Remote desktop

poruka: 9
|
čitano: 1.530
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Remote desktop

Kao prvo pozdrav ekipi!!Relativno sam novi na ovom forumu ali manje važno,prijeđimo na stvar.Kao i što sam naslov kaže,šta moram sve odratit sa bi mi remote desktop funkcionirao?Molim vas ako može step by step jer več sam par puta pokušao to srediti ali uvijek negdje nešto zeznem.......

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Remote desktop

Jel moguče da ovo nitko nezna ili sam postao u krivi pdf?

17 godina
neaktivan

Mislim da se prvo trebaš sam potrudit, pa kad i ako naiđeš na konkretan problem vratit se ovdje.

Onda će ti više ljudi odgovorit. ;)

16 godina
neaktivan
Remote desktop

..nije mi jasno  ti hoćeš aktivirati taj servis Remote desktop session menager ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma može lock na ovu temu,puno ste mi pomogli...........................................................................................................

16 godina
neaktivan
Remote desktop

pa daj pojasni malo šta točno želiš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zdenis kaže...

Ma može lock na ovu temu,puno ste mi pomogli...........................................................................................................

A čemu odmah ljutnja?
Nisi ni prvi ni zadnji kojemu se ne odgovara u temi
I budi sretan da nisi dobio nekiliko pitanja tipa: remote desktop...wtf?
Vrlo jednostavno i bez puno petljanja...koristi Team Viewer

http://www.teamviewer.com/index.aspx

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 22:16 (archer02).
16 godina
neaktivan

da ali za spajanje team wiewerom svaki put potreban je pasword a za za windowsow alat za daljinsko upravljanje može se napraviti da pozivnicatraje malo duže.Dakle da nije potreban svaki put pasword od kompa na koji se spajam.Ispravite me ako griješim

17 godina

TeamViewer ima i u Host verziji,znaci instaliras,uneses sifru i ona je uvijek ista.

Ako radis vezu preko remote connection racunalo na koje se spajas mora imati zadanu sifru za ulaz,znaci user name + password.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 22:43 (Kristyans).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice