S obzirom da mi se radna soba di je komp nalazi u prostoriji di nema prikljucka za tv antenu pretpostavljam da klasicno rijesenje pci-e tv kartice otpada, sumnjiva mi je kvaliteta signala tih sicusnih antena koje se dobiju u paketu, dok mi krovna antena daje savrsenu sliku na svim programima, jel ima neki uredaji koji moze bezicno streamat tv signal na komp ili nesto slicno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Te antene uglavnom jesu smeće, ali u adapter koji dobiješ možeš uključiti i vanjsku ili sobnu antenu.
Te antene uglavnom jesu smeće, ali u adapter koji dobiješ možeš uključiti i vanjsku ili sobnu antenu.
ali upravo je u tome problem, sto nezelim busit zid da provucem krovnu antenu u prostoriju di je komp, radije bi neki uredaji kod tv-a i uticnica da mi stream-a tv signal do kompa
Mislio sam da možeš komotno spojiti sobnu antenu ako si na području gdje je dobar signal. Recimo, znam da radi u Osijeku, Đakovu i Zagrebu iz prve ruke, i to je najjeftinije i najbezbolnije rješenje IMHO. Za uređaj koji tražiš ne znam, nadam se da će ti netko dati bolji savjet.