SYSTEM EXCEPTION 6013 an ERROR HAS OCCURRED

poruka: 2
|
čitano: 9.692
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
SYSTEM EXCEPTION 6013 an ERROR HAS OCCURRED

Može li mi netko objasniti što znači "system exception 6013 an error has occurred" koji mi se pojavi na HBO GO stranici kada pokušam pokrenuti bilo koji film iz ponude! Inače sam uredno logiran na HBO GO, ali mi ne da pokrenuti niti jedan film! Inače prije mi je to uredno radilo! Jedino što sam updatao na OS X 10.9.3 ,ali to ne bi trebao biti razlog! Naravno tehnička podrška sa B-neta nema pojma kao i obično!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 12:39 (MacBook).

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: SYSTEM EXCEPTION 6013 an ERROR HAS OCCURRED
MacBook kaže...

Može li mi netko objasniti što znači "system exception 6013 an error has occurred" koji mi se pojavi na HBO GO stranici kada pokušam pokrenuti bilo koji film iz ponude! Inače sam uredno logiran na HBO GO, ali mi ne da pokrenuti niti jedan film! Inače prije mi je to uredno radilo! Jedino što sam updatao na OS X 10.9.3 ,ali to ne bi trebao biti razlog! Naravno tehnička podrška sa B-neta nema pojma kao i obično!

Dal se pojavi samo na toj stranici,ili se to dešava na svakoj stranici,ili se pojavi kernel panic? Ako se to pojavi samo na toj stranici,možda je njihova greška. Probaj na nekoj drugoj mreži(bežićnoj ili žićnoj) mreži i vidi dal se stvar ponavlja. Probaj na nekom drugom računalu(Mac ili PC). Ako se problem nastavlja,kontaktiraj tehničku podršku iz B-neta,još jedanput im objasni problem i zatraži od njih da dođu tebi te im pokaži što je na stvari!{#}

I am the Living Death.I am coding your hard disk now. Your FAT is destroyed and his copy is only in memory. If you set power off,all your data will be lost. R.I.P DOS!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice