaki casopis, to sam jedva cekao svaki put kada dođe kraj mjeseca. No nazalost, buduci da me je moderator protjerao u zadnjem profilu, odsad vas casopis necu kupovati, jer sadrzaj BUG-dvda mogu naci i na internetu, tako i sve informacije, novosti, recenzije, oglase i tutoriale u samom casopisu. Nadam se da cete i dalje uspjesno raditi...
Pozdrav!

:
Valjda je došlo od "fare" što znači putovati, jel.