Prazan desktop..

poruka: 8
|
čitano: 4.389
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prazan desktop..

Jucer sam upalio komp,i pojavio mi se samo prazan desktop,te mogucnost koristenja task managera,nekak sam uspio napraviti new task "c:\" i uspio vratiti ikone,no međutim kad god restartam komp,opet se ista stvar desava,vec sam proguglao al nisam nasao nista konkretno,tj.sva pomoc koja je bila govori da se radi o nekom trojanu/adware/spywareu i da je "prenovi" da bi ga nasao AV ili slicni..

takodjer pise da maknem, obrisem odredene filove,i registry al nis od navedenog nisam nasao..

cap ono, kul!

0 0 hvala 0
17 godina
Prazan desktop..

Probaj ovak:

prvo pogledaj dal ti je opće pokrenut explorer.exe proces. Ak nije onda otvori task manager, u tabu Aplications stisni New Task. Kad ti se otvori run, upiši "C:\WINDOWS\explorer.exe" (pretpostavljam da su ti windowsi na c particiji. Javi ak ne pomogne pa probamo nešt drugo. Sretno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prazan desktop..

nije mi bio pokrenut...al malo m ise cudnije ponasa komp,vjerovatno je i neki virus u pitanju,al bed je kad restartam komp opet tog nema :S

cap ono, kul!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2008 12:02 (dasina).
17 godina
Prazan desktop..

e ne znam kak da napraviš da ti se uvijek pali, to ćeš morat sam nać negdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prazan desktop..

Imao sam isti problem,neki trojan se nakacio i jbga,avast ga nije mogao maknuti nikako,ustvari makne ga sa 15 lokacija ali na 1 osane i nemos ga se rijesit,kod restarta se opet namnozi,boot scan isto nije pomagao...zezao sam se tako tjedan-dva i formatirao HD Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bocky kaže...

Imao sam isti problem,neki trojan se nakacio i jbga,avast ga nije mogao maknuti nikako,ustvari makne ga sa 15 lokacija ali na 1 osane i nemos ga se rijesit,kod restarta se opet namnozi,boot scan isto nije pomagao...zezao sam se tako tjedan-dva i formatirao HD Cool

da izgla da cu i morat to napravit..
ugl..skraceno napisano trojan mice explorer.exe iz task managera i moras rucno namjestit svaki put..
al reinstalirat cu komp tek kad predem cjeli rainbowsix :D
cap ono, kul!
17 godina
neaktivan
Prazan desktop..

Provaj skenirat sistem s Malwarebytes' Anti-Malwareom možda uspije što napravit...

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A da pokreneš msconfig i ubaciš explorer.exe u Startup listu, tak oda će ti se automatski pokretati pri paljenju računala...

Set the controls for the heart of the Sun.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice