Što kupiti ?

poruka: 8
|
čitano: 1.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Što kupiti ?

evo muči me pitanje što odabrati pa stavljam anketu .. podjednako mi sve treba ali evo sad par stvari .. imam trenutno oko 800 kn

1 Neke prave slušalice
0 BF3/MW3 + neonke za kućište
14 kupit novu grafu(staru prodat)
1 neke dobre jake zvučnike
1 ili nešto drugo (predložite)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Što kupiti ?

Mislim da će ti najviše biti za novu grafičku ;) Ovu mrkni i udri po nekoj, imaš već sad dobru konfiguraciju, a s novom grafičkom bude prva liga.

14 godina
Što kupiti ?

Ovako ti je konfa dobra al da uzmes novu grafu bit ce odlicna :))

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Što kupiti ?

nazires li ti kretenizam tvog pitanja?! imam novce i ne znam kako da ih potrosim. trebaju mi jako ove stvari koje su na listi ali ako vi imate pametniju ideju (npr elektronicki rastjerivac slonova na laserski pogon) slobodno recite jer mi mozda i to treba

ja bih ti osobno preporucio da uzmes 500 kuna i odes u javnu kucu i dejunferiziras se

u tvom slucaju moze samo pomoci

colonello bastardo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Što kupiti ?

Ja sam zainteresiran za staru grafu ako ces prodavat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
colonello_Bastardo kaže...

nazires li ti kretenizam tvog pitanja?! imam novce i ne znam kako da ih potrosim. trebaju mi jako ove stvari koje su na listi ali ako vi imate pametniju ideju (npr elektronicki rastjerivac slonova na laserski pogon) slobodno recite jer mi mozda i to treba

ja bih ti osobno preporucio da uzmes 500 kuna i odes u javnu kucu i dejunferiziras se

pitam što bi uzeli da imate te novce nisam reko da neznam kako da ih potrošim .. gdje vidiš da to piše ? ima dosta stvari koje su mi potrebne i sad sam u dilemi što odabrati nevidim zašto je pitanje kretensko ? {#}

15 godina
neaktivan
Što kupiti ?

Pa odluči što ti više treba? Što bi ti više volio? Kako bi mi trebali znati što ti želiš kad ni sam ne znaš? 

Da nije tako ****** pitanje bilo bi ih vjerojatno posvuda po forumu.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Over(C)lock kaže...
colonello_Bastardo kaže...

pitam što bi uzeli da imate te novce nisam reko da neznam kako da ih potrošim .. gdje vidiš da to piše ? ima dosta stvari koje su mi potrebne i sad sam u dilemi što odabrati nevidim zašto je pitanje kretensko ? {#}

Pitanje je kretensko iz razloga sto ti ne mozes odluciti sto trebas/hoces. Ako ti se igra - uzmi igru. Ako imas osjecaj da je grafa slaba - nadogradi sistem s jacom.

Ali ako ti ne znas sto bi s novcima ...

colonello bastardo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice