Glup ti je razlog...
1.Neplacas mi ti struju
2.Nisi mi ti kupio komp
3.Nemoj te vise sra. za razlog.....
Glup ti je razlog..
Ajd eto de ti navedi razlog osim downloada.....
Glup ti je razlog...
1.Neplacas mi ti struju
2.Nisi mi ti kupio komp
Glup ti je razlog..
Ajd eto de ti navedi razlog osim downloada.....
Jel ikad imao kakvi problema sa stalnim radom računala...**???
Zamijenivši vulgaran i eksplicitan termin komp onim ispravnim - a to je računalo, tema poprima jednu neobjašnjivu i gotovo univerzalnu, teško dostižnu dimenziju. Očekujem probuđen poriv u naših dragih kolega, najmanje 100 stranice, ove zaista zanimljive, uzbudljive i čak bi rekao - unikatno oblikovane teme.
Kažeš li primjerice komp tj. računalo na barem 6 stranih jezika, možemo temi dodati i multikulturalnu odnosno međunarodnu dimenziju.
Imaš hvala od mene.
Zamijenivši vulgaran i eksplicitan termin komp onim ispravnim - a to je računalo, tema poprima jednu neobjašnjivu i gotovo univerzalnu, teško dostižnu dimenziju. Očekujem probuđen poriv u naših dragih kolega, najmanje 100 stranice, ove zaista zanimljive, uzbudljive i čak bi rekao - unikatno oblikovane teme.
Kažeš li primjerice komp tj. računalno na barem 6 stranih jezika, možemo temi dodati i multikulturalnu odnosno međunarodnu dimenziju.
Imaš hvala od mene.
Hvala.Hvala... ....Jel tko imao kakvih problema sa stalnim radom računala-... ??
Glup ti je razlog...
1.Neplacas mi ti struju
2.Nisi mi ti kupio komp
Glup ti je razlog.
Glup ti je razlog...
1.Neplacas mi ti struju
2.Nisi mi ti kupio komp
Glup ti je razlog.
Ako je tebi glup razlog download filmova,i seed....
Glup ti je razlog...
1.Neplacas mi ti struju
2.Nisi mi ti kupio komp
Glup ti je razlog.
Ako je tebi glup razlog download filmova,i seed....
Ma glup ti je onaj sto ti se neda cekat da ti se upali :)
Ove sad razloge samo izmisljas da ti ljudi nebi govorili da ti je glup razlog
Daljte ljudi Molim Vas vise nemojte me maltretirat s "razlogom" zasto mi je upaljen stalno komp...Molim vasssss....
Jel ikad imao kakvi problema sa stalnim radom računala...**???
????????
upaljen može biti zub, pupak, cigareta...., računalo je definitivno uključeno
Softwer lol... pitao si pitanje i dobio si odgovor...neznam zašto sad svi tu bespotrebno meljete da je razlog za upaljeni komp glup(ukljućujući i mene). Mislim da bi se sad trebao naći pametni moderator koji bi lockao temu!
Jel tko imao kakvi problema sa stalnim radom računala.?
Svi su ti odgovorili i opet pitaš.
Ja nikad nisam imo problema komp mi znao radit po par tjedana i više.Ali nikad mi nije palo napamet ostavit komp upaljen 1 god. i sumnjam da će mi i past napamet takvo nešto jel mi to nije potrebno.
P.S=Mislim da bi ti mogo imat problema s prijavljivanjem na svoj acc. previše vrijeđaš druge i spamaš!
NE! za takve trollove kao ti, moderatori imaju širok spektar obojenih kartončića... a ova tema bi trebala biti
NE! za takve trollove kao ti, moderatori imaju širok spektar obojenih kartončića... a ova tema bi trebala biti
Ajd nemoj vise da pises u mojoj temi...Ak si nervozan nisam ti ja kriv....
Daljte ljudi Molim Vas vise nemojte me maltretirat s "razlogom" zasto mi je upaljen stalno komp...Molim vasssss....
Pa jel te ko tera da odgovaraš na postove?
Slažem se s ostatkom ekipe, ne vidim više smisao ove teme...
Ako misliš vrtiti komp stalno onda ti trebaju kvalitetne komponente, matična ploča i hard disk.
Oni najviše trpe.
Ja svoga vrtim već mjesec dana 24-7.
Ako misliš vrtiti komp stalno onda ti trebaju kvalitetne komponente, matična ploča i hard disk.
Oni najviše trpe.
Imas hard disk u mom prvom postu sam naveo konfiguraciju..... :D :D
Oni najviše trpe.
To ce ti krepat u roku od odmah. Samo ti ljepo gasi komp kad ti ne treba i to je to.
Oni najviše trpe.
To ce ti krepat u roku od odmah. Samo ti ljepo gasi komp kad ti ne treba i to je to.
A po cemu znas da ce krepat...??
Oni najviše trpe.
Pa jer je disk sam po sebi vec star. Jos ako bude radio non stop krepat ce prije vremena.
Oni najviše trpe.
Pa jer je disk sam po sebi vec star. Jos ako bude radio non stop krepat ce prije vremena.
Nije bitno koliko je star nego koliko je kvalitetan....
Oni najviše trpe.
A ni tu ne briljira :)
Oni najviše trpe.
A ni tu ne briljira :)
Aj vozdra......
Isuse i citati! KOji K... vam je?
Mozes drzati komp upaljen godinam bez frke! Ja samo svoj drzao upaljne otprilike 3 mjeseca 24/7.
Ali moras biti svjestan da ti svaki ventilator ima predvidjeno vrijeme trajanja cca 50 000h (primjer), znaci u kracem vremenu ce odraditi te sate! Isto tako i HDD, opcenito svi pomicni djelovi racunala!
Ali to ti ne prestavlja neki pretjerani problem, jer racunalo ce ti se resetirati ili ugasiti ako mu temperature predju dozvoljene velicine.
Ugl, ostavi da radi koliko te volja. Povremeno ga ocisti od prasine i to je to.
edit:
Ako je neka tema vama glupa, onda ju jednostavno ignorirajte! Ovo je idiotizam sto vi radite!
Isuse i citati! KOji K... vam je?
Mozes drzati komp upaljen godinam bez frke! Ja samo svoj drzao upaljne otprilike 3 mjeseca 24/7.
Ali moras biti svjestan da ti svaki ventilator ima predvidjeno vrijeme trajanja cca 50 000h (primjer), znaci u kracem vremenu ce odraditi te sate! Isto tako i HDD, opcenito svi pomicni djelovi racunala!
Ali to ti ne prestavlja neki pretjerani problem, jer racunalo ce ti se resetirati ili ugasiti ako mu temperature predju dozvoljene velicine.
Ugl, ostavi da radi koliko te volja. Povremeno ga ocisti od prasine i to je to.
edit:
Ako je neka tema vama glupa, onda ju jednostavno ignorirajte! Ovo je idiotizam sto vi radite!
Slažem se... :D :D :D
Za "slazem se" sluzi ikona uzdignutog prsta. Ne moras svaki post citirati, i pogotovo ne cijeli post.
Za "slazem se" sluzi ikona uzdignutog prsta. Ne moras svaki post citirati, i pogotovo ne cijeli post.
Ajd ti malo pogledaj prije nego sto ista napises jesam li ja koristio ikonu uzdignutog prsta...???
Nevjerojatno! Htio sam reci da je dovoljan pritisak na ikonu, bez da jos nadodajes tekst istog znacenja.
Nevjerojatno! Htio sam reci da je dovoljan pritisak na ikonu, bez da jos nadodajes tekst istog znacenja.
Ajd dobro.... :D :D :D :D