koja je cijena postarine?
11e.
Ima tko 5 eura popust za alza? Ili ako mi ga moze napravit bio bih jako zahvalan! Na pp hvala!
EDIT : PP
koja je cijena postarine?
11e.
Ima tko 5 eura popust za alza? Ili ako mi ga moze napravit bio bih jako zahvalan! Na pp hvala!
EDIT : PP
Inace danas vam je jos popust na neke stvari u alzi, sitan ali mozda vrijedi pogledat, upravo uzeo hladnjak od tamo :)
Inace danas vam je jos popust na neke stvari u alzi, sitan ali mozda vrijedi pogledat, upravo uzeo hladnjak od tamo :)
Hladnjak? Genijalno! :D
Za procesor naravno hahaha
Za procesor naravno hahaha
Već sam se uplašio. :D
ima li netko 5€ popust za alzu? mislim si ssd uzet, jucer nisam stigao :(
edit : nabavio sam popust ne treba vise
Poštovani, naručio sam 31.3.2015 komponente u vrijednosti 1140€, u četvrtak 2.4.2015 sam dobio od njih potvrdu da 7/11 stvari imaju na lageru i da je rezervirano za mene, za napajanje sam dobio ovo: Wareneingang bei uns voraussichtlich heute erwartet (vjv da očekuju danas tj. 2.4), i za 3 stvari mi piše: Wareneingang bei uns voraussichtlich erwartet am 07.04.2015 (da će vjerovatno dobiti 7.4 (utorak).. Moje pitanje je jel ima ko iskustva da je naručio, a da je ovo dobio za poruku, prvi put kupujem, a puno sam platio pa da budem siguran da ne čekam po mjesec dana, i da.. Jel se dobija mail od njih baš kad pošalju pošiljku? Molim vas da mi neko podjeli svoje iskustvo da se ne izluđujem, danas je 9 dan, još nisu ni poslali vjv, hvala unaprijed..!:)
moras dobiti tracking number za paket koji ce poslati, pa mozes im poslati mail ako zelis promjeniti te komponente za neke na lageru da ne cekas jedino ako zelis bas te
Sad bi vec sve jedno morali ti djelovi doci kod njih, a uz to bas mi ti trebaju nazalost :S
EDIT: Poslali mail da je sve doslo i spremno za shipping..
Naručio slušalice u Alzi u srijedu navečer oko 19 sati. Narudžbu su obradili unutar sat vremena i sutra dan kažu isporčeno kurirskoj službi. Budući da je četvrtak i slijedi petak pa vikend mislim si nema šanse da dođe do mene prije utorka srijede ali prevario sam se. Prije 10 minuta Overseas mi dostavio paket sa slušalicama. Nisam samo dobio tracking number koji mi je obećan al tko ga šiša ako su ovako brzi.
Dakle Alza je nadmašila moja očekivanja i ima toplu preporuku.
Naručio slušalice u Alzi u srijedu navečer oko 19 sati. Narudžbu su obradili unutar sat vremena i sutra dan kažu isporčeno kurirskoj službi. Budući da je četvrtak i slijedi petak pa vikend mislim si nema šanse da dođe do mene prije utorka srijede ali prevario sam se. Prije 10 minuta Overseas mi dostavio paket sa slušalicama. Nisam samo dobio tracking number koji mi je obećan al tko ga šiša ako su ovako brzi.
Dakle Alza je nadmašila moja očekivanja i ima toplu preporuku.
Koje slusalice?
Koje slusalice?
naruceno sa comuniverse frend narucivao, a on nema pojma o tome, dali treba sta potvrditi kad se paypalom naruzcuje ili ne treba nis?
Moje iskustvo sa ComputerUniverse,
Naruceno 31.3, oko 5 stvari nisu imali na lageru od 11 pa sam cekao sve do 16.4 da mi dode, bilo je sve super ljepo zapakirano, zapravo su poslali u utorak, a u cetvrtak je doslo.. Brzo ide kad posalju. Sad mi je doslo neispravno napajanje pa cu radit reklamaciju, jel ko radio to? Kako brzo to ide? :)
Moje iskustvo sa ComputerUniverse,
Naruceno 31.3, oko 5 stvari nisu imali na lageru od 11 pa sam cekao sve do 16.4 da mi dode, bilo je sve super ljepo zapakirano, zapravo su poslali u utorak, a u cetvrtak je doslo.. Brzo ide kad posalju. Sad mi je doslo neispravno napajanje pa cu radit reklamaciju, jel ko radio to? Kako brzo to ide? :)
Koje je napajanje ?
Ako je corsair direktno kontaktiraj corsair. Coolermaster takoder kontaktiraj direktno proizvođaca. Ja san sla CM napajanje njima i trebalo im je 74 dana da ga vrate. Vratili novo pakirano napajanje.
Nope, napajanje je EVGA 750B. :) Doslo je odma neispravno, nadam se da me nece zajebavat s tim sad :)
ja sam isto evga samo g2 model valjda ce raditi, sad sam bez kompa dok ne dodje valjda sutra salju
Ako su imali sve na lageru slat ce ti u roku 24 sata, ak ne cekat ces 2 tjedna da tek posalju, a onda 2 dana od dana kad ti posalju ce ti doc dijelovi, al sve jedno vrijedi cekat ak ti sve dode dobro i da ti ne bude s***ano ko meni, mislim otiso bi na instar i narucio novo napajanje za 600-700kn i rijesio se muke cekanja, al to napajanje sam platio 85€ i cini mi se dobro, stvar je "srece" koju sam itekako "imao". Sve u svemu nadam se da ce mi cim prije doc novo napajanje il povrat para, onda mi je lako otic u ducan i kupit novo napajanje za 80€ :) Sutra saljem pa cu vam rec kak je bilo s reklamacijom:)
napajanje je bilo na lageru al nisu slusalice za frenda, u petak su stigle pa ce valjda sutra...i nadam se da je do srijede tu i da ce sve sljakati
Ako su imali sve na lageru slat ce ti u roku 24 sata, ak ne cekat ces 2 tjedna da tek posalju, a onda 2 dana od dana kad ti posalju ce ti doc dijelovi, al sve jedno vrijedi cekat ak ti sve dode dobro i da ti ne bude s***ano ko meni, mislim otiso bi na instar i narucio novo napajanje za 600-700kn i rijesio se muke cekanja, al to napajanje sam platio 85€ i cini mi se dobro, stvar je "srece" koju sam itekako "imao". Sve u svemu nadam se da ce mi cim prije doc novo napajanje il povrat para, onda mi je lako otic u ducan i kupit novo napajanje za 80€ :) Sutra saljem pa cu vam rec kak je bilo s reklamacijom:)
Vidin da si ti klasa optimist. Overseasu ce trebat do petka da dode napajanje, njima jos tjedan da "zaprime" to napajanje, te ce onda slat evgi ili ko je nadlezan za to napajanje u NJemackoj. Cekas da evga vrati napajanje njima i onda 2 - 3 dana da se site poslat i jos 2 -3 dana da dode do tebe. Kazen ti 74 dana im je trebalo za moje napajanje, a dosta je skuplje od tvoga (150€).
Pa to ovisi od proizvodaca do proizvodaca, ovaj koj je meni narucivao je rekao da je on imao dobra iskustva s reklamacijama, dobio za 10 dana novu maticnu kod MSI-a, a posto MSI, EVGA, Asus i takvi su "poznati" pa se nadam dobro iskustvo kod EVGE. A ti si kolko vidim kod CM-a.. Kao sto velim, ovisi. Pa ak ne dode za 15 dana idem si kupit novo napajanje, briga mene, kad dode to napajanje ljepo prodam ili cuvam za rezervu:D
Alzashop ima niže cijene dostave za Hrvatsku, tj. i za druge zemlje ali to nije toliko bitno. Manje narudžbe do 2kg sada su 5,90€ dok su one preko toga 8,90€. Narudžbe preko 99€ i dalje free.
odustao od computeruniverse sutra narucujem iz alze, da oni nisu u stanju poslati za tjedan dana paket ne znam sta uopce drze na str ako nemaju, trebalo stici u petak ali ipak nije.
Nebi ja... Ja sam cekao tocno 2 tjedna da im oko 5 djelova stigne, a cim je stiglo poslali su u roku 12 sati, a dobio sam sve djelove na moju adresu u roku 48 sati kao sto su rekli, nije do njih vec do onih koji im salju.
Narucio iz CU u Utorak navečer, paket očekujem oko Petka, zna itko da li DHL dostavlja subotom?
Nazalost, Petak pada na 1. Maj, dakle vjerovatno NE mogu očekivati pošiljku tad.
Malo su spori u CuberUniverse, i bezobrazni.
Zadnji info o statusu je bio jucer da očekujem račun i to je to. Znači li to da su obradili/poslali? Predpostavljam da ne.
Na moj upit, na email, koji sam poslao odmah poslije narudzbe - ne odgovaraju.
2 - 3 dana im treba da odgovore na mail. Ne rade samo za hrvatsku, nego za cijeli eu, tako da primaju dosta mailova.
Jesu li imali sve na lageru? Ako da ocekuj u utorak il srijedu paket. Ako si dobio mail di pise tracking code tam prati. Ja sam tocno znao 1 dan prije da cu dobit sljedeci dan u podne.
di su vani (blize k nama) procesori najeftiniji, haswell refresh/devils canyon...
treba hvatat popuste, ja sam prije mjesec dana uhvatio popuste u alzashopu i frendu uštedio oko 300 kuna na i5 4460, asus h-97 pro gamer i kingstone hyperx fury 8gb (ne uzimajući u obzir extreme digital - makar je i od njega bilo jeftinije)
a što je najbolje, naručio u utorak - stiglo u četvrtak, besplatna dostava
nažalost, jači proc mu je skoro odmah skurio palitovu gtx570, no i to smo zasad riješili pečenjem u pećnici
di su vani (blize k nama) procesori najeftiniji, haswell refresh/devils canyon...