Problem oko ADSL brzine

poruka: 7
|
čitano: 2.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem oko ADSL brzine

Ovako imam 1 problem. Maksimalna brzina koju sam bio postigao je 490 kB/s . Ali vec duze vrijeme imam problema oko brzine npr. kad skidam nesto brzina je otprilike 150 kB/s a nekad skoci do 400 kB/s . E sad dali to ima veze s wirelessom jer moj komp je spojen na router ,a sestra s laptopom preko wirelessa ide.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem oko ADSL brzine
Fuhrer kaže...

Ovako imam 1 problem. Maksimalna brzina koju sam bio postigao je 490 kB/s . Ali vec duze vrijeme imam problema oko brzine npr. kad skidam nesto brzina je otprilike 150 kB/s a nekad skoci do 400 kB/s . E sad dali to ima veze s wirelessom jer moj komp je spojen na router ,a sestra s laptopom preko wirelessa ide.

Miki to ti ima veze sa torentom koji skidas. omjer seedova i lechera. 

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
16 godina

.. i drugim računalima koja surfaju.

- internet je 'cesta', svejedno koji auto/koliko brz imaš, stojiš na semaforu ili u gužvi. Samo kad gužve nema i kad je cest dobra (torrenti su ponekad 'puteljak') možeš voziti max brzinom, osim 'ograničenja'.

-na netu imaš speednet.test.. kao i podatak za liniju u modemu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 12:07 (ihush).
13 godina
neaktivan
Problem oko ADSL brzine

Ma nije samo torrent, a ni nema veze.Imam 30 seedova i 5 leechera i ide 150 kB/s i odjednom s istim brojem skoci na cca 450 kB/s

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem oko ADSL brzine

I MAXtv je spojen na router jel moze to utjecati?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Fuhrer kaže...

I MAXtv je spojen na router jel moze to utjecati?

Naravno.

SK crew
15 godina
neaktivan
Problem oko ADSL brzine

ja imam samo duo paket (tel+maxADSL)  4 mb/s (450 kb/s download)

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice