Da li se isplati VOIP sa routera

poruka: 9
|
čitano: 9.129
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo dobio sam od T-com-a ovaj modem i on na sebi ima 3 utora za telefon(1 PSTN i 2 za voip) na koji se mogu spojiti obični analogni telefoni te obavljati pozivi.

Tako piše u dokumentaciji!!!

E, ja sam pročitao dokumentaciju i shvatio što mi sve treba pa zbavio admin account za modem (username=administrator, password=!tc0Mht+modem acces code) – ako nekom zatreba.

Zanima me da li se isplati kupovat voip račun jer mi je mjesečni rač. za tel. oko 200 kn ili da koristim skype no problem je u tome što mi je fora koristit analogni tel. a ne slušalice ili ne daj Bože USB tel.pa me zanima šta vi mislite, je li netko probao i ako je kakva su iskustva?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Da li se isplati VOIP sa routera

Znam da je stari post ali jednostavno sam morao odgovoriti.

Ja sam sa VOIP prezadovoljan , imam acount kod nonoh.net i uplatio sam 10 eura preko paypal .

Prema svim fiksnim mrežama svijeta imam besplatne pozive , a mobilne mreže koštaju neku sitnicu.

120 dana besplatno telefoniranje.

Ako zoveš mobilne mreže onda ti oduzima od onih 10 eura , ovisi koliko pričaš i kad šalješ sms , košta neku sitnicu.

Ako zoveš samo na fiksne mreže onda ti ništa ne oduzima od onih 10 eura.

Dobiješ i besplatni SIP , postavke uneseš u Voip ruter i telefoniraš sa običnim telefonom , ne treba ti PC.

Možeš telefonirati i preko PC , instaliraš programčić od Nonoh i telefoniraš preko slušalica i šalješ super povoljne sms a tko primi sms od tebe , pokazuje tvoj br. mobitela., kao da si poslao sa svog moba.

Kod mene je ušteda 100%

probaj i ti

16 godina
neaktivan

E onda ću probat, puno hvala, čak ću moći iskoristiti i svoje analogne telefone. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
da , telefoniraš sa najobičnijim telefonom . super stvar
Ako si iz ZG?
Imam ti ja za prodat acount VOIP , nonoh.net 120 dana telefoniraš besplatno
i sredim ti besplatno SIP postavke.

cijena 80Kn
16 godina
neaktivan

Kakve veze ima gdje živim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
diona_susedgrad kaže...

Znam da je stari post ali jednostavno sam morao odgovoriti.

Ja sam sa VOIP prezadovoljan , imam acount kod nonoh.net i uplatio sam 10 eura preko paypal .

Prema svim fiksnim mrežama svijeta imam besplatne pozive , a mobilne mreže koštaju neku sitnicu.

120 dana besplatno telefoniranje.

Ako zoveš mobilne mreže onda ti oduzima od onih 10 eura , ovisi koliko pričaš i kad šalješ sms , košta neku sitnicu.

Ako zoveš samo na fiksne mreže onda ti ništa ne oduzima od onih 10 eura.

Dobiješ i besplatni SIP , postavke uneseš u Voip ruter i telefoniraš sa običnim telefonom , ne treba ti PC.

Možeš telefonirati i preko PC , instaliraš programčić od Nonoh i telefoniraš preko slušalica i šalješ super povoljne sms a tko primi sms od tebe , pokazuje tvoj br. mobitela., kao da si poslao sa svog moba.

Kod mene je ušteda 100%

probaj i ti

Samo mala ispravka da nije besplatno prema svim fiksnim mrežama nego onima koje su u "superdealu". A prema mobilnim mrežama cijena je 0.15eura/min.

14 godina
neaktivan

ali sve važne destinacije su besplatne (superdeal)

amerika, australija , EU , hrvatska 

mislim njemačku zoveš besplatno , kanada 

sve destinacije gdje ima naših ljudi i razgovaraš do bezsvjesti

i ne moraš strahovati radi tel. troškova

17 godina
neaktivan

Ne znam jedino koliko to dođe sve skupa kada se uračuna i provizija od paypala i ostali troškovi. Ako si koristio podijeli s nama kolko te to došlo sve skupa mjesečno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mathmonster kaže...

Ne znam jedino koliko to dođe sve skupa kada se uračuna i provizija od paypala i ostali troškovi. Ako si koristio podijeli s nama kolko te to došlo sve skupa mjesečno.

isplati se itekako

3 mjeseca VOIP kod nonoh.net te košta 10 eura

3 mjeseca možeš pričati po super povoljnoj cijeni, zoves cijeli svijet i tih 10eura ne možeš potrošiti u 3 mjeseca ako zoveš na fiksne mreže

Voip router te košta 250 - 350 kn , kupiš jednom i imaš

Konfiguriraš (uneseš SIP postavke koje dobiješ besplatno)

spojiš voip router na tvoj adsl router običnim LAN kabelom

uštekaš obični telefon i zoveš bez PC

Idealno ako imaš apartmane pa za turiste , zaradiš još

ili ako imaš rodbinu u svim dijelovima svijeta

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice