Softver za pohranjivanje linkova

poruka: 3
|
čitano: 1.020
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Software za pohranjivanje linkova

Prije nekoliko godina citao sam jedno izdanje BUG-a gdje se spominjao software sa kojim je moguce praviti databazu linkova (kao bookmarking). Koliko se sjecam to je bilo izdanje top 100 besplatnih programa sa crvenim koricama iz 2010 godine. Da li neko od vas zna koji je to software ?

0 0 hvala 0
15 godina
Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

da ne otvaram novu temu, nadovezat ću se na ovu: dakle, tražim neki program/online servis za pohranjivanje bookmarkova neovisno o browseru. Tako da svim svojim bookmarkovima mogu pritupati (i dodavati nove) s bilo kojeg kompa na kojem se trenutno nalazim.

Konkretno, privremeno sam bez laptopa, a doma imam PC na kojem imam bookmarke u Firefoxu i Chromu i oba su syncani s njihovim internim syncom. Međutim, kako sam često kod cure (i svojih staraca) onda koristim njihove laptope pa bih htio imati pristup svojim bookmarkovima. Naravno da syncanje mojih bookmarkova na njihova računala ne dolazi u obzir. :)

Guglajući, našao sam mnoštvo riješenja, tipa:

Xmarks, bookmark.com,Grazely, Pinboard, Delicious, Instapaper, Rosegarden, ...

Čak i ovaj popis: http://www.feedbus.com/bookmarks/

E sad, budući je toga šuma, (a nemam namjeru sve isprobavati :P) zanimaju me vaše preporuke, prijedlozi, iskustva i sl.?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice