Akcija pomoći siromašnijima u sklopu BUG foruma zaključana tema

poruka: 302
|
čitano: 93.797
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Akcija pomoći siromašnijima u sklopu BUG foruma

Pa kaj zbilja nema interesenata za ovakvu akciju.Ova tema stoji skoro dvije godine,a nikakve realizacije.Zar se zbilja nemože ništa dogovoriti?

1.Napraviti akciju u više gradova.

2.Prikupiti svu opremu ili ako ima više forumaša u manjim sredinama složiti ih tamo(znači da su bliže nego nekom većem gradu)

3.Organizirati prijevoz(može i tu biti neka donacija prijevoznika koji se vraćaju sa svojih ruta ako je pošiljka veća)

4.Neka Bug preuzme dodjelu u ime foruma

5.Trebalo bi prije svega izvidjeti situaciju kome bi sve bila potrebna pomoć

Molim i ostale da se uključe savjetima i pokretanju ovog projekta...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan

ma problem što bi više manje BUG trebao SVE organizirati.. jer, nema garancije da kada neki forumaš dobije par tisuća kuna vrijednu opremu da ju neće zaddržati za sebe, i izbrisati profil ovdje..a iza Buga opet stoji netko, imenom i prezimenom.

ali opet, ako se bilo što uspijete dogovorit, samo mi javite adresu i ja šaljem ono što imam (uglavnom periferija, ali i to valjda vrijedi nešto)

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
16 godina
neaktivan

nekoliko 478 procesora i hladnjaka. ako zatrebaju....

15 godina
protjeran

Uvijek dobrodošlo.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
16 godina
neaktivan

E da i nekoliko 40 GB diskova, ne znam koliko ima smisla...

U stvari, moram još pogledat kaj imam

16 godina
odjavljen

hvale vrijedna akcija kojoj me savjest tjera da se prikljucim-nazalost sve sto sam imao sam prodao ili dao frendovima ali bi se rado ukljucio na nacin da izdvojim par sto kuna (200-400) i kupim nesto (miseva i tipkovnica ili sto vec mislite da je potrebnije)

mozda uspijem iz firme nesto nazicat pa javim....

JESUS SAVES!!!
15 godina
protjeran

Odlično! Treba još forumaša da se priključi akciji.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
16 godina
neaktivan

Sad sam tek skužio da u godinu i pol dana jedva 4 strane.

A dobra ideja. Šteta. Možda uskoro počnem psovati na ove koji imaju, ali su ljeni.

16 godina
neaktivan

Ja ko smetlar kad idem naokolo i vidim uz baju neki stari komp odmah pod ruku i doma. Doma obdukcija da se ustanovi sta radi a sta ne (kuciste uvijek radiBelji se), ako sta zafali, zovem 0800-frendovi i uvijek netko uleti sa necim. Par komada sam vec ranje slozio i dao. Iskreno to su kompovi jako malih vrijednosti ali vrte XP i neke slabije igre bez problema a vjerujte ima mnogo ljudi koji nemaju ni za takvo racunalo.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan
RE: Akcija pomoći siromašnijima u sklopu BUG forum

Aj imam ja nekaj dijelova,znam pouzdano za 478 procove i diskove ove male...Ak će ti zatrebati, javi, pošaljem poštom o svom trošku. Jebe mi se za lovu, piva, kava, kutija cigareta sim tam. Pogledam kaj još imam od toga, ionako ko ostala stoka balkanska samo nakupljam te stare dijelove, a ovako im udahneš novi život.

Ispričavam se na svom riječniku, previše Indexašim.

Smijeh(još da je ovaj zeleni)

16 godina
neaktivan
Sax kaže...

Aj imam ja nekaj dijelova,znam pouzdano za 478 procove i diskove ove male...Ak će ti zatrebati, javi, pošaljem poštom o svom trošku. Jebe mi se za lovu, piva, kava, kutija cigareta sim tam. Pogledam kaj još imam od toga, ionako ko ostala stoka balkanska samo nakupljam te stare dijelove, a ovako im udahneš novi život.

Ispričavam se na svom riječniku, previše Indexašim.

Smijeh(još da je ovaj zeleni)

Ma fuckas novce (50-100 kn me nece osiromasit nit obogatit). Steta i zalosno je sta sve ljudi bace a netko bi se time mogao sluzit jos godinama. (i moj printer je uzet pored baje i sluzi me odlicno).

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
neaktivan

Ili drže dijelove doma kao ''trebat će mi''

Je je trebat će ti AGP kartica kroj koju godinu opet. 100%. Isto ko rabljeni kondom.

Ovako si em oslobodiš prostor, em si nekome pomogao.

16 godina
neaktivan

Imam i ATX napajanje od 300 watta

15 godina
neaktivan

Zato sam i napisao da se pojedine kombinacije slože gdje ima dijelova.Lako se složi eventualno pošalje Bugu pa budu i oni nešto morali organizirati kad ih zatrpamo sa kompovimaSmijeh.Znači organizacija u male  grupe(poput partizanskih odredaBelji se)jer svi se manje-više znaju u svojim gradovima i gradićima(to se je utvrdilo u temi predstavljanja)skupiti elemente i nekaj uz pivu-dvije složiti i to je to...

16 godina
neaktivan

Nemreš reč poput partizanskih odreda. Partizana više nema. Možeš reč terorističkih čelija. Teroristi su sad u modi.

Skopao sam na poslu i 400 watta, ali ne znam kak radi i dal radi.

15 godina
neaktivan
Ah, nedavno sam rastavio jedan komp, i kako nisam bio pospremio komponente sve u smeće otišlo, a većina radila :(
Sad mi je žao, ali ako nađem kakvih starih dijelova doniram
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
Šef kaže...
Ah, nedavno sam rastavio jedan komp, i kako nisam bio pospremio komponente sve u smeće otišlo, a većina radila :(
Sad mi je žao, ali ako nađem kakvih starih dijelova doniram

Ne kuzim nikak ak je vecina radila kak je to onda moglo zavrsit u smecu fuckaj ga sad a moglo se iskoristit jos.Nevinašce

15 godina
neaktivan
Ja za vikend nisam kući i jedan vikend sam rastavio bio kompjuter, a dijelove nisam baš spremio i sve završilo u smeću, a onaj koji ih je bacio nije znao dali valjaju
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
odjavljen

ja sam iz paga tako da mi nije problem zaletit se do zadra ako ima tamo nekog od ekipe sa foruma (znam da ima ali ne znam koliko), i jos jedna stvar kako cemo dijelit te kompove tj. preko koga (skola,prijatelja,cega vec)

JESUS SAVES!!!
15 godina
neaktivan

Pa,trebalo bi se izvidit situacija,kome je koliko potrebito.Udruge,osobe,može i škole,nije bitno-bitno je da si to nemogu priuštiti i da im je potrebna pomoć.Ostalo je stvar dogovora nas na forumu,gdje se može skupiti komponenti i složiti,pa eventualno poslati Bugu pa da se donira.Ili ako ima kakav bolji prijedlog!Nemora ići u Bug,može se odmah i proslijediti u okolici ako ima kome...

15 godina
neaktivan
Bilo bi poželjno kad bi se nekakva vijest objavila na nekom portalu ili na televiziji (malo teže). Recimo da Bug skuplja skupa sa forumasima komponente koje će se dijelit. Onda bi još puno ljudi doniralo komponente i kasnije možda u suradnji sa udrugama to podijeliti.
Za početak bi bilo dobro da nam se javi netko iz vrha (iz Bug-a).
I jedna ideja: napravit grupu na facebooku, i onda lako proslijedimo to svojim 'frendovima', oni svojim...
16 godina
Šef kaže...
Bilo bi poželjno kad bi se nekakva vijest objavila na nekom portalu ili na televiziji (malo teže). Recimo da Bug skuplja skupa sa forumasima komponente koje će se dijelit. Onda bi još puno ljudi doniralo komponente i kasnije možda u suradnji sa udrugama to podijeliti.
Za početak bi bilo dobro da nam se javi netko iz vrha (iz Bug-a).
I jedna ideja: napravit grupu na facebooku, i onda lako proslijedimo to svojim 'frendovima', oni svojim...

Neka bugovci to objave na svojoj stranici, poslat cemo poruke nekolicini domacih (dnevnih) novina mozda se i kogod ukljuci.

svidja mi se ideja, ali najbolje bi bilo kad bi se organizirala neka okupljanja gdje bi ljudi mogli dati svoje priloge(komponente ili novac) pa ovo javit nekim udrugama kojima bi se isporucila ta racunala.

Znam kad sam prije 2god (otprilike) bio u nekom selu za napustenu djecu, njih ima 100ak u domu a imaju 2 racunala koja cak ni flash nemaju.

Ako bude sta od toga ja cu sigurno donirat nesto komponenata a i nesto novca ako bude potrebno Nevinašce

Chuck Norris twita na facebook_u xD
15 godina
General Zed kaže...

Pa kaj zbilja nema interesenata za ovakvu akciju.

Kako nema,evo ja imam neki stari hardver,mogao bi posluziti.

Zivim u Zagrebu,Gajnice pa ako ima nekog u blizini da se javi pa da proslijedim.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
16 godina
General Zed kaže...

Pa,trebalo bi se izvidit situacija,kome je koliko potrebito.Udruge,osobe,može i škole,nije bitno-bitno je da si to nemogu priuštiti i da im je potrebna pomoć.Ostalo je stvar dogovora nas na forumu,gdje se može skupiti komponenti i složiti,pa eventualno poslati Bugu pa da se donira.Ili ako ima kakav bolji prijedlog!Nemora ići u Bug,može se odmah i proslijediti u okolici ako ima kome...

Upravo to i je najbitnije procjenit kome je zapravo najpotrebnije nekaj dat i poklonit a to je malo teze procjenit na daljinu samo tak.Cool

15 godina
neaktivan

Pa,ima nas po cijeloj Hrvatskoj.Svatko zna negdje nekog ili neko od naših prijatelja zna nekog ko ima nekog.Pa se proširi lanac.Ali evo gore je isto netko napomenuo da ima pojedina sela sa nezbrinutom djecom i slične stvari.Pa se može krenuti od nečeganposlije se bude već netko javio ili predložio da ima negdje nekog il zna da u nekoj školi,domu,udrugi postoji potreba,a nisu u mogućnosti si to priuštiti.Odakle informacije recimo udruzi veterana motorista kome je kaj potrebno,neznaju.Krenuli su sa pomoći nekome i poslije su im ljudi javljali da znaju nekog kome bi nekaj bilo potrebno.Tako se može napraviti i ovdje.Forumaši Bug foruma sklapaju kompove za pomoć siromašnijima od prikupljenih donacija hardwarea,a informacije oni koji budu željeli proslijediti znat ćeju da trebaju proslijediti na Bug forum.I to bi bilo to,vrlo jednostavno,samo treba krenuti...

16 godina
General Zed kaže...

Pa,ima nas po cijeloj Hrvatskoj.Svatko zna negdje nekog ili neko od naših prijatelja zna nekog ko ima nekog.Pa se proširi lanac.Ali evo gore je isto netko napomenuo da ima pojedina sela sa nezbrinutom djecom i slične stvari.Pa se može krenuti od nečeganposlije se bude već netko javio ili predložio da ima negdje nekog il zna da u nekoj školi,domu,udrugi postoji potreba,a nisu u mogućnosti si to priuštiti.Odakle informacije recimo udruzi veterana motorista kome je kaj potrebno,neznaju.Krenuli su sa pomoći nekome i poslije su im ljudi javljali da znaju nekog kome bi nekaj bilo potrebno.Tako se može napraviti i ovdje.Forumaši Bug foruma sklapaju kompove za pomoć siromašnijima od prikupljenih donacija hardwarea,a informacije oni koji budu željeli proslijediti znat ćeju da trebaju proslijediti na Bug forum.I to bi bilo to,vrlo jednostavno,samo treba krenuti...

Imas jedan problem, ko bi htio da mu salju komponente doma da ih on sastavalja?

osim toga mislim da kad bi se naslo na jednom mjestu 15ak bugovaca mogli bi sastavit 20ak kompova za 2-3 sata

Chuck Norris twita na facebook_u xD
15 godina
neaktivan

Rooswelt nisi me shvatio,pojedini kompovi se slažu u pojedinim gradovima ili manjim mjestima ovis koliko ima hardwarea na tom području i okolini.Pa se onda dalje ili šalju ili prosljeđuju.Organizirat ćemo i neku donaciju prijevoza.Nemora se baš 20tak kompova sastaviti kod nekog,da se sastavi 2,3,4 opet dobro.Koliko ko može primit.Ili ćemo pronaći nekakav adekvatan prostor za pohranu toga...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 21:30 (General Zed).
16 godina
neaktivan

Halo, nije problem nač kome će te dat te kompove, nažalost takvih ima i previše, uozbiljite se živite u Hrvatskoj. Prvi problem je prvo sve izorganizirat, akcija maltene na nacionalnoj razini, a drugi je taj što su Balkanci večinom hrčkoidi koji nakupljaju stvari, jer će im eto možda jednom zatrebati. E pa treba te hrčkoide pokrenut malo.

15 godina
neaktivan

Evo ja nemam nikakve stare komponente niti se baš razumijem u sklapanje istih,ali sam voljan pomoći i donirati oko petstotina kuna za kupnju  onih koje će sigurno falit prilikom sklapanja konfe, akcija SAMO neka krene jer potrebitih zasigurno ima. I čestitam na pokretanju

takve teme.

16 godina
neaktivan

Glupo je to s novcem. Učini dobro dijelo, nađi nekog siromašnog klinca i obuci ga za 500 kuna.

Osječat ćes se jednako dobro, a znat ćeš da je lova potrošena na pravu stvar

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 22:43 (Sax).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice