Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.323
|
čitano: 2.967.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

TSMC ima posla preko glave i bez Intela.

16 godina

Zgodna im je taktika ... kad bi konačno trebali spustiti cijene oni se prave hard to get :)

13 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
Jakovp kaže...

Evo šta se dogodi kada se pravilno koristi DX12, compute i tflops dolazi do izražaja.

Ajd da jedna takva igra napokon izade. 

Iako ja bi se strpio jos malo da dodu i drugi kvalitetniji izvori, da ne bi bilo badava veselja. 

16 godina

ware opet si licemjer. rugao si se ryzenima kad god si stigao. sad seres čovjeku kaj se "veseli" vecoj cijeni... hoces li uzet novi intel ko svaki pravi fanboy bez obzira na cijenu? 

budi sad baja pa kad netko pita za dobar setup preporuči ryzena. ipak je sad bolji izbor jelda?

I samo ko boga te molim ne vadi 165hz gaming jer si s tim argumentom fakat lame...

(G)jokaCRO ingame
14 godina
Da uzet cu opet intel jer uvjek postoji opcija 165hz gejming sve do kad amd ne izbaci tako nesto
AMD AntiBoy
14 godina
dreadmoore kaže...
Da uzet cu opet intel jer uvjek postoji opcija 165hz gejming sve do kad amd ne izbaci tako nesto

Ajme strašno. 

12 godina
protjeran
165 gejming u counter strikeu iz 98 godine, buahahaha...niti jedan aaa naslov nemres lockati na te brojke.lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
8 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
165 gejming u counter strikeu iz 98 godine, buahahaha...niti jedan aaa naslov nemres lockati na te brojke.lp

Bf4 drzi 200 lock bolje nego ow i csgo...

13 godina
protjeran
red_bull kaže...

ware opet si licemjer. rugao si se ryzenima kad god si stigao. sad seres čovjeku kaj se "veseli" vecoj cijeni... hoces li uzet novi intel ko svaki pravi fanboy bez obzira na cijenu? 

budi sad baja pa kad netko pita za dobar setup preporuči ryzena. ipak je sad bolji izbor jelda?

I samo ko boga te molim ne vadi 165hz gaming jer si s tim argumentom fakat lame...

Ja se ovdje ne rugam ryzenu, vec pojedincima, no ne cudi me ni malo da ti to ne mozes shvatiti. 

To sa cijenama je privremena stvar, tako da je u najmanju ruku urnebesno usporedivati proizvode temeljem jednog kratkog razdoblja.

Ono gdje Intel i dalje ostaje bolja opcija, cak i sad kad cijene privremeno skoce, je high rr gaming jer su razlike na tom podrucju nebo i zemlja. To sto na ovom forumu "glavne baje" igraju na prastarom rr-u uredskih monitora je smijesno uzeti kao neki pokazatelj koliko se takvi monitori zapravo koriste. Onaj tko uzme brzi procesor ce i nabaviti monitor koji taj silni FPS moze prikazati, ako mu jedan 8600k il 8700k (ali i stariji modeli tipa 6700k) stoje u kanti, a on se igra na 60-75hz (i nema u planu danas sutra ici na high rr) taj je masio ceo fudbal jer se za puno manje novaca mogao igrati na tim hercicima. 

Stjepanj kaže...

Lock nije nuzan, zato i postoje freesync/g-sync, iako se vecina igara minimalnim podesavanjem detalja moze lockati. Ako vec ne mozes lockati ides prema tome da se toj brojci sto vise priblizis, a znamo svi kakav procesor je tu tata. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2018 9:29 (war3_tft).
15 godina

Hi rr  je bit života. Čije oko primjeti išta preko 120fps-a taj je ne supermen nego superhawk.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2018 12:02 (dery).
16 godina
odjavljen

Sve 5, samo tatu bu sad trebalo i platiti

16 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...

A ti to prakticiraš sa svojim delidanim/potrganim i7 na svojem TV-u i 22" monitoru već godinama

15 godina
XXX kaže...

Sve 5, samo tatu bu sad trebalo i platiti

Kako se budale iz intela nisu dosjetili reklamirat tatu "built for Hi RR gaming" te poduplat cijenu padali bi paceri ko muhe na g....

16 godina
odjavljen

Vidiš da su se ipak sjetili

15 godina

jesu

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2018 12:24 (dery).
16 godina

Ajde ware ne kenjusaj... seruckaš od početka teme rugaš se i ismijavaš ekipu. a lame si do amena. i ne nisi "baja" ni "huligan"

ni faking frajer zato kaj imaš intela... Da si rekao da si popeglao 50 komada ajde ok. ali pricamo o čipovima.. kužiš?

Nisi faca zato kaj imas intel procesor ok?

(G)jokaCRO ingame
13 godina
red_bull kaže...

Tako je!

Ja imam Intela, pa me trebaš vidjeti...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
protjeran
red_bull kaže...

Ajde ware ne kenjusaj... seruckaš od početka teme rugaš se i ismijavaš ekipu. a lame si do amena. i ne nisi "baja" ni "huligan"

ni faking frajer zato kaj imaš intela... Da si rekao da si popeglao 50 komada ajde ok. ali pricamo o čipovima.. kužiš?

Vidim da ti malo sporije ide pa cu ti pomoci, ipak sam ja dusa od covjeka. Intel sam uzeo jedino iz razloga sto je duplo bolji od svoje konkurencije za ono sto meni treba, ako AMD jednog dana napravi procesor koji ce mi vise pasati uzet cu njega, ne bi vjerovao al jako jednostavno je to sve skupa.

A sto se prepucavanje tice, bas zbog "forumasa" kao sto si ti mi je to sve skupa gust.

Za kraj jedan prijateljski savjet, obuzdaj frustracije i kompleksice jer citati ovo tvoje je vec stvarno zalosno. 

13 godina

Prvo 10% pa onda 15% pa 30% te sada 50%. Nesto ta razlika iz dana u dan raste, a tvoj procesor ostao isti, da to nije neki transformer? 

13 godina
protjeran
To "duplo" je naravno bilo radi boljeg opceg dojma samog komentara, sudeci po butthurt levelu uspio sam u tome :)
13 godina

i5 8400 za bilo koju namjenu! Za 90 posto ovog foruma predobar.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2018 18:39 (mislioc).
15 godina
odjavljen
mislioc kaže...

i5 8400 za bilo koju namjenu! Za 90 posto ovog foruma predobar.

Dakle nije više 8350k? Zanimljivo...

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
13 godina
Jakovp kaže...

Dakle nije više 8350k? Zanimljivo...

Ne taj je prejak! Na 5.0ghz je nestvaran.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2018 18:50 (mislioc).
16 godina
war3_tft kaže...
red_bull kaže...

Vidim da ti malo sporije ide pa cu ti pomoci, ipak sam ja dusa od covjeka. Intel sam uzeo jedino iz razloga sto je duplo bolji od svoje konkurencije za ono sto meni treba, ako AMD jednog dana napravi procesor koji ce mi vise pasati uzet cu njega, ne bi vjerovao al jako jednostavno je to sve skupa.

A sto se prepucavanje tice, bas zbog "forumasa" kao sto si ti mi je to sve skupa gust.

Za kraj jedan prijateljski savjet, obuzdaj frustracije i kompleksice jer citati ovo tvoje je vec stvarno zalosno. 

Nek si ti meni živ i zdrav.. 

(G)jokaCRO ingame
16 godina

Cyber za tjedan dana mi to mozes rec uživo ak se usudiš

(G)jokaCRO ingame
8 godina
protjeran

Teška dominacija 

13 godina

Otprilike kada preporučate PC za gaming pogledajte pod moj pc Ware-u i Lavu i tako nekako bih trebala izgledat mašina namjenjena ultra brzom i beztrzajnom gaming. Sve ostalo je samo pokušaj slaganja Pc-a za gaming.

Prema tome obratite se ovoj dvojici majstora i lagano ćete dobit najbolju preporuku za klizanje kroz igre.

Ukratko lagano oba imaju G Sync monitore Intel procesore i Nvidia grafičke. Nije to bez razloga jerbo znaju stare mange šta valja i kako se nosi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2018 19:12 (mislioc).
11 godina
neaktivan
lav1000 kaže...

Teška dominacija 

Ako me sad nije šlog strefio

Pa zar tako puno, 0,1 fps

14 godina
lav1000 kaže...

Teška dominacija 

Hahahah, graf je preyeben, svaka čast tko god da ga je radio.

13 godina
lav1000 kaže...

Teška dominacija 

Reklo bi se guta prašinu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice