Pozdrav :)
Kad sam instalirao win8 nisam uopće koristio soundmax drivere do negdje prekojučer sam skinio 6.10 verziju da instaliram i da se mogu služiti mikrofonom. I uspio sam ga instalirat bez problema i mogo sam koristit mikrofon,ali sam skužio da mi onda ne radi soundmax audio settings tj. prekrižen je bio tamo dole u desnom kutu i nisam ga mogo otvorit,trebao mi je jer mi zvuk slabiji bio nego kad nisam imo drivere. I ja izbrišem sad izbrišem taj driver i idem probat drugi. Taj drugi sam skinio sa asusove stranice za vistu(najzadnja verzija windowsa je bila tamo) i ja pokušam instalirat izbaci mi "Audio driver installation failed" i ja onako ako taj neradi idem opet instalirat onu verziju 6.10 i bit sretan što mogu mic koristit. Idem ja nju instalirat i opet ono "Audio driver installation failed",ja idem vidit da izbrišem onaj prošli što sam instaliro,ali ga nema kao da je več izbrisan.Nekoliko sam puta resetiro komp i primjetim ja da dole u desnom kutu stoji ona soundmax ikonica prekrižena iako nije instaliran isto tako u control panelu stoji ikona i neda se nijedna otvoriti.
EDIT: Sad sam tek primjetio da sam postavio temu na krivo mjesto -.- Molim moderatora da ju premjesti u pravi podforum.