Backup

poruka: 6
|
čitano: 1.155
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Backup

Imam pitanje uvezi backupa podataka:

Kad napravim backup neke npr. slike i stisnem na restore ona će se osloboditi i bit će spremna za korištenje,sad da li to pali i kod programa npr. Diskeepera?

Jer snam da kod instalacije program se naseli i u registry i svakuda pa neznam da li bi mi taj restore vrijedio tj. kad napravim restore da li bi mogao imati taj program bez prave instalacije?

UPOZORENJE:ovaj sadržaj nema veze s stvarnim životom i odabran je slučajno!!! Kamen do kamena palača,cigan do cigana Pitomača.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 19:20 (Pero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Backub

Mislim da ti to neće raditi ali ako želiš sačuvati svoje podatke ili pak cijeli sistem možeš koristiti programe poput Acronis True Image.

I sam ga koristim i uvijek me iznova oduševljava.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Backup

Znači za backup slike,video,igrice(npr.miniklip) DA; programi NE.

UPOZORENJE:ovaj sadržaj nema veze s stvarnim životom i odabran je slučajno!!! Kamen do kamena palača,cigan do cigana Pitomača.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 19:22 (Pero).
17 godina
protjeran
Backub

Aha, ipak ti izbrišeš glavne dijelove programa koji su bez reinstalla nepovratni, tako da oni otpadaju.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Backub

Ma kaze se backup, a ne backUB!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Backup

Sorry!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 19:26 (Pero).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice