Alertpay to paypal

poruka: 12
|
čitano: 3.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Alertpay to paypal

kako prebacit lovu s alertpay na paypal

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
17 godina
neaktivan
Alertpay to paypal

Mislim da mozes s onim "Send Money" gumbom.

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
17 godina
neaktivan
Alertpay to paypal

ne

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
17 godina
neaktivan
Alertpay to paypal

Onda ne znam.

Intel Core2Quad Q6600@2,4GHz, Gigabyte EP35-DS3, Gigabyte GeForce 9800GT 1GB, Samsung Spinpoint F1 640GB, Kingmax 4GB DDR2, Corsair VX450W www.tutorialized.com
18 godina
RE: Alertpay to paypal
direktno...nikako...jer su to dva razlicita sveta.....indirektno da..prebaciti na karticu pa sa kartice nazad na paypal...
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
protjeran
Alertpay to paypal

nemožeš direktno slati niti s ap na pp niti s pp na ap. U PTC svjetu mi to radimo tako da jedan pošalje nekomu s ap na ap a drugi s pp na pp.

Sk8er Boi
16 godina
protjeran
Alertpay to paypal

Evo mene zanima skoliko godina mogu otvorit devizni račun u PBZ-u da bi mogao prebacit pare na PayPal.

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "j
17 godina
Alertpay to paypal

Ima možda koji novi način za prebacivanje s AllertPay na Paypal ? Ili ako ima ko zainteresiran da mi to napravi , ako je u mogucnosti .

17 godina
Alertpay to paypal

Kazu da ovaj to radi:

http://duggit.info/index.php

Bilo je i ostalih ali prestali su s radom, najbolje da probate prvo s manjim iznosima...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
17 godina
Alertpay to paypal

Trenutno nisam u mogucnosti isprobat ovu stranicu , al ako neko provjeri , nek javi dal funkcionira .

17 godina
Re: Alertpay to paypal
Bubabug kaže...

Trenutno nisam u mogucnosti isprobat ovu stranicu , al ako neko provjeri , nek javi dal funkcionira .

Nemoj probavati, probao sam ja 1$ i nista, otiso dolar u vjetar :/..... bilo ih je prije 2-3 koji su uistinu prebacivali lovu s jednog servisa na drugi, al nazalost danas su samo fake-ovi zivi :S

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
Alertpay to paypal

Ako ima netko ko želi zamjenu PayPal za AlertPay nek javi na PM

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice