Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.922.629
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
14 godina
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Shivi kaže...

Instalirao sam Kodi i imam exodus, filmovi i serije zasada super rade, nemam nikakvih problema... Nakon toga sam probao instalirat croatia on demand, najvise radi historya i sportskih kanala (arene, sportklubovi) ali mi naravno ne radi. Probao sam preko par razlicitih tutoriala, ali nista... Da li netko od vas mozda zna sta treba dodati/podesiti da bi imao te kanale? Ako ni vama ne radi nema veze, ali prioritet mi je liga prvaka utorkom pa ako netko ima neki kratki tutorial za dodavanje nekog stranog kanala preko kojeg se da gledat bilo bi super, jos ak je u hd-u milina

Stvar je vrlo jednostavna. Skini Natkov reppo i dodaj ga preko opcije Instaliraj iz zip datoteke. Nakon što se doda Natkov reppo iz njega dodat COD. Ako imaš kojim slučajem instaliran natkov reppo iz super reppoa tu bi mogao biti problem.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 22:03 (mario.L_hr).
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

instaliraj osijek build tamo imas sve 

Snalazim se ko djevica u kupleraju u tom osijek buildu :D

I am over 9000!!!
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

mosquito bulid ti je pregledniji ali je od istog ;) pa chekiraj i nj

ja osobno koristim mosquito 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 22:50 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Shivi kaže...

Instalirao sam Kodi i imam exodus, filmovi i serije zasada super rade, nemam nikakvih problema... Nakon toga sam probao instalirat croatia on demand, najvise radi historya i sportskih kanala (arene, sportklubovi) ali mi naravno ne radi. Probao sam preko par razlicitih tutoriala, ali nista... Da li netko od vas mozda zna sta treba dodati/podesiti da bi imao te kanale? Ako ni vama ne radi nema veze, ali prioritet mi je liga prvaka utorkom pa ako netko ima neki kratki tutorial za dodavanje nekog stranog kanala preko kojeg se da gledat bilo bi super, jos ak je u hd-u milina

Stvar je vrlo jednostavna. Skini Natkov reppo i dodaj ga preko opcije Instaliraj iz zip datoteke. Nakon što se doda Natkov reppo iz njega dodat COD. Ako imaš kojim slučajem instaliran natkov reppo iz super reppoa tu bi mogao biti problem.

Probat cu to sutra napravit, hvala na informaciji...

I am over 9000!!!
15 godina
Shivi kaže...

Malo je off-topic, ali ako te zanima samo liga prvaka utorkom, probaj zakrenuti TV antenu prema Bosni - od nedavno emitiraju digitalne programe pa ih možda uhvatiš.

14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Možda kršim forum pravila postajući link s drugog foruma no kada već BUG nije objavio

Ciscova tehnologija gasi piratske video streamove

http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/Ciscova-tehnologija-gasi-piratske-video-streamove

Ukratko, možebitni početak kraja za Kodi tj. video streamove filmova, serija i sporta

:(

!B
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Halo#Bing kaže...

Možda kršim forum pravila postajući link s drugog foruma no kada već BUG nije objavio

http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/Ciscova-tehnologija-gasi-piratske-video-streamove

Ukratko, možebitni početak kraja za Kodi tj. video streamove filmova, serija i sporta

Ma nista od toga.

13 godina
Halo#Bing kaže...

Mhm, super rješenje dok ne krenu s morem false positivea... :D

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Imam Osijek build i na Kodi-u mi svakih 10-15min streama film/serija izgubi zvuk i pocne jako stekat. Moram ga prekinut i pokrenut opet i tako do zavrsetka serije/filma, da li se to drugima dogada i ima li lijeka? Gledam preko Exodusa...

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sta je sa CoD-om? Hoce li se vracat u funkciju ili? Jel bilo vec ovako praznog hoda sa doticnim addonom ? Nov sam na Kodiju pa nisam bas upucen

0 0 hvala 0
14 godina
BigPoppa kaže...
Sta je sa CoD-om? Hoce li se vracat u funkciju ili? Jel bilo vec ovako praznog hoda sa doticnim addonom ? Nov sam na Kodiju pa nisam bas upucen

Evo ti pa pitaj autora. On je najupućeniji.

15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Nemojte instalirati beta 4 update koji je izasao ako koristite IPTV ili DVB trenutno neradi niti jedan live tv addon ja sam popizdio posto sam sa stora skinuo kodi automatski mi je update napravio pa sam morao opet sve namjestat :-(

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
CroVandal kaže...

Nemojte instalirati beta 4 update koji je izasao ako koristite IPTV ili DVB trenutno neradi niti jedan live tv addon ja sam popizdio posto sam sa stora skinuo kodi automatski mi je update napravio pa sam morao opet sve namjestat :-(

Pa meni ne radi COD vec jedno tjedan dana.bez tog updatea

15 godina

To je nesto drugo ja imam iptv listu sa Programim a recimo iptve simple client se nije htio pokrenuti nego je izbacivalo gresku

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Bok ljudi.

Molim za pomoć.

Kupio prije 2 dana uređaj (MXQ Plus TV Box S905) i savladao neke osnovne korake (Add-onse), tako da imam pod "video" Genesisa, Croatia on demand,..

Uzeo sam si Play listu (koja se nudi na jednom oglasniku) na probu (2 dana).

Prvo sam je učitao sa MX playerom. Medjutim, šaltanje od kanala na kanal traje dobrih 25 sekundi. Sama slika (HD) ide bez problema, ali ovo prebacivanje...

Inače, imam 10Mb brzinu.

E, sada, zanima me kako učitati ovu play-list u Kodi?

Možda bi tamo funkcioniralo...

Probao sam nešto u Add-onsima (PVR,...) gdje sam ručno upisao link na listu.

Kad startam KODI, prikazuje mi se prozor: "No PVR add-on enabled-the PVR manager has been enabled without any enabled PVR add-on. Enable at least one add-on in order to use the PVR functionality". Ja ga ručno enejblam, ali uvijek kad izađem iz KODI-a i pokušam ponovu ući, pojavi se taj prozor.

Sljedeći korak je enable (PVR clienta) i tamo pod "Configure" sam upisao link na listu. Medjutim, ništa. Kad izađem iz Kodija i ponovu uđem, pojavi se ona poruka.

Ali ništa...

Molim pomoć

Hvala!!

0 0 hvala 0
17 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Kad se pokrene neki video zapis, recimo sa harda, onda pored ikone za skidanje titlova je ikona za video postavke. Jeste tu sta mijenjali ili ostavili kako je?

TrustNo1

0 0 hvala 0
16 godina
Koji su addonovi "must have"?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tintin kaže...
Koji su addonovi "must have"?

za početak pogledaj prvi post u ovoj temi

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2016 14:11 (Wolverine).
10 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Reinstalirao sam kodi i stavio samo exodus i opet mi se javlja ista stvar, nakon 5-10min filma/serije pocne mi stekat i moram ga ili premotat natrag ili stopirat pa nastavit gledat, iritantno do bola... Zapazio sam jednu cudnu stvar, a to je da mi ne skida cak niti 1mbit, nego je negdje na 700-800kbita, to je normalno ili? Ako je stvar u tome, kako to ispravit?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
9 godina
Instaliraj Osijek build.

0 2 hvala 0
15 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ja neznam kako se vi snalazite u tom Osijek buildu ali meni je katastrofa. Probao to instalirati i izgubim se, sve je nekako pretrpano iako što se samog saržaja tiče je odlično odrađeno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

I meni taj osijek bezveze.

Prenatrpan programima koji ne rade.cak bi se usudio reci da 70% njih ne radi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Kome Osijek ne paše, ima Mosquito build od istog autora. Puno je pregledniji i jednostavniji, a ima zapravo sve.

HZV

1 0 hvala 0
14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Osijek build ni meni nije legao. Ima hrpu toga i pomalo je kaotičnog sučelja. Po meni je dobro imati preklapanje tj. za istu stvar imati više add-onova jer ponekad neki od istih ne rade a drugi rade.

Osnovni problem, zašto add-onovi ne rade, je u tome da se isti instaliraju iz treće ruke. Najbolje je skinuti add-on od samog autora i onda sve fercera. Barem je takvo moje iskustvo.

0 0 hvala 0
13 godina
mario.L_hr kaže...

Osijek build ni meni nije legao. Ima hrpu toga i pomalo je kaotičnog sučelja. Po meni je dobro imati preklapanje tj. za istu stvar imati više add-onova jer ponekad neki od istih ne rade a drugi rade.

Osnovni problem, zašto add-onovi ne rade, je u tome da se isti instaliraju iz treće ruke. Najbolje je skinuti add-on od samog autora i onda sve fercera. Barem je takvo moje iskustvo.

Ne kuzim,kako iz trece ruke?

14 godina
lange kaže...

Ne kuzim,kako iz trece ruke?

Pa npr onaj superreppo, kojeg se često puta može naći instaliranog, se zna koristiti za instalaciju COD od Natka. Ako nakon toga deinstaliraš COD i ponovno ga instaliraš koristeći originalni reppo (od Natka) zna biti problema u radu koji nestanu nakon deinstalacije super reppoa.

13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Ima kakav tutorial za te instalacije da budu iz "prve ruke"?

Btw meni cod i dalje ne radi?

Kod vas ostalih?

Uglavnom najvise mi trebaju addonovi koji imaju dokumentarce sa prevodom kao h,h2,itd 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
lange kaže...

Kod vas ostalih?

Uglavnom najvise mi trebaju addonovi koji imaju dokumentarce sa prevodom kao h,h2,itd 

Skineš repo koji te zanima i ides na install from zip file unutar Kodia. 

Decado,History Tube,Documentary Tube....iako to je sve vezano za Youtube.

13 godina
om-prat kaže...
lange kaže...

Kod vas ostalih?

Dali ti dokumentarci imaju titlove?

12 godina
lange kaže...
om-prat kaže...
lange kaže...

Kod vas ostalih?

Dali ti dokumentarci imaju titlove?

Vidi to na Kodiju funkcionira ka i svaki video, ako nađeš na onih 4-5 addona za titlove ima.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice