ak je staro bijelo necu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ak je staro bijelo necu
a šta bi ti htjeo za poklon novo umotano sa garancijom možda
daj ak ti čovjek nudi uzmi
a ne bit takav odma
Dal ima tko kakav vent za ponudit.
Ako zelite moze zamijena ali trazite nesto :).
varaždin
mijenjam ispravan AMD Athlon 3600+ i stock hladnjak
za
ispravan keks 2gb ddr2@800mhz ili iphone 2g neispravan
Tražim slušalice za Sony Ericsson, potpuno ispravne, ili barem adapter na 3.5mm utor. Dajem pare.
ak je staro bijelo necu
crni mat u ruke i prelakiras
e baš danas mi je crknula grafička na kompu. ima ko za poklonit ili razmjenit koju agp, nije važno koja i da ima bar 64mb
Imam procesor AMD Athlon 64 3400+ (2200) socket 754 mobile za laptop,
mjenjao bih ga za slabiji al isto socket 754 mobile oko 3000+ da je snage može i sempron!!
ak je staro bijelo necu
Max sto bi ja tebi sada dao je kartonska kutija! Sorry za
ak je staro bijelo necu
možeš ga ti prelakirat pa će bit ko novo
ha da
farba ti oko 30 kn
sitniš
i malo ga razrežeš da bolje izgleda
napraviš si custom kučište
a ne odma ak je strao i bijelo neću
evo ja sam ti dao ideju
pa ti razmisli
ak je staro bijelo necu
a ne bit takav odma
- Obrisati post -
Lik je ok, ja se mijenjao s njime.
Ako ima neko za poklonit 120 mm ventove
ak je staro bijelo necu
hm... ne ja vec imam primer i smirgle za jednu stranu i ostalu ja imam sve vec isplanirano samo mi treba neki dostojni crni mid tower
ak je staro bijelo necu
hm... ne ja vec imam primer i smirgle za jednu stranu i ostalu ja imam sve vec isplanirano samo mi treba neki dostojni crni mid tower
Ah jeli jos bi i birao??pa ja ti sada nebi dao ni jedno :(
ak je staro bijelo necu
Meni treba 100kn prihvacam sve u dobrom (iskoristivom) stanju..
ak je staro bijelo necu
a ne bit takav odma
Ma bez uvrijede ali lik je deb*l. I par stranica prije je trazio kuciste, i odbio je bijelo kuciste i ja mu ponudio NOVO crno-sivo kuciste, kad je vidio slike kucista, naravno vise neodgovara jer se njemu nesvidja ni to...
Nakon sto sam vidio kakav je, nemam nikakve preporuke da se mijenjate s njime, ili se mijenjajte s velikim mislim oprezom da vas nebi zahebo.
Kao prvo nisam debil kao drugo nejde besplatno navedene su stvari za koje mjenjam ako su vrijedne kucista ako ne onda ide nadoplata kao drugo kupujem novi komp i zelim imat neko normalno kuciste jer mu mislim i starnicu ispilat i sl... a ne nesta staro sta je vama stajalo bzvz u prasini jesam li u pravu i kao trece nisam zahebat i nebi to nitkom napravio....i ispricavam se zbog bahatog ponasanja.
Poklanjam ti ja 80 mm vent coolermaster nemam drugacijeg samo takav..
ak je staro bijelo necu
a ne bit takav odma
Ma bez uvrijede ali lik je deb*l. I par stranica prije je trazio kuciste, i odbio je bijelo kuciste i ja mu ponudio NOVO crno-sivo kuciste, kad je vidio slike kucista, naravno vise neodgovara jer se njemu nesvidja ni to...
Nakon sto sam vidio kakav je, nemam nikakve preporuke da se mijenjate s njime, ili se mijenjajte s velikim mislim oprezom da vas nebi zahebo.
Kao prvo nisam debil kao drugo nejde besplatno navedene su stvari za koje mjenjam ako su vrijedne kucista ako ne onda ide nadoplata kao drugo kupujem novi komp i zelim imat neko normalno kuciste jer mu mislim i starnicu ispilat i sl... a ne nesta staro sta je vama stajalo bzvz u prasini jesam li u pravu i kao trece nisam zahebat i nebi to nitkom napravio....i ispricavam se zbog bahatog ponasanja.
maherDP daj mi posalji slike da vidim meni isto treba kuciste za modanje :D
Ok ako itko ima kuciste da ga moze poklonit? Da mogu malo modat posto nikad nisam ni probao :) A uostalom za mijesec dana idem u djacki dom i zbogom hobiji...
Ok ako itko ima kuciste da ga moze poklonit? Da mogu malo modat posto nikad nisam ni probao :) A uostalom za mijesec dana idem u djacki dom i zbogom hobiji...
Stani u red XD
ljudi ja nemam kučište za poklonit niti išta slično
ja nudim dvd palyer master m755 divx ili za prodaju 100 kn ili zamjena
pogledajte prošlu stranicu tamo je neki lik nudio kučište besplatno
Ee hvala :D
Kad i kako?
Mjenjam Siemens Gigaset SE555(Annex B) za neki router koji radi na Annex A
e baš danas mi je crknula grafička na kompu. ima ko za poklonit ili razmjenit koju agp, nije važno koja i da ima bar 64mb
imam ja bas agp od 64 mb xDDD kaj imas za zamjenu u toj vrijednosti?
Ee hvala :D
Kad i kako?
Salji pm
imam ja bas agp od 64 mb xDDD kaj imas za zamjenu u toj vrijednosti?
ne treba već sam našao...
ima ko so-dimm memoriju za laptope treba mi hitno nudim x550 grafu proc s939 penitum 4 na 1.4ghz itd itd
Ima li koja dobra duša da pokloni HDD od 40 GB ATA ili 80GB, treba mi što hitnije, za jedan komp....
Može i prodaja, javite u privatne....