Kopanje po računalu

poruka: 31
|
čitano: 3.427
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Kopanje po računalu

Molimmmm pomoć hitno........

nadam se da me niko neće osuđivati.........morala sam kopati po računalu od dečka(vara)........te sam mu čitala chat history sa nekog servisa za chatanje ( ostavio je ulogirano) i sad mene zanima može li on vidjeti da sam ja otvarala njegove chatove i čitala history.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Kopanje po računalu

Nije pitanje hoće li on vidjeti da si ti otvarala, nego jesi li pronašla kompromitirajući materijal. Što se tiče prvog dijela, ovisi, koliko je stručan, o kojim je servisima riječ itd.

13 godina
neaktivan

Obriši samo history i to je to

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
12 godina
protjeran
Kopanje po računalu

epislovno 

0 0 hvala 0
14 godina
Kopanje po računalu

ženo jes to ti? što mi po kompu kopaš

šta te boli briga oće vidjet ako si našla što si tražila.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 11:17 (Checola).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kopanje po računalu

a našla sam sve šta me znimalo ali ja i dalje moram biti poštenaaaaa.......a stručan je dosta tj. jako........a servis je google talk........zanima me može li on vidjeti da sam ja to otvrala .....please help......pobrisala history.......pobrisala recent places........chace......pobrisala sam sve šta mi pada na pamet

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

stručan je jako..........google talk i skype....plesae helppppppp :D

14 godina
Kopanje po računalu

ma spali komp pa reci da je crklo samo od sebe il ga spali i pravi se glupa, spomeni nekakvo treptanje žarulja i to

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

a daj nemoj me zezati.......ozbiljno pitam......ne želim da zna da sam kopala ......jel može vidjeti ili ne?

16 godina
Kopanje po računalu

A što ako posumnja da si nešto gledala na temelju toga što je obrisan "history"? A on nije brisao...

EDIT: U svakom slučaju ne bi se ti trebala sramiti, nego on (ukoliko stvarno vara i "šara" uokolo).

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 12:14 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kopanje po računalu

Ne moze vidjet osim ak bas prati history svaki dan i zna da on u to vrijeme nije bio na chatu... u sto cisto sumnjam. Puno je sumnjivije ako ti iz vedra neba brises history, pogotovo ako inace nemas obicaj to raditi...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Kopanje po računalu

Pošalji mu ljubavnici poruku s njegovog računala u njegovo ime da želi analni odnos, mnogo toga bi se moglo začas riješiti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 12:49 (Punti).

4 0 hvala 1
16 godina
Kopanje po računalu

Problem je sam ako ostanes s njim. On tebe vara, a ti prckas po kompu, tu nema buducnosti.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kopanje po računalu

U history obriši samo ono što si otvarala, inače ako skupa koristite taj preglednik onda ne trebas brisati nece primjetiti. Inace ako je neki problem radije ostavi,nek se znoji.

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
16 godina
Kopanje po računalu

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 13:10 (Diablo86).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kopanje po računalu

da da obrisala sam samo to što sam ja otvarala......sve ja to kužim........al me zanima može li vidjeti da sam otvorila chat i klikla na show history i da sam otvorila chat na skypu od te cure.....

ne zelim da još zna da ja znam ( sve ću ja to vratiti) .........sad mi je briga da ne sazna još

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ježurka kaže...

da da obrisala sam samo to što sam ja otvarala......sve ja to kužim........al me zanima može li vidjeti da sam otvorila chat i klikla na show history i da sam otvorila chat na skypu od te cure.....

ne zelim da još zna da ja znam ( sve ću ja to vratiti) .........sad mi je briga da ne sazna još

nema drugog nacina da sazna. 

Ako trebas pomoc,rado cemo pomoci da mu smjestis. 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 13:32 (zerocool12).
10 godina
neaktivan
Kopanje po računalu

ok hvala..........ma mogu mu ja sve vratiti duplo.....

samo sam ja mislila da se može vidjeti da sam otvarala chatove

0 0 hvala 0
16 godina
ježurka kaže...

Na ovom forumu ce ti svi pomoci da mu vratis koloiko god puta zelis

10 godina
neaktivan
Kopanje po računalu

jel fakat il me vi sprdate? 

a šta ako ima keyloger instaliran onda može sve vidjeti jel?

0 0 hvala 0
16 godina
Kopanje po računalu

Ako je stručan sigurno će primijetiti, jer sigurno zna da ćeš ga pokušati kompromitirati, on već zna da si ga špijunirala, a vjerojatno je namjerno ostavio ulogiran chat. Kad se već ponaša kako se ponaša, onda sigurno sumnja u tebe ili pazi na tvoje ponašanje. Ako ništa drugo pročitat će ovdje.

Za zahvalu klikni na Hvala
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Diablo86 kaže...
ježurka kaže...

Na ovom forumu ce ti svi pomoci da mu vratis koloiko god puta zelis

HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHHAHA

Kakav car  

sry na offtopicu

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
10 godina
neaktivan
Kopanje po računalu
Kopanje po računalu

Ako je stručan sigurno će primijetiti, jer sigurno zna da ćeš ga pokušati kompromitirati, on već zna da si ga špijunirala, a vjerojatno je namjerno ostavio ulogiran chat. Kad se već ponaša kako se ponaša, onda sigurno sumnja u tebe ili pazi na tvoje ponašanje. Ako ništa drugo pročitat će ovdje.

gle ne zna on ništa...........ovako..........

znači 100% se ne može vidjeti da sam ja otvarala chat jel?  sve ostalo mogu ja sama riješiti

0 0 hvala 0
16 godina
Kopanje po računalu

Ma ti njega dočekaj kao uobičajeno, onda kad se opusti, nogom u ravno u najbolnije mjesto, a prije toga se spakuj i netreba ti kopanje po računalu.

PS  podsječaš me na Avu, nemoj se uvrijediti, za mene je ona simpa i draga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ježurka kaže...
Kopanje po računalu

gle ne zna on ništa...........ovako..........

znači 100% se ne može vidjeti da sam ja otvarala chat jel?  sve ostalo mogu ja sama riješiti

Moze se vidjeti "Recent activity" koji ti ne mozes obrisati, na dnu desno, ili jos detaljnije IP, browser, itd...(slika)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 14:51 (tLeon).
10 godina
neaktivan

ček ozbiljnooooo neeeeeeeeeeee.............a kako se dođe do tog recent activity?    znači fakat može vidjeti šta sam ja sve radila? ok može vidjeti da sam otvarala chat.....ali ne može vidjeti koje poruke sam pročitala

10 godina
neaktivan

zašto na avu?? :D.........

12 godina
neaktivan
Kopanje po računalu

Ne moze vidjeti sta si radila, moze vidjeti da si bila na racunu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 15:03 (tLeon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ježurka kaže...

zašto na avu?? :D.........

Pa po pitanjima i paničnom traženju odgovora, a i ona je sklona ljubavnim dogodovštinama, pa ih rješava na sebi svojstven način.

10 godina
neaktivan

pa kad mi nitko nije bio do sad dao odgovor na moje pitanje......fino sam postavila pitanje može li se vidjeti koje poruke sam otvarala i bla bla.....e onda se nađu ljudi sa svojim savjetima ostavi ga i bla bla

a panika mi je ......jer trebam to danas srediti.......

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice