Dedicated Serveri

poruka: 12
|
čitano: 2.016
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dedicated Serveri

jel mi mozete objasnit kako oni rade i kako hostat web i game hosting jer ja cu uzet od hetznera. i koji operativni sustav da uzmem i kolko bita

hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dedicated Serveri
moky kaže...

jel mi mozete objasnit kako oni rade i kako hostat web i game hosting jer ja cu uzet od hetznera. i koji operativni sustav da uzmem i kolko bita

hvala!

Dedicated server za sto? 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan

za game i web hosting

16 godina
neaktivan
moky kaže...

za game i web hosting

Pa gle ono nema svaka igra dedicated server. To je ono s cime oni hostaju game servere i prodaju ih. a ti bi zaokupio server i na njima radio te dedicated server da ih prodajes? il jedan gotov server da se spajas na njega (sa određenom igrom)?

A web server, neznam dal si radil u "localhostu" tj da radis web a tvoj komp je kao host i tj. simulira host i onda radis web. i kasnije mozes uploadat to na server da nedrzis na kompu.

npr. imas CMS-ove neke besplatne kao "joomla, webspell itd... nego jomlu ces trebat dosta za skuzit i teza je od webspella, a dok odaberes određeni CMS onda za njega imas template-ove

grafički dio/dizajn kak bu zgledala stranica... al rađe joomlu meni osobno ima ljepše templateove. a i opet to treba instalirat kaj nie bas jednostavno. al tu smo pa pitaj

Davno sam ovo radil tak da fulal sam negde jesam, al nekakvu sliku si dobil valjda?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 22:51 (Domek).
17 godina
moky kaže...

za game i web hosting

Ukoliko ga misliš zakupiti (za igre), po meni su najbolji Defcon serveri, evo ti baš i link na igre koje podržavaju - link

A evo i lista njihovih dedicated servera

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
moky kaže...

za game i web hosting

Ukoliko ga misliš zakupiti (za igre), po meni su najbolji Defcon serveri, evo ti baš i link na igre koje podržavaju - link

A evo i lista njihovih dedicated servera

Da ako misliz zaokupit dedicated server da hotas igre gore. nije svejedno kakvog uzmes naravno jaci uvjek moze imat vise servera gore hostanih

17 godina
Domek kaže...
moky kaže...

za game i web hosting

Pa gle ono nema svaka igra dedicated server. To je ono s cime oni hostaju game servere i prodaju ih. a ti bi zaokupio server i na njima radio te dedicated server da ih prodajes? il jedan gotov server da se spajas na njega (sa određenom igrom)?

A web server, neznam dal si radil u "localhostu" tj da radis web a tvoj komp je kao host i tj. simulira host i onda radis web. i kasnije mozes uploadat to na server da nedrzis na kompu.

npr. imas CMS-ove neke besplatne kao "joomla, webspell itd... nego jomlu ces trebat dosta za skuzit i teza je od webspella, a dok odaberes određeni CMS onda za njega imas template-ove

grafički dio/dizajn kak bu zgledala stranica... al rađe joomlu meni osobno ima ljepše templateove. a i opet to treba instalirat kaj nie bas jednostavno. al tu smo pa pitaj

Davno sam ovo radil tak da fulal sam negde jesam, al nekakvu sliku si dobil valjda?

Bez uvrede ali radije shutiti nego pricati svasta...

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan

Ma ja ocu zakupit dedicated server da ja budem hoster jel kuzitE??? pa mi preporucite koji je dobar

17 godina
Dedicated Serveri

Mogu ti reci odmah: odustani :)

Ako ga platis hajmo reci 10000 kn, ako ti win licenca dodje jos nekakvih 5 - 7 000 kn...

znaci imas 17 000 kn...

ako ti je jedan hosting ajmo opet reci 100 kn... trebas skupiti 170 hostinga u roku od godine dana samo da isplatis server...

hoces da nastavim dalje?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vidi se da neznas o tome dedicatedi se krecu oko 50 eura mjesecno do 100 + aktivacija 150 eura i win licenca netreba jer bi server bio LINUX znaci. nemas pojma

17 godina
Dedicated Serveri

Da... nemam pojma. U pravu si. Samo naprijed ;)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Dedicated Serveri

mjesecno ako nađeš jeftini host sa dobrom konfom ce te doc oko 300 eura sa lincencama ako si sve sam slozis, pa koliko te dodoe godišnje i koliko servera moras iznajmit da bi se isplatio je tvoja briga ali moras imat puno rama jak proc i najbolje ti je ssd uzet uz hdd od nekih 3 tb i vps za stranicu i modove ili sta vec

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice