Virtual dj

poruka: 13
|
čitano: 5.005
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Virtual dj

dobro vece svima...

nz jesam dobro stavio ovu temu .:::)sry mod's

zanima me ima koji gejmer da si bavi miksanjem u virtual dj CoolCoolCool

ovak : ja sad npr pustim neku pjesmu i tamo mixam sve to i sad jel ja mogu ikako taj mix sto sam napravio od pjesme spremit u mp3 format????

preko virtuala dj-a , ako ne ima neki drugi način????

nadam se da ste skuzili.

tnxx..

Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5,Nfs undercover, Tomb raider underworld, Far cry 2, fm9 ,stalker clear sky , fall out 2 , nba 09 ...Sve sam ja skinuo i isprobao .. Za sve upite na PM...

0 0 hvala 0
17 godina
Virtual dj

Mislim da se može! Prije sam također mixao neke techno pjesme čisto radi zezancije...ali sada imam više od 4 000 techno trance dance house pjesama koje bi se dale fino mixati, imam čak i neki paket zvučnih efekata...samo inače nemam puno vremena da se zezam s time, jedino kad vikendom uhvatim par sati slobodnog vremena...

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virtual dj

Ma da eto i ja malo poceo ovak iz zafrkancije al mi se i svidjelo maloCool, pa reko sta ne bi nest napravio onda kad vec drkam po tom...ak saznas javi:D

Šaljem sve igrice za 20kn poštom...PES 2009,FIFA2009,Crysis warhead, Cod5,Nfs undercover, Tomb raider underworld, Far cry 2, fm9 ,stalker clear sky , fall out 2 , nba 09 ...Sve sam ja skinuo i isprobao .. Za sve upite na PM...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Virtual dj
NoOne1 kaže...

zanima me ima koji gejmer da si bavi miksanjem u virtual dj CoolCoolCool

sto mora biti gejmer? :) 
moze se u mp3 prebaciti ...

Nisam nikad prebacivao u mp3 al sam njuskao po programu .... sad nzm dal si pocetnik il nisi ,ako jesi program je ok ,ako nisi predji na neki bolji program :)

inace meni se licno ne da mixati bilo sta bez dve zvucne kartice :/ 
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan
Virtual dj

mah zezam se s tim gejmerom:D

ma početnik sam moglo bi se rec..ma nije meni do programa, malo sam taj uvatio, pa me zanimalo ak se nekak to može s programom...

0 0 hvala 0
17 godina
Virtual dj

Pročitao sam na njihovom forumu da su korisnici VirtualDJ-a savjetovali  druge da se konvertira nekim programom, jer se inače sprema u .wav format

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 21:44 (Najbrži).
16 godina
neaktivan
Virtual dj

Hvala svima na odgovorima , ali pronašao sam kako snimit preko virutal dj , i snima u mp3 format...Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Poslušajte neke od mojih stvari na  http://www.soundclick.com/zero11 inače bavim se produciranjem u slobodno vrijeme.

Stavio sam i na youtube jedan filmić iz zezancije pa pogledajte i poslušajte Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2008 20:02 (crash11).
17 godina
NoOne1 kaže...

Hvala svima na odgovorima , ali pronašao sam kako snimit preko virutal dj , i snima u mp3 format...Namigiva

De napiši kako da i ostali mogu znati...
15 godina
neaktivan

moze meni neko pomoći, zašto mi usred večeri dok sviram sa virtual dj jedan deck pocne usporavat, imam 2 zvucne kartice radim na vanjskom mikseru, uradim restart programa i sve je opet ok... kad sam kupio laptop nije bilo frke tek nakon 20etak dana se ta greska pojavila kartice su stare mjesec dva maksimalno ....hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 3:09 (S0nic3).
15 godina
neaktivan
Virtual dj

pa odes na record i record audio...hehe kaj je to tako tesko

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virtual dj

može li se igdje drugdje osim  na službenoj stranici virtual dj-a  nabaviti sound effects?

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

može li se igdje drugdje osim  na službenoj stranici virtual dj-a  nabaviti sound effects?

Može. Budem ti poslao link na PM

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice