Mac OS na PC-u?

poruka: 1.621
|
čitano: 539.388
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Mac OS na PC-u?
zzz kaže...

Nažalost samo copy paste.

Nemoguće, pa mora postojati neki način, makar preko neke aplikacije

Jedan čovjek je glup, a dva još gluplja, ali bezbroj ljudi ne moze nadmasiti tvoju glupost... - Ivan Molnar
16 godina
Mac OS na PC-u?

@

1 1
2 2
x
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Unix kaže...

Ispričavam se na duplom postu {#}

Evo, instalirao sam OS X na spomenuti HDD, sad čekam da mi se skine Combo Update

Javim dojmove kad sve sredim {#}

Jedno pitanje, kako napišem @?

Shift - Alt ,ili Shift - Command u OS X-u ako imaš PS2 tipkovnicu. @ je na broju 2.

Shift - Win ako imaš usb tipkovnicu.

Unix kaže...

Riješio sam svoj problem, uzeo sam ext HDD i spojio ga na SATA port u PC-u, prebacio na AHCI i radi.

Sad još da prebacim stvari sa ext. hdd na drugi disk i onda ću instalirati {#}

Inače ,P5QL ima IDE i AHCI pod Storage configuration.

Zakaj onda ne prebaciš na AHCI ako imaš Windows 7 na prvom (640 GB) disku? (nema veze ,zaboravi!)

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 17:43 (kizo2703).
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

{#}{#} Neznam više šta da isprobavam nikako ne mogu pokrenuti instalaciju Mac os x-a

Kada probam po onom tutorialu da instaliram retail mac os x na AMD pc dobijem EBIOS read ERROR: MEDIA ERROR BLOCK....

Može nekakva pomoć, i ako znate provjereno što radi link na pp da skinem

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

{#}{#} Neznam više šta da isprobavam nikako ne mogu pokrenuti instalaciju Mac os x-a

Kada probam po onom tutorialu da instaliram retail mac os x na AMD pc dobijem EBIOS read ERROR: MEDIA ERROR BLOCK....

Pa jasno da ne ide kad imaš AMD procesor!!!

Ne možeš natjerati dizel motor da radi na Super 98.

Treba ti Hazard OS X.

BTW pošto sam nov u OS X vodama (do sada sam ga samo koristio u Apple Storeovima), što bih trebao napraviti/instalirati?

Mislim, sredio sam Multibeast i Combo Update.

Jedan čovjek je glup, a dva još gluplja, ali bezbroj ljudi ne moze nadmasiti tvoju glupost... - Ivan Molnar
16 godina
Unix kaže...
Zvjerkan kaže...

Treba ti Hazard OS X.

BTW pošto sam nov u OS X vodama (do sada sam ga samo koristio u Apple Storeovima), što bih trebao napraviti/instalirati?

Skini ilife .

x
15 godina
neaktivan
Unix kaže...
Zvjerkan kaže...

Treba ti Hazard OS X.

Di da nabavim a da se skida brzo ??? Može link u PP ... jer onaj što sam skinuo ne radi...

Hvala ..

No kako to http://www.osx86.net/desktops/9746-guide-os-x-10-6-amd.html

Meni ne funkcionira

13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Opet problemi u mene

Prvo, imam boot0 error kad pokušavam bootati.

Drugo, kad pokušam bootati pomoću iBoot-a, ako ne upišem ništa ili upišem GraphicsEnabler=Yes, dobijem crni ekran, a vent od GPU radi na 100%. Na GraphicsEnabler=No radi kako treba. (no onda grafička ne radi na full power)

I još jedna stvar, trebam -x dodati, inače ostane na sivom apple screenu.

Što da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mac OS na PC-u?

Meni će nočas oko 3 biti skinut Mac Os Snow Leopard pa ću vidjeti nekako da ga na externi disk stavim da mogu bootati,a iBoot ću spržiti na DVD-RW od 1.7gb imam onaj mini dvd za hd kameru.

edit

Hdd za MAC Spreman,još malo pa je gotov pa se bacam na zahebavanje s time,dali će mi on sam instalirat drivere za konfu 1 pod moj pc?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.1.2012 20:17 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Evoga konačno nakon miljijardu i jednog pokušaja ... uspješno kreiro particiju na disku i instalira se ;) .... 

Javim kad bude gotovo ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Nije dobro -.- instaliralo se i onda prilikom pokretanja ispiše hrpu slova -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zvjerkan kaže...

Nije dobro -.- instaliralo se i onda prilikom pokretanja ispiše hrpu slova -.-

Panic screan,ekvivalent plavpm ekranu,na Windowsima.

Smata ti neki drajver,vjerovatno.

ps ps
x
14 godina
Mac OS na PC-u?

Imam mali problem kad idem instalirati na Virtual Box maca,ovo s slike mi stoji neko vrijeme i onda mi nakon kojih sat vremena ispiše da moram ugasiti ja ugasim virtual box potpuno pokrenem i onda nakraju ništa nebude sve isponova moram.I neznam zašto mi se onaj krug s crtom prikazo.

Naredio sam VB kako su oni na netu naređivali(gledao youtube) i sve napravim što i taj tip ali meni neuspije njemu uspije nekužim sad ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Imam mali problem kad idem instalirati na Virtual Box maca,ovo s slike mi stoji neko vrijeme i onda mi nakon kojih sat vremena ispiše da moram ugasiti ja ugasim virtual box potpuno pokrenem i onda nakraju ništa nebude sve isponova moram.I neznam zašto mi se onaj krug s crtom prikazo.

Naredio sam VB kako su oni na netu naređivali(gledao youtube) i sve napravim što i taj tip ali meni neuspije njemu uspije nekužim sad ništa.

Nemaš VT-x podršku na procesoru vjerojatno, tkao je meni bilo

15 godina
neaktivan
O kprobam ponovo pa javim... no mogu li ponovo drivere stavit nakon instalacije... mozda glupo pitanje ali 1. puta se susrecem s macom i to na pc-u
15 godina
neaktivan
O kprobam ponovo pa javim... no mogu li ponovo drivere stavit nakon instalacije... mozda glupo pitanje ali 1. puta se susrecem s macom i to na pc-u
13 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Da, sa Multibeastom instaliraš program s kojim instaliravaš kext-ove {#}

13 godina
neaktivan
Unix kaže...

Opet problemi u mene

Drugo, kad pokušam bootati pomoću iBoot-a, ako ne upišem ništa ili upišem GraphicsEnabler=Yes, dobijem crni ekran, a vent od GPU radi na 100%. Na GraphicsEnabler=No radi kako treba. (no onda grafička ne radi na full power)

Što da radim?

Zna li netko?

Isprika na duplom postu, editor ne voli Chrome. {#}

EDIT: Nešto sam razmišljao, u zadnje vrijeme ne igram puno, mogao bih vratiti 9800GT u ovaj PC...

Kako stoji ona sa OS X?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 16:37 (Unix).
15 godina
neaktivan
Ajde pls ako moze tko reci sto da u mac os x hazard instalaciji oznacim koje drivere i sta treba za moj komp... e da i instaliravalo mi se oko 1 h.. na wd 2.5" 5400 rpm disk...
14 godina
Unix kaže...
Unix kaže...

Opet problemi u mene

Što da radim?

Zna li netko?

Isprika na duplom postu, editor ne voli Chrome. {#}

EDIT: Nešto sam razmišljao, u zadnje vrijeme ne igram puno, mogao bih vratiti 9800GT u ovaj PC...

Kako stoji ona sa OS X?

Ja se hebem cjeli dan s macom,kolega iz ove teme mi preporučio drugačiju verziju koja ima u sebi boot i još neke stvari jer nemam DL dvd pa me to hebe a na virtualca mi neželi ga prihvatit,pa ću za nekih sat sat ipo probati tu drugu verziju dok mi on skine pa dok spržim.

15 godina
neaktivan
Evo meni se insralirava ponovo.... e sad oce radit neznam... no vec mi je uspjeh sto sam uspio pokrenuti instalaciju... no zasto 54 min traje instalacija... na youtube sto sam vidii je krace
13 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...
Evo meni se insralirava ponovo.... e sad oce radit neznam... no vec mi je uspjeh sto sam uspio pokrenuti instalaciju... no zasto 54 min traje instalacija... na youtube sto sam vidii je krace

Meni je trajalo ravno 14 minuta.

EDIT:

Dakle, kad stavim Chameleon bootloader, ostane mi na boot0:error.

Sa iBoot-om, zastane mi na [ PCI configuration begin ]

Probao sam sa npci=0×2000 -x -v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=1

ali ništa od toga, i dalje ostaje na tome.

Što da radim?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 20:56 (Unix).
15 godina
neaktivan
Unix kaže...
Zvjerkan kaže...

Evo nakon 50 i nešto minuta. Poydrav s maca, sad što dalje? Reyolucija mi je katastrofa 1024*768 kako to riješiti da bude 1920*1080 ?

16 godina
Zvjerkan kaže...
Unix kaže...
Zvjerkan kaže...

Evo nakon 50 i nešto minuta. Poydrav s maca, sad što dalje? Reyolucija mi je katastrofa 1024*768 kako to riješiti da bude 1920*1080 ?

Trebaš drajver naći.

x
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

A može pomoć? Imam integriranu grafu koja je na ploči nvidia pa ako nije problem i reči kako instalirati. Hvala! i dali da radim update na 1.6.8 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zvjerkan kaže...

A može pomoć? Imam integriranu grafu koja je na ploči nvidia pa ako nije problem i reči kako instalirati. Hvala! i dali da radim update na 1.6.8 ?

Skineš sa linka gore 2 puta klikneš...ma to sigurno nnaš,a za updet -to je malo rizično u tvom slučaju,zna se cila instalacija uništit.

x
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Zna netko riješenje na moj problem gore?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Unix kaže...

Zna netko riješenje na moj problem gore?

Ja neznam.

x
14 godina
Mac OS na PC-u?

Bezuspješno,opet križić s onom crtom prekriženom mi baclo sve naštelo kako treba i nije htjelo,odustajem više mi neće to sralo kidat živce.Ostajem na Win 7 i sad ću na drugi disk xp stavit čisto reda radi i gotovo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja sam sad sje... boot... instaliro os x na drugu particiju i sad je win 7 papa... kako to popravit i jos uvjek imam problem s graf... ako stavim nvidia enabler nece se podic vise
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice