Pozdrav ljudi, frend mi ima neku plavu neonku koja bljeska. Bljesak se aktivira zvucno, dakle kad igra igrice ili kada slusa muziku.To je on kupio prije puno godina u Svicarskoj i blage nema kak se zove.Trazio sam po netu u ducanima pod gadgeti, modding oprema...ali bezuspijesno a Google u ovom slucaju nije frend. Pa bih molio ako netko zna o cemu se radi i gdje se moze kupiti da baci neki link...hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav ljudi, frend mi ima neku plavu neonku koja bljeska. Bljesak se aktivira zvucno, dakle kad igra igrice ili kada slusa muziku.To je on kupio prije puno godina u Svicarskoj i blage nema kak se zove.Trazio sam po netu u ducanima pod gadgeti, modding oprema...ali bezuspijesno a Google u ovom slucaju nije frend. Pa bih molio ako netko zna o cemu se radi i gdje se moze kupiti da baci neki link...hvala
Pogledaj u Linksu, kada sam ja kupovao neonke mislim da su bile na ponudi te osjetljive ma zvuk. Potrazio bi sam ali sam na mob-u pa mi to predstavlja manji problem.. :)
Bas sam sad pogledao na netu i imaju samo obicne. Links mi je 200 metara od kuce pa cu se zaletit i pitat iako sumnjam da ih nemaju na netu a imaju u ducanu.
Ovak nekaj?
Ne. Trebala bi izgledat kao najobicnija neonka, onak izduzena, i na jednom kraju imati mali mikrofon.
Je, to je to...jos da nadjem u bijeloj boji