Blagdanski popusti i dobre ponude 2025. izdvojena tema

poruka: 455
|
čitano: 89.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Blagdanski popusti i dobre ponude 2025.
birra kaže...

Ajmo ljudi, ili zatvorite temu ili će se početi pisati o 10% popusta u Konzumu utorkom za umirovljenike. 
Gubi se smisao ovog podforuma. 

Ako ćemo iskreno, ova tema je najlošija do sad od svih koje su nosile isto ime, a idu već godinama unazad.

Kad se pogleda sadržaj poruka na 15 stranica, bilo je možda par informativnih s popustima, ostalo teški spam.

Edit: uključujući i ovaj moj post 

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:15 (fromcelltohell).
13 godina
fromcelltohell kaže...
birra kaže...

Ajmo ljudi, ili zatvorite temu ili će se početi pisati o 10% popusta u Konzumu utorkom za umirovljenike. 

Ako ćemo iskreno, ova tema je najlošija do sad od svih koje su nosile isto ime, a idu već godinama unazad.

Kad se pogleda sadržaj poruka na 15 stranica, bilo je možda par informativnih s popustima, ostalo teški spam.

Zato se treba napraviti dvije teme kao za Hardveraj, jedna samo za linkove druga za komentiranje, raspravljanje i slično a ne da otvoriš temu i mjesto linkova na popuste čitaš 2 stranice raspravljanja oko nečega a ako je neki koristan link i bio izgubi se u svom tom spamu.

17 godina
ivek44 kaže...
Jimmy kaže...
Sirotanovic kaže...
Meni javili da će u Mülleru biti 5.12. 10% na sve za mastercard karticu, pa eto ako nekome treba tampon ili pasta za zube ili dobri whey proteini . Ako se dobro sjećam kg je bila cijena 28 eura - 10% = 25,2 eura .

Mislim da je tijekom "crnog tjedna" bilo 20% na sve ako imaš njihovu karticu.

I sa tim popustom od 20% su debelo skuplji od svih ostalih dućana sa istim ili sličnim asortimanom pod nepisanim sloganom "Mi imamo Njemačku kvalitetu". Yeah, right! Ali Hrvacke cijene.

Koliko Mulerove robne marke koštaju u drugim dućanima?

2 mjeseca
fromcelltohell kaže...
birra kaže...

Ima puno besmislenijih tema da budem iskren, mene zapravo u pojedinima zapanjuje količina plakanja. Kao da sam u vrtiću, a ne među odraslim ljudima.

4 godine
Hrža kaže...
fromcelltohell kaže...
birra kaže...

Ima puno besmislenijih tema da budem iskren, mene zapravo u pojedinima zapanjuje količina plakanja. Kao da sam u vrtiću, a ne među odraslim ljudima.

Jbga krenulo je s pelenama, ti sad spominjes vrtićtema ide dalje

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice