Zna li netko oc li T-Com povecavati brzine za 4 na 6 ili 8 M/bita itd??
MAX ADSL Brzina
- poruka: 19
- |
- čitano: 5.938
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zasto bi to napravili, tek nedavno su digli sa 2 na 4...
Zna li netko oc li T-Com povecavati brzine za 4 na 6 ili 8 M/bita itd??
LOL
Pa mislim da bi stvarno bilo vrijeme da ih povecaju,bez obzira sto kako neki kazu su ih tek nedavno povecali,ali s obzirom da mi placamo internet u najmanju ruku jednako ili cak i vise od mnogih zapadnoeuropskih(citaj mnogo bogatijih) zemalja od nas,to bi bilo sasma korektno.A ovakima koji smatraju da je ovo misljenje smijesno-LOL,kako pisu,njima bih smanjio brzinu(kada im tako malo treba) a povecao naknadu(kada ocigledno imaju vise novca nego Njemci,Francuzi,Nizozemci).......Ili mozda ti kojima je smjesno da bi se brzina trebala opet povecati nisu dovoljno pametni, ili su jos mladi pa nevide da nas nasi operateri PLJACKAJU!
Za ovih 178kn što plaćam flat i 4Mb/s i mizeran upload od 256kbit/s (20-25kB/s) + telefonska pretplata 60kn i ostale piz**rije tražim više!
Dali sam napomenuo loše rutere koje imaju u ponudi?
Recimo 20Mb/s down / 4Mb/s UP i bolji ruteri, sve ispod je pljačkanje.
kad smo vec kod pljackanja, ja bi onda radje da smanje cijene nego da mi dižu brzine u nebesa.
ja jos imam onu bijelu KASDA ruter
prokleti upload neće više od 35 kb/s .. download nek ostane
upload nek dignu
routeri su im boze sacuvaj, neznam di samo uzimaju te srotekse, kazete da bi povecali brzinu, vecina korisnika nema niti pola brzine koju oni reklamiraju...
kad smo vec kod pljackanja, ja bi onda radje da smanje cijene nego da mi dižu brzine u nebesa.
To se podrazumijeva, ili veće brzine ili manja cijena.
A šta će napravit? NIŠTA
Kada se spojim sa nokiom na ovaj thomson ruter se jednostavno ugasi LOL
Kada se želim spojit sa nokiom na gigaset sx.. upišem šifru i sve super,ali neće na internet piše greška.
I tako se svi od reda žale.
Nadam se samo da neće biti pucanja veza(nedaj Bože) kao sa starim modemom kada sam igrao starcraft.
Ja sam izgleda neki sreckovic - otkad sam dobio ADSL (preko 3mj) nijednog pucanja veze na Siemensu SX763 WLAN ruteru, brzina uvijek 4.02 mbit (prema Speedtestu) i sve ok....
Ja bi bio sretan kad bi uopce dobio brzinu koju bih tebao imat.Nek najprije srede linije i centrale pa onda povecaju
isto kod mene samo sto meni max download potegne 170-200
Pa realno i nije da mi treba neka visa brzina DL-a...
Bolje da dignu UL ili da smanje cijenu flata. Volio bi i da 'ping' poboljsaju, ali znam da od toga nema nista.
Plavi isto kod mene. Osim kad je los dan pa imam 0.35 do 0.45.
Meni je to sve cudno. Jer mom prijatelju koji zivi 400m od mene brzina DL je 400-500, a onima u gradu do 600, Ugl to je sve pljacka. Ja zivim u Kastel Sućurcu..
Evo npr prije 2 dana brzina mi je bila 0.87 kao plavi08 i ping 51 (server u mostaru sam uzeo), a danas evo pa vidite, Ping 80, a brzina 0.22 i upload 0.13,,,,
T-com je kanta.
[URL=]http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/565679462.png[/IMG][/URL]
A znas li koliko ti bakrena parica koja dolazi do tvoje kuce mora imati propusnosti za 20 M/ Bita
ovisi li brzina o ruteru ( modemu) ?????
I da i ne.Ponajviše ovisi o propusnosti bakrene parice.
to je rijetkost, ne bi smjelo ako je router ispravan i ako se netko nije igrao postavkama, najvise brzina pada ako si previse udaljen od centrale
Ja bi bio sretan kad bi uopce dobio brzinu koju bih tebao imat.Nek najprije srede linije i centrale pa onda pov
Tako i ja imam ,,a susjed 10 metara od mene 3,8 Mb/s