Przenje DVD-a u Vista

poruka: 8
|
čitano: 2.699
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Przenje DVD-a u Vista

Jel ima tko iskustva sa przenjem DVD-a sa ugradenim softwarom u Visti ? Je li dobar ? Da li dobro snima ? Koji su mu nedostaci ?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Przenje DVD-a u Vista
Kezo kaže...

Jel ima tko iskustva sa przenjem DVD-a sa ugradenim softwarom u Visti ? Je li dobar ? Da li dobro snima ? Koji su mu nedostaci ?

ja sam ga koristil samo za pržnje muzike i filmove, za to je dobar, za drugo neznam
TOSHIBA Satellite A300D-17F
17 godina
neaktivan
Przenje DVD-a u Vista

Pa za to mi i treba, muzika, filmovi, programi. Nis pretjerano. A budem ga isprobao pa da vidim. :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam imao samo problema s tim. Iskreno, nisam ga nešto previše koristio, 2-3x, ali mi je uništio 2 DVDa. Bolje si skini nešto bolje (i besplatno [Kao Ashampoo Burning Studio]) i budi siguran da će raditi.

17 godina
neaktivan
Przenje DVD-a u Vista

radi dobro, za ovak bezveze nesto sprzit

nedostatak: ne podržava .iso i slicne formate ( ima neki besplatni dodatak za to, al nemogu se sjetit kak se zove jbg) i sve fajlove kopira u TEMP prije prženja (ako nemas 5gb slobodno na disku nista od snimanja)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Przenje DVD-a u Vista

Ok. Hvala. Eto sad sam na Nero 7. :D

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nero 7 je otprilike dobar kad se radi o Visti ali uglavnom enterprise Nero...ako hočeš raditi
s Nerom a da ne bude konflikta kad budeš radio video...bolje nabavi Nero 9.
Nero 7 je ipak malo stariji alat koji malo malo zna praviti probleme u radu s vistom.

Private
17 godina
neaktivan
Przenje DVD-a u Vista

Ok. Hvala na prijedlogu. Budem isprobao.

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice