Softver za TV karticu!

poruka: 38
|
čitano: 9.372
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Softver za TV karticu!!!

Eee... Moze ti mnogo spftwera dobro doci,surfajuci po internetu nasao sam par dobrih softwera za  tu tvoju tv karticu i mozes ih pronaci ovdje 

12 godina
neaktivan
Vehid kaže...

...samo mi kazite da li su mi potrebni još kakvi programi za gledanje TV-a, i koji su najbolji?

Eee... Moze ti mnogo spftwera dobro doci,surfajuci po internetu nasao sam par dobrih softwera za  tu tvoju tv karticu i mozes ih pronaci ovdje 

16 godina
Softver za TV karticu!!!

Nisam čitao sve ali Windows media centar ti bez problema radi sa skoro svim karticama, tako sam ja sa svojom riješio problem, isto nije blo software-a.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Softver za TV karticu!!!

Drugovi, ubacio sam ovu satelitsku karticu u racunar, kabal spojio na nju od satelitske, prikazuje mi signal 47, upisem frekvenciju odredjenog kanala i nađe ga, ali kad odem u DVB Viewer ne mogu nikako pokrenuti taj program, odnosno, ne mogu ga naci kako bih ga pokrenuo da gledam. Ako iko ima rjesenje neka iznese! 

0 0 hvala 0
16 godina
Vehid kaže...

Drugovi, ubacio sam ovu satelitsku karticu u racunar, kabal spojio na nju od satelitske, prikazuje mi signal 47, upisem frekvenciju odredjenog kanala i nađe ga, ali kad odem u DVB Viewer ne mogu nikako pokrenuti taj program, odnosno, ne mogu ga naci kako bih ga pokrenuo da gledam. Ako iko ima rjesenje neka iznese! 

Jesi pokušao sa Windows media centrom.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
neaktivan
Softver za TV karticu!!!

VLC player- Kanta za sve!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Vehid kaže...

Ova kartica pokazuje nivo signala 28 čak i kada nije spojen kabal. Jednostavno ti je slab signal. Signal treba biti preko 60. Moraš imati na umu da svaki transponder na satelitu nema istu jačinu tako da antena mora biti optimalno podešena kako bi uhvatio sve programe. Centriraj bolje antenu. Za centriranje možeš koristiti program FastSat Finder koji ti govori kolika je jačina signala (znači pojačaš zvučnike i čuješ na balkonu ili na krovu) dok pomijeraš antenu.

During The War ...
12 godina
neaktivan
uss kaže...

Ova kartica pokazuje nivo signala 28 čak i kada nije spojen kabal. Jednostavno ti je slab signal. Signal treba biti preko 60. Moraš imati na umu da svaki transponder na satelitu nema istu jačinu tako da antena mora biti optimalno podešena kako bi uhvatio sve programe. Centriraj bolje antenu. Za centriranje možeš koristiti program FastSat Finder koji ti govori kolika je jačina signala (znači pojačaš zvučnike i čuješ na balkonu ili na krovu) dok pomijeraš antenu.

Druze, mogul ja pomoću nekog programa pomijerati antenu, da ne moram izlaziti na balkon! 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice