Dobro daj nemoj bit dosadan.
Napišeš 4 posta zaredom na istu temu.
Kad stigne, stigne.
Sve ovisi o njima, nemogu ni oni znat točno.
Nekima je tablet Alcatel stigao za 15 dana, meni je stigao za 56, a jednom forumašu za 72 dana.
Dobro daj nemoj bit dosadan.
Napišeš 4 posta zaredom na istu temu.
Kad stigne, stigne.
Sve ovisi o njima, nemogu ni oni znat točno.
Nekima je tablet Alcatel stigao za 15 dana, meni je stigao za 56, a jednom forumašu za 72 dana.
Evo u minhenu di živim povremeno, vodafone net, 30€ mjesečno, flat.. a download je 50mbit a upload 7mbit.
Ma da i pola toga ovdje dodje, opet valja.
A tek Frankfurta na Majni
Ne očekujte sad neku navalu operatera kad uđemo u EU, i Slovenci su pa nemaju ni jednog stranog operatera, al opet kod nas je drugačije.
Čitam na njihovoj facebook stranici HT.
Sad je napisao netko: "Konačno stigao tablet. Hvala!"
to su ti počeli stizati alcateli t 10 tablet oni što nisu dobili već 2-3 mjeseca
Izgleda da su neki dobili, dva oglasa na njuskalu u jednom pise da je iz T-com akcije
Pa i ja mogu staviti u oglasnik tablet iako ga nemam, tako da vam to ništa ne dokazuje ;)
ja sam danas dobio obavijest o preporucenoj posiljci od regularne poste pa je lako moguce da je to to jer jedino taj tablet ocekujem.
mislio sam da salju kuririra ali nadam se...
potpisao sam u ponedjeljak...
ja sam danas dobio obavijest o preporucenoj posiljci od regularne poste pa je lako moguce da je to to jer jedino taj tablet ocekujem.
Ja sam potpisao u nedjelju i još ništa
Možda je porez za auto...
Znas, promislio sam o tome, ali nista tako ne ocekujem:)
Jedino sto mi je maloprije palo na pamet kao opcija dva je da su poslali ugovor o flatu jer su rekli da ce mi ga poslati jer im je crkao printer...
inace u Zagrebu sam...
Jesu ikad uopce slali ovakve stvari obicnom preporucenom postom?
Znas, promislio sam o tome, ali nista tako ne ocekujem:)
Jedino sto mi je maloprije palo na pamet kao opcija dva je da su poslali ugovor o flatu jer su rekli da ce mi ga poslati jer im je crkao printer...
inace u Zagrebu sam...
Jesu ikad uopce slali ovakve stvari obicnom preporucenom postom?
Ja sam uzimao prijenosni disk dok je bilo jednom za produživanje i poslali su ga s Overseasom.
Uzeo zasad mobitel i tablet, mobitel stigao Overseasom a tablet regularnom poštom.
Uzeo zasad mobitel i tablet, mobitel stigao Overseasom a tablet regularnom poštom.
To onaj tablet s prosle akcije? I dosao regularnom preporucenom a ne HP expresom?
Pa to zvuci zanimljivo, mozda su prebacili providera zbog ustede:)
Eh sad treba sacekati do kraja sutrasnjeg radnog dana...
Kako to misliš uzeo si tablet i mobitel? Kako i jedno i drugo?
btw....meni su još prije dvije godine poslali pošiljku normalnom poštom, isto kao i kolegi prije tjedan dana, dok sam prije 4 godine dobio preko overseasa
Kako to misliš uzeo si tablet i mobitel? Kako i jedno i drugo?
btw....meni su još prije dvije godine poslali pošiljku normalnom poštom, isto kao i kolegi prije tjedan dana, dok sam prije 4 godine dobio preko overseasa
Prije je uzeo mobitel!
Mogao je tako odmah napisati, a ne da je uzeo tablet i mobitel, zbuni čovjeka pošto se dijeli i jedno i drugo, pa sam onda mislio prema tome da je dobio dvije stvari
Čekamo hank112 da se javi danas kak je prošlo u pošti i kaj mu je to stiglo.
Ako imas naveden broj preporucene posiljke onda preko web stranica poste mozes vidjeti o cemu se radi.Bar masu paketa
Ako imas naveden broj preporucene posiljke onda preko web stranica poste mozes vidjeti o cemu se radi.Bar masu paketa
Gdje? Imam broj na obavijesti.
Reci pa pogledam....
Oko 17h budem u posti pa kad dodjem doma javim ako je tablet...
Kolko treba čekati da dođe LG optimus L3?
ja cekam od 18.1 znaci za 4 dana je mjesec dana, zvao sam u subotu i rekli su ovaj tjedan, cetvrtak je i nema ga jos...
Reci pa pogledam....
Evo:http://www.posta.hr/default.aspx?id=5523
Tu samo unutarnji odabereš i to bi trebalo biti to
Kako da dođem do tog broja pošiljke, zvati szk i pitati za njega ili?
Reci pa pogledam....
Nažalost ne piše ništa pametno:
Datum i vrijemeMjestoOpis događajaNapomena12.02.2013 15:17:41Zagreb (10200)Prijam pošiljke 13.02.2013 05:56:58Zagreb (10200)Prispijeće pošiljke 13.02.2013 13:15:14Zagreb (10200)Pokušaj dostave pošiljkeZa isporuku u drugom uredu Zagreb (10131)13.02.2013 19:45:47Zagreb (10131)Prispijeće pošiljke 13.02.2013 19:45:47Zagreb (10131)Priprema pošiljke za isporuku
Reci pa pogledam....
Nažalost ne piše ništa pametno:
Datum i vrijemeMjestoOpis događajaNapomena12.02.2013 15:17:41Zagreb (10200)Prijam pošiljke 13.02.2013 05:56:58Zagreb (10200)Prispijeće pošiljke 13.02.2013 13:15:14Zagreb (10200)Pokušaj dostave pošiljkeZa isporuku u drugom uredu Zagreb (10131)13.02.2013 19:45:47Zagreb (10131)Prispijeće pošiljke 13.02.2013 19:45:47Zagreb (10131)Priprema pošiljke za isporuku
Šteta jer inače kod drugih imaš i neke detalje poput opisa,napomene i mase
Evo zovnio sam korisnicku sluzbu od poste ali i oni imaju samo ove informacije - za preporucene ne znaju nista vise.
Iskreno se nadam da je tablet kad je vec ovakva fama ovo ovoga ispala:)