Jučer su mi na Facebook supportu rekli ovo:
"Zbog velike količine uređaja koje su naručene, kasnila je i isporuka uređaja od dobavljača, tako da ne možemo odgovoriti na upit odnosno točan datum isporuke."
A danas je Galaxy tablet stigao oko 17 sati.  Ne znam točno preko koje službe, jer ga nisam ja preuzeo, a na papiru ne piše. Vidim da piše datum preuzimanja 21.2.2013., a rok uručenja "D+1 do 20 sati". Pretpostavljam da je ovo gore bila generička poruka, jer su sigurno imali jako puno upita. Ali nema veze, bitno da je stigao. Inače, ugovor sam produžio telefonom 10.2. ujutro.
 Ne znam točno preko koje službe, jer ga nisam ja preuzeo, a na papiru ne piše. Vidim da piše datum preuzimanja 21.2.2013., a rok uručenja "D+1 do 20 sati". Pretpostavljam da je ovo gore bila generička poruka, jer su sigurno imali jako puno upita. Ali nema veze, bitno da je stigao. Inače, ugovor sam produžio telefonom 10.2. ujutro.

) Inace iz Rijeke sam. Pozz odoh testirat tablet
) Inace iz Rijeke sam. Pozz odoh testirat tablet 

taj lg je šit..ne ispalti se za njega 2g produžit..
 taj lg je šit..ne ispalti se za njega 2g produžit.. 
  i odmah mi je pokušala prodati i bežićni telefon za 1 kunu, pa razne pakete za razgovor...
 i odmah mi je pokušala prodati i bežićni telefon za 1 kunu, pa razne pakete za razgovor...  a na moje pitanje, tko im je distributer, pošta ili netko drugi, samo je počela nešto stoto pričat, nudit i sl
 a na moje pitanje, tko im je distributer, pošta ili netko drugi, samo je počela nešto stoto pričat, nudit i sl