sve mi dobro radi sad na 600mhz a ako mislis da je grafa zujalica radi venta uopce se necuje jako
Nvidia driver stopped working and has recovered
- poruka: 45
- |
- čitano: 6.676
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Moja je sada u kutiji ali to je inče single slot edition od xfx-a ona alfa dog i ventilator po ljetu je skoro uvjek u igrama na full a to ti je oko 6500 okretaja ova sa slike i sa njom nikada problema a nova 550ti se je uzela reda radi pa onda druga i tako dalje i sami problemi pa na kraju 7770 i sada je ok ali je razlika skoro pa nula. jako je tiša i manje troši a od igara je top barem što mene zanima BF2BC i tu nema razlike čak i nekada zapinje. Da ti napajanje nevalja ili je pri kraju cvililo bi i to jako u njemu i da kartica bi tulila ko sirena da si nešto krivo uštekao pa joj fali struje. Konačni je zaključak da je riknula ali ne do kraja a smanjivanjem radnog takta samo malo pomogneš a to nije rješenje.
100 MHz be dodatnog napona ce da poveca potrosnju za svega par W samo, tako ako mu radi na 600 MHz, GPU je problem, jednostavno OC je popustio nakon tolikog vremena, mozes sada probati 650 MHz.
ma nije mi potrebno neka radi na 600mhz
Isti problem.Graficka Asus GTX 970,novi driveri instalirani.Moze neko pomoc plz?
Isti problem.Graficka Asus GTX 970,novi driveri instalirani.Moze neko pomoc plz?
Nema druge, probaj stariju verziju drivera staviti.
ps. novo ne mora automatski značiti i najbolje, često je baš kontra.
Imaš neki hotfix, probaj i ako se ruše vračaj nazad.
Nema druge.
A nista negine mi onda to.Mada cudime posto sam updejtao prije nekih 10 dana i tek se sad pocelo rusit.
A nista negine mi onda to.Mada cudime posto sam updejtao prije nekih 10 dana i tek se sad pocelo rusit.
Imaš u temi za Nvidija drajvere dosta ljudi s problemima a opet i dosta onih koji nemaju probleme s najnovijim drajverima, u svakom slućaju vrlo čudno.
Kod mene recimo dobrih 4 godine to nisam vidio, skinem najnovije i crash u desktopu wtf!???
A vidis kod mene sve naopako.Dosta cesto sam naletavo na ovaj problem i nikad ga nisam uspio rijesit sve dok nisu izasli neki drugi driveri.
A vidis kod mene sve naopako.Dosta cesto sam naletavo na ovaj problem i nikad ga nisam uspio rijesit sve dok nisu izasli neki drugi driveri.
Meni uredno rade 350.12 a svi novij se ruše što na desktopu što u igrama, vratio sam i sve ok.
Ja trenutacno koristim 353.06,a pije toga su koliko vidim 352.86 pa tek onda tvoji.Koje da stavim?
EDIT: Krivo sam procito tvoj komentar lol.Nista vracam onda na 350.12
Evo baš sam napisao na amd temi...isto mi se dešava u win ponekad...od 15.4 beta se dešava...
Evo ja vratio pa cemo sad vidit.Hvala na pomoci svima
Proslo vise od jednog dana i nit jedan crash se nije dogodio.I am happy with my life now