Vidite artikl s fakat očitom greškom u cijeni, platite ga unaprijed i jos glumite žrtvu? Mene bi bilo fakat sram napisati tako nešto, ali sram je izgleda postao luksuz.
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
- poruka: 10.693
- |
- čitano: 2.687.075
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidite artikl s fakat očitom greškom u cijeni, platite ga unaprijed i jos glumite žrtvu? Mene bi bilo fakat sram napisati tako nešto, ali sram je izgleda postao luksuz.
Mene bi trebalo biti sram što trgovac ne zna upisati cijenu, cilj im je oguliti slučajnog prolaznika i naivnog kupca do gole kože i posrkati mu koštanu moždinu a mene bi trebalo biti sram... "odi doma".
Inace to ako radis svijesno je i kaznjivo zakonom, piše lijepo sve crno na bijelo ja sam to kao poduzetnik morao proci u obrtnickoj komori!
Ocigledno svijesno uzeti nesto u svoju korist na štetu drugoga to se nigdje ne tolerira!
Zato je i napisano negdje na webu/trgovini da neodgovaraju za krive slike i cijene sto je i normalno za ocekivati!
Koliki konj mozes biti, uredu je probati pa ako prode kaj nekoj firmetini od 1000+ zaposlenih znaci par stotina eura no ici kenjati da ti imas neka prava?
Inace to ako radis svijesno je i kaznjivo zakonom, piše lijepo sve crno na bijelo ja sam to kao poduzetnik morao proci u obrtnickoj komori!
Ocigledno svijesno uzeti nesto u svoju korist na štetu drugoga to se nigdje ne tolerira!
Zato je i napisano negdje na webu/trgovini da neodgovaraju za krive slike i cijene sto je i normalno za ocekivati!
Koliki konj mozes biti, uredu je probati pa ako prode kaj nekoj firmetini od 1000+ zaposlenih znaci par stotina eura no ici kenjati da ti imas neka prava?
Svjesno naručujem robu s cijenom koju je trgovac istakao, što mene boli kiki je li trgovac bolestan, umobolan, loše mu je ili je napravio previd, ja ga preko interneta ne vidim, sve stvari na ovome svijetu se prodaju i kupuju za nečiju korist, fer bi bilo za obostranu a to je tako u malom broju slučajeva a razne prevare i to ogromnom većinom u korist trgovaca se normalno toleriraju sada se kupac odjednom mora pretvoriti u tržišnog inspektora kako ne bi prevario trgovca koji i inače kroz cijelu godinu vrijeme provede u prevari kupca prodajući mu lijepo upakiranu maglu, ma hajde?!
Vidio bih koliko bi se držao te svoje filozofije da je riječ o tvojoj tvrtki. Sigurno bi dopustio gubitke od ne znam koliko tisuća eura da zadovoljiš nekakvu fiktivnu pravdu u svijetu.
Prekomični ste, svake godine isto i nikako da skužite da ispadate jadni.
Vidio bih koliko bi se držao te svoje filozofije da je riječ o tvojoj tvrtki. Sigurno bi dopustio gubitke od ne znam koliko tisuća eura da zadovoljiš nekakvu fiktivnu pravdu u svijetu.
Prekomični ste, svake godine isto i nikako da skužite da ispadate jadni.
Ja kad napravim pogrešku najčešće ispaštam, u većini slučajeva mi ne pali sorry i nisam htio, nisam znao... Nek duva u jogurt, posao mu je biti u plusu, ja mu nisam kriv ni za što, niti hakiram stranice niti se bavim kriminalom a pravdu u svijetu spominjem tek toliko da pokažem da sam je svjestan, ono što navodim je bjelodano a uopće nisam niti navodio gomile zakonski dozvoljenih a ponekad i nedozvoljenih smicalica trgovaca koje upražnjavaju na vlastitu dobit a ne obostranu.
Na Rebootu sam uzeo bundle kao poklon, cifra bila smiješna. Kazem dečkima na pultu jel to stvarno ovak jeftino ?
Gledaju, sto koja cifra ? Kaze ne ta i ta je, ali sad kad ste vi vidjeli etiketu sa tom cifrom onda Vam moramo dati po toj cifri. I na kraju dobio bundle nećaku kao poklon za smiješne novce.
Kužim Ozone, ali da mi njih kao krajni kupac zeznemo naplatili bi nam duplo. Kao i svi, tako da je ova situacija dvosjekli mač. Mi smo vidjeli dobar popust i "iskoristili" a ovakav propust kakav su si dozvolili je smiješan.
Ako cete se drzat rijeci /casti, onda ste 99% u krivu, prilikom kupovine ste pritisli da razumijete i prihvacate uvijete poslovanja, a sigurnio u 10 20 stranica pravnog zargona je stavljeno da iako se trude prikazat tocne informacije postoji mogucnost greske i oni zadrzaju mogucnost da ne idu u minus....
A buvljak pijaca tamo na nikakve uvijete niste pristali nego dogovor pa ko koga "zahebe"
Ako cete se drzat rijeci /casti, onda ste 99% u krivu, prilikom kupovine ste pritisli da razumijete i prihvacate uvijete poslovanja, a sigurnio u 10 20 stranica pravnog zargona je stavljeno da iako se trude prikazat tocne informacije postoji mogucnost greske i oni zadrzaju mogucnost da ne idu u minus....
A buvljak pijaca tamo na nikakve uvijete niste pristali nego dogovor pa ko koga "zahebe"
Ta sitno napisana slova na 15 stranica koje nazivaju ugovorom bi trebalo zabraniti ili osigurati pravnog tumača koji će jezikom normalne osobe svaki puta objasniti što u takvom ugovoru uopće piše... ili ukoliko država priznaje takve ugovore koji se podmeću slučajnom kupcu onda bi trebala osigurati besplatne i obavezne tečajeve prava za sve one koji će ih jednom morati prihvatiti ili ne prihvatiti, ogromna većina ljudi je pravno nepismena a pojedini uvjeti su namjerno komplicirano sročeni i predugački tako da i čovjeka s najboljom voljom prođe jeza i volja za čitanjem takvih pravnih ispljuvaka.
A isto tako vjerujem kad bi netko od pravnika i krenuo čitati pojedine takve uvjete moguće pisane od istih tih pravnika u njima bi pronašao gomile nepravilnosti i košenja sa zakonom o pravima potrošača primjerice, imo.
Btw. imam osjećaj da sam se namjerio na ceh trgovaca na bugovom forumu...
Ne znači da je netko trgovac ako ne dijeli tvoje poremećeno razmišljanje kako treba iskoristiti svaku ljudsku grešku.
Zeznuli su, stornirali narudžbu, hvala i doviđenja, nisi oštećen za ništa.
Ako ti treba taj proizvod onda ga kupi po punoj cijeni u drugoj trgovini, sve ostalo je mlaćanje prazne slame.
Vrijedi.
S obzirom da je ozon registriran u Bugarskoj, tko zna što tamo vrijedi.
Ne znači da je netko trgovac ako ne dijeli tvoje poremećeno razmišljanje kako treba iskoristiti svaku ljudsku grešku.
Ako ti treba taj proizvod onda ga kupi po punoj cijeni u drugoj trgovini, sve ostalo je mlaćanje prazne slame.
Pa što trgovce onda u tom slučaju spriječava da greškom spuste proizvod 5% i onda nas naknadno zakinu i za to ?
Kada je onda potrošač u pravu ? Onda po tome svaki popust može biti greška, a oni lažima mamiti ljude da klikaju po njihovom webu ?
Naravno da jesam oštećen a razlog ti je dao Zaporožac i ja na prošloj stranici, zbog njihove greške i kašnjenja i ja moram kasniti, tko će mene obeštetiti kada se pojavim na rođendanu bez poklona koji sam obećao, zašto bih kupovao proizvod po punoj cijeni kad mogu po njihovoj lažnoj, kreiranoj tako da privuče što više posjetitelja koji će onda kupiti neke druge proizvode po punoj cijeni iz te trgovine jer su povoljni ili jer treba kupiti još nešto da bi se primjerice osigurala besplatna dostava ili što ja znam, govorim generalno... eto ne griješe kroz cijelu godinu i sada su baš pogriješili, btw. od njih, ozonea sam kupio zvučnike, ponekad imaju vrlo niske cijene i sada bih ja trebao znati kada su se zeznuli a kada nisu, dakle imam nešto protiv kašnjenja a obično im treba nekoliko dana da storniraju, nek pojedu g0vno do kraja kad su ga već načeli.
BTW. trgovci žive na ljudskim pogreškama, tko od njih bolje iskoristi ljudsku narav bogatiji je, od izbora glazbe u trgovini, boja, dizajna namještaja, mirisa, fonta cijena, izbora polica za pojedine artikle do lažnih oglašavanja koja se toleriraju itd.itd. mame te glupostima i iskorištavaju propuste u dizajnu rekli bi kreacionisti.
Onda po tome svaki popust može biti greška, a oni lažima mamiti ljude da klikanu po njihovom webu ?
I koja bi bila svrha da trgovac tako mami ljude, a ništa ne prodaje??
Nije isto kad nešto košta 700 eura i spušteno je na 650 eura, i kad je spušteno sa 700 na 12 eura.
Postoje očito greške i ne treba se praviti grbav.
Isto tako popust od 90% na neki artikl može biti i stvaran, ali imaju samo 10 kom na lageru, a naruči 50 ljudi u kratkom roku.
Onih 40 će dobiti odbijenicu i ne možeš očekivati da ti trgovac stvori nešto čega nema.
zbog njihove greške i kašnjenja i ja moram kasniti, tko će mene obeštetiti kada se pojavim na rođendanu bez poklona koji sam obećao
Trgovac nema ništa s tvojim privatnim stvarima i proslavama, mogao si i uspješno kupiti artikl pa da ti ga kurirska služba zakasni dopremiti na vrijeme.
Odšetaj u fizičku trgovinu i kupi što trebaš ili kupuj 2 mjeseca ranije.
Ne znam zašto se uopće više piše o tome, nisu ti dužni ništa isporučiti pa ne znam čemu daljni rant po forumu.
zbog njihove greške i kašnjenja i ja moram kasniti, tko će mene obeštetiti kada se pojavim na rođendanu bez poklona koji sam obećao
Trgovac nema ništa s tvojim privatnim stvarima i proslavama, mogao si i uspješno kupiti artikl pa da ti ga kurirska služba zakasni dopremiti na vrijeme.
Odšetaj u fizičku trgovinu i kupi što trebaš ili kupuj 2 mjeseca ranije.
Ne znam zašto se uopće više piše o tome, nisu ti dužni ništa isporučiti pa ne znam čemu daljni rant po forumu.
Mogao sam uopće ne odgovarati na ovakve upise ali sam blesav pa odgovaram... nisam mogao uspješno kupiti artikl a da mi ga kurirska služba zakasni dopremiti na vrijeme jer su STORNIRALI, ti si izgleda naumio sve gluposti koje si namjeravao napisati u dva mjeseca odlučio upisati baš sada i baš meni? retoričko...
Dakle njihov posao je meni prodati robu po p.s.-u i ni to nisu u stanju obaviti a kamo li još misliti na privatne probleme kupaca
Ne loša ponuda, Fishtank kučište, inače ih nema ispod 70-80 eura. Dolazi sa 4 rgb fana. I stane 360mm vodeno.
https://iponcomp.hr/shop/proizvod/raidmax-i800-bijela/2327876
Da, to je izgleda bila kratkotrajna ponuda, vjerojatno akcija 2-3 dana za BF. Šteta što sam prekasno vidio. Sad je 72,99 €.
Inače sam već gotovo naručio sa Nabave za 100+ €, ali kad sam gledao youtube recenzije, bio je link za Amazon, pa me ugodno iznenadila razlika u cijeni.
Da, to je izgleda bila kratkotrajna ponuda, vjerojatno akcija 2-3 dana za BF. Šteta što sam prekasno vidio. Sad je 72,99 €.
Inače sam već gotovo naručio sa Nabave za 100+ €, ali kad sam gledao youtube recenzije, bio je link za Amazon, pa me ugodno iznenadila razlika u cijeni.
ugrabio sam na vrijeme, 62 eura se fakat čini bagatela za ovako nešto. za veću cijenu bi već razmotrio creative stage V2, ima ih po amazonu za nekih 100 eura.
inače, već 15 godina za pc koristim neke Trust zvučnike sa subwooferom koje duugo planiram zamijeniti. ovo će sigurno poslužiti, ili za pc, ili za tv ili čak portabilno (bez subwoofera), a vrlo moguće za sve troje.
Ja cekao valjda 3 tjedna na taj ssd, jucer stiglo.
Hvala na dojavi.
02.12. pa odgođeno na 03.12. pa odgođeno na 04.12. pa odgođeno dok ne nabave od dobavljača. :)
Nije mi hića, al mi je smiješno da ga stalno ažuriraju na web-u kao dostupnog, a "očito" nije. Bar ne tako brzo.
Isto sam neke artikle s dobrim popustom cekao par mjeseci s amazona, ali su ipak dosli
ugrabio sam na vrijeme, 62 eura se fakat čini bagatela za ovako nešto. za veću cijenu bi već razmotrio creative stage V2, ima ih po amazonu za nekih 100 eura.
inače, već 15 godina za pc koristim neke Trust zvučnike sa subwooferom koje duugo planiram zamijeniti. ovo će sigurno poslužiti, ili za pc, ili za tv ili čak portabilno (bez subwoofera), a vrlo moguće za sve troje.
Interesantno jer meni u price trackeru nigdje ne piše ta cijena od 62e. Mislio sam da si krivo napisao. V1 je 73e, a V2 80e. Mislio sam uzeti V2, ali vidim da se ljudi dosta žale na V2 i kažu da je bolje uzeti V1.
Ne znam ni sam. Mislio sam uzezi starcima za tv. Trenutno imaju zvučnike od kučnog kina spojene na malo eksterno pojačalo. Separacija kanala je bolja i veći su zvučnici no nema subwoofer. Bojim se da ne ispadne gori zvuk.
Imam i sub za ovo kućno kino koje je trenutno spojeno samo nemam način da spojim bez da ručno moraju paliti i gasiti.