Kako napraviti .iso file

poruka: 6
|
čitano: 5.541
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kako napraviti .iso file

Gledao sam na internetu svakakve programe i ne mogu nikako naći program u koji staviš neke datoteke a on ih sve spremi u .iso file i onda se to sprži na dvd...pa ako netko zna koji dobar program neka mi da prijedlog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Kako napraviti .iso file
LGA775 kaže...

Gledao sam na internetu svakakve programe i ne mogu nikako naći program u koji staviš neke datoteke a on ih sve spremi u .iso file i onda se to sprži na dvd...pa ako netko zna koji dobar program neka mi da prijedlog.

poweriso?

14 godina

Ne vidim zašto bi to spremao kao iso i tek onda pržio na dvd. Zašto odmah ne spržiš podatke bez spremanja u iso?

15 godina
neaktivan

Besplatni ImgBurn. Odabereš mape, napraviš .iso, spržiš ga - sve u jednom. Samo za mountanje ćeš morati pronaći dodatni program kao npr. IsoDisk.

14 godina
Kako napraviti .iso file

Iso ti sluzi da bi neki dvd sprzia kao bootabilan dvd,da ima vlastiti autorun.Ne vidim zasto bi skida neke datoteke pa ih pretvara u iso file i onda opet przia.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zato jer sam našao na internetu network acces disk za ps2 a na njemu su dvje datoteke i sad ih želim staviti u iso file da budem siguran da nije u krivom formatu kad ga ps2 pokrene

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice