Daj im bože zdravljai sreće 
Kad ovo čitam nema šanse da ikad kupim intela, a ni golfa isto. 
A kaj je ovo pod moj PC?
Jel to ona hvalim Ryzena ali sebi kupujem Intela?
A kaj je ovo pod moj PC?
To ti je relikt prošlosti 
Postat će i tih 144hz standard uskoro jel ekipa suznih očiju napušta 60hz stroboskope.
Gdje, na 4K? 

Pa nebuš valjda i dvije tri godine koristio manju rezoluciju nego na 7" mobitelu 
4K pa 8K
tjeraj ti to na 144 hza 
Postat će i tih 144hz standard uskoro jel ekipa suznih očiju napušta 60hz stroboskope.
Gdje, na 4K? 

Pa nebuš valjda i dvije tri godine koristio manju rezoluciju nego na 7" mobitelu 
4K pa 8K
tjeraj ti to na 144 hza 
neznam nekak je sve u tim hz-ima a vama je ipak 60hz mrak tak da nubudem više davio.Čak i ove nove televizoe rade na 120hz za gaming ali ne Ryzenom protiv kuge.
evo posudio od susjede r3 1200 naklokao zvijer na 3.8Ghz i nabacio malo BF1 war pigeons akcije sa našim dragim bivšim kolegom Eywom 
evo video kako je obećano, primjetit će te za ryzen netipične dropove sa 200 na 180fps, ali eto moja krivica, zahrđao sam malo sa štelanjem tih naprednih platformi 
Nista moram odmah prestati igrati jer nemam 144hz monitor niti neki uredaj koji ima vecu rezoluciju od fhd. Neznam kako sam do sada uopce mogao igrati, bez neke gtx 1080 ili jace kartice vise necu ni pokrenuti nikakvu igru, mozda da spojim ove dvije rx480 u cf pa da mogu barem nesto pokrenuti?
Nista moram odmah prestati igrati jer nemam 144hz monitor niti neki uredaj koji ima vecu rezoluciju od fhd. Neznam kako sam do sada uopce mogao igrati, bez neke gtx 1080 ili jace kartice vise necu ni pokrenuti nikakvu igru, mozda da spojim ove dvije rx480 u cf pa da mogu barem nesto pokrenuti?
Ne poanta priče je da stvari u gamingu idu prema fluidnijem gameplayu bržim karticama jačim procesorima koji to mogu izgurat i prema tome kočit nekoga sa Ryzenom u sistemu nema smisla ako je PC namjenjen gamingu bez obzira na hz na monitoru.
https://www.nabava.net/search.php?q=144hz evo iz ovog linka vidimo da su 144hz monitori sve pristupačniji pa zašto ne probat odigrat na 144hz i sa smanjenim detaljima ali ultrafluidnom gameplayu ako je to moguće. I njega se može podesit na 60hz sa ultra detaljima pa kome se šta više sviđa.
Isto tako sam uvjeren kad čovijek to proba da se ne vraća tako lako(ili nikako) na 60hz.
i kolika je razlika vs intel?..lp
evo ryzen3 potrgao BF1 ko peder erotiku 
Ne poanta priče je da stvari u gamingu idu prema fluidnijem gameplayu bržim karticama jačim procesorima koji to mogu izgurat i prema tome kočit nekoga sa Ryzenom u sistemu nema smisla ako je PC namjenjen gamingu bez obzira na hz na monitoru.
https://www.nabava.net/search.php?q=144hz evo iz ovog linka vidimo da su 144hz monitori sve pristupačniji pa zašto ne probat odigrat na 144hz i sa smanjenim detaljima ali ultrafluidnom gameplayu ako je to moguće. I njega se može podesit na 60hz sa ultra detaljima pa kome se šta više sviđa.
Isto tako sam uvjeren kad čovijek to proba da se ne vraća tako lako(ili nikako) na 60hz.
Za to moras imati i odgovarajuci hardwer ako vec ides na 144hz, a to odmah iziskuje vece troskove, ja bez beda igram na 60hz monitoru, a 24" je po meni u danasnje vrijeme premalo, barem neki 27" monitor.
ja bih volio da imam jos uvijek svoj q6600 otprije des godina, klokan na ravno 4ghz i neku 1060 da vam pokazem koliko su kompjuteri napredovali...
zapravo, ima neko drugi:
Battlelog: LtMoNkK
ja bih volio da imam jos uvijek svoj q6600 otprije des godina, klokan na ravno 4ghz i neku 1060 da vam pokazem koliko su kompjuteri napredovali...
zapravo, ima neko drugi:
Eto vidis da znas fino nasmijati ljude kada hoces, zasto ovakve stvari ne stavljas u temu "humor" umjesto oni glupih viceva?
zapravo, ima neko drugi:
svaka čast.
Moderatori brišite ovaj video da deda to ne vidi jel opet će prodat privjesak kupit q6600 i slušat ćemo nastavak priče.
lako tebi kad imaš dijamantni primjerak 8600k 
hmm, q6600 ide za 100kn...
Vidim da imaš ovaj FSP cooler jel možeš napisat kakve su mu temperature na overclocku itd...
Općenito kako se ponaša glasnoća.
Usooredba ti je mrak ali nije to ni bitno. Daj ti nama objasni kako te je Stjepanj nasapuno sa gtx 980. Vidiš ti šta ta 8 generacija radi od kartice stare 4 godine podiže ju na razinu aktualne ponude u vidu gtx 1070.
kad se nema argumenata, onda se tuđim *urcem gloginje otresaju 
njegova 980 je samo jednu generaciju starija i klasu jača kartica, naklokana koliko ide, protiv moje koja je underklokana... i opet je imao slabiji rezultat
ali ako ti ne valja ona usporedba, evo ti jedna koja će ti biti po mjeri:
stavi ti svoj procesor na "silent" kao što sam ja svoju grafu, odnosno ostavi ga na stock frekvenciji i da vidimo što će mu napraviti do kraja naklokani generaciju stariji procesor iz više klase, recimo jedan 7700k
jel ti ta usporedba dobra?
hoće li tvoj procesor u toj usporedbi ispasti makar i malo bolji kako je moja grafa uspjela?
hmm, moze li netko procijenit koliki fps bi imao sa 1060 i ovim strojem:
http://www.mediaracunala.hr/index.php/rabljena-racunala/dellprecisiont3500-351-detail
Usooredba ti je mrak ali nije to ni bitno. Daj ti nama objasni kako te je Stjepanj nasapuno sa gtx 980. Vidiš ti šta ta 8 generacija radi od kartice stare 4 godine podiže ju na razinu aktualne ponude u vidu gtx 1070.
kad se nema argumenata, onda se tuđim *urcem gloginje otresaju 
njegova 980 je samo jednu generaciju starija i klasu jača kartica, naklokana koliko ide, protiv moje koja je underklokana... i opet je imao slabiji rezultat
ali ako ti ne valja ona usporedba, evo ti jedna koja će ti biti po mjeri:
stavi ti svoj procesor na "silent" kao što sam ja svoju grafu, odnosno ostavi ga na stock frekvenciji i da vidimo što će mu napraviti do kraja naklokani generaciju stariji procesor iz više klase, recimo jedan 7700k
jel ti ta usporedba dobra?
hoće li tvoj procesor u toj usporedbi ispasti makar i malo bolji kako je moja grafa uspjela?
Dobro malo si pomješao stvari ali nema veze. Ta tvoja gtx 1070 bi trebala biti jača od gtx 980 30% po svemu. Više memorije brži taktovi naprednija arhitektura ali ne tebe Stjepanj nasapuna isključivo jer si u teškom bottlenecku sa procesorom.
Znači to je bit moje priče kada si rekao da procesori ne čine toliku razliku a iz ovog primjera vidimo da itekako znaju zapaprit naprednom GPU-u i bacit ga generaciju u nazad iako tamo ne pripada.
http://www.mediaracunala.hr/index.php/rabljena-racunala/delloptiplex790-32-142-detail
Dakle oko 4k kuna za postenu makinu...
Dobro malo si pomješao stvari ali nema veze. Ta tvoja gtx 1070 bi trebala biti jača od gtx 980 30% po svemu. Više memorije brži taktovi naprednija arhitektura ali ne tebe Stjepanj nasapuna isključivo jer si u teškom bottlenecku sa procesorom.
Znači to je bit moje priče kada si rekao da procesori ne čine toliku razliku a iz ovog primjera vidimo da itekako znaju zapaprit naprednom GPU-u i bacit ga generaciju u nazad iako tamo ne pripada.
hehe, sad se poteže koliko je što jače, generacija nije sad bitna... pa jebiga kad 50%, pa i 30% napretka po generaciji kod intela možeš samo sanjati
a sanjao bi i 6-core mainstream procesore još par godina da nije rajzena
ali nema veze, daj ti stavi tog svog na "silent" da vidimo hoće li ga nasapunati stariji naklokani procesor, što se sramiš sad
hehe, sad se poteže koliko je što jače, generacija nije sad bitna... pa jebiga kad 50%, pa i 30% napretka po generaciji kod intela možeš samo sanjati
a sanjao bi i 6-core mainstream procesore još par godina da nije rajzena
ali nema veze, daj ti stavi tog svog na "silent" da vidimo hoće li ga nasapunati stariji naklokani procesor, što se sramiš sad
Neće ovaj ispod 4.9ghz nikako. Svidila mu se ova visoka frekvecija
. Šalim se naravno pa izbit će ovog mog iz cipela.
evo ryzen3 potrgao BF1 ko peder erotiku 
Ja gledam oba tvoja videa i ryzen koliko vidim ima dosta veci fps pogotovo ova prva manja mapa skoro stalno fps oko 200, na intelu to pada i do 130fps...daj me/nas prosvijetli nekim brojkama!lp
Gledam i5 7640x novi u nasim ducanima ide za 1k kunica, skoro pa mi je to steta ne uzet kao rezervni cpu 
A i za upisat se u 5ghz klub 
Ploču imaš tak ta nema opravdanja za ne kupit.
Ploču imaš tak ta nema opravdanja za ne kupit.
Da, jer jaci procesor ce mi realno trebat tek na jesen a nesto se spominje i sky-x refresh pa mozda ovo ni nije losa ideja..