NANOXIA FX09-2200 isplati li se?

poruka: 7
|
čitano: 1.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako upravo sam vidio taj vent u linksu LINK i zanima me koliko je dobar vidio sam takav isti model samo 1400 jedan lik na youtube ga je strpo u vodu tj ostavio da radi i sipo vodu i u vodi je radio jel i ovaj vodootporan? sve što znate o njemu bih molio da mi kažete HVALA UNAPRIJED!

EDIT: Jel isto ovo može podnjet?

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 23:15 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

pa jesi vidio video naravno da moze

jel to svijetli?????????

mislim da cu si ga i ja kupit nije skup

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: NANOXIA FX09-2200 isplati li se?
danfa123 kaže...

jel to svijetli?????????

Na nekima sam videima vidjeo kao da svjetli kao one male plastike što imaju bebe iznad onog krevetića kao one zvjezdice pa zeleno svjetle ako su cjeli dan na svjetlosti ja mislim da tu foru ima i taj vent ali ja mislim da neču samo taj 1 uzet nego 2-3 jel mi se sviđa vodootporan ama pre dobar!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:ma
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

jel to svijetli?????????

skup je...92 kn za 92 mm je dosta visoka cijena...

16 godina
protjeran
stipica_zd kaže...
danfa123 kaže...

jel to svijetli?????????

skup je...92 kn za 92 mm je dosta visoka cijena...

Ma meni treba ispod 100mm a nisam vidio nigdje svjetleći u linksu pa sam narućio taj i javit če mi ovi iz prodaje osijek kada stigne!

16 godina
neaktivan

Ma ok je to...vent je sigurno dobar, izgledom i kvalitetom..

ali cijena baš i nije prihvatljiva...gore je napisano da nije skup, a po mom mišljenju je zato jer imaš Scythe 120 mm za 70 kn..

ali pošto tebi to ne odgovara, ok...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stipica_zd kaže...

Ma ok je to...vent je sigurno dobar, izgledom i kvalitetom..

ali cijena baš i nije prihvatljiva...gore je napisano da nije skup, a po mom mišljenju je zato jer imaš Scythe 120 mm za 70 kn..

ali pošto tebi to ne odgovara, ok...

Ma napravio sam problem grafa se mal previše grijala a imo sam vent od 60 mm i od 92 i stavio sam prvo ovaj od 60 pa sam ga skinuo i stavio od 92 ovaj od 60 mi je na drugom mjestu no sad mi stranica bez venta leži s rupom (prozirna) pa da to zatvorim! i još 2 na vrh kutije i pored njih potenciometar taj ima za 30kn 135mm LED Blue (neznam valjda 135mm)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice