Bljeskajuca neonka/LED-ica?

poruka: 8
|
čitano: 1.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav ljudi, frend mi ima neku plavu neonku koja bljeska. Bljesak se aktivira zvucno, dakle kad igra igrice ili kada slusa muziku.To je on kupio prije puno godina u Svicarskoj i blage nema kak se zove.Trazio sam po netu u ducanima pod gadgeti, modding oprema...ali bezuspijesno a Google u ovom slucaju nije frend. Pa bih molio ako netko zna o cemu se radi i gdje se moze kupiti da baci neki link...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bljeskajuca neonka/LED-ica?
FuzzyBrain kaže...

Pozdrav ljudi, frend mi ima neku plavu neonku koja bljeska. Bljesak se aktivira zvucno, dakle kad igra igrice ili kada slusa muziku.To je on kupio prije puno godina u Svicarskoj i blage nema kak se zove.Trazio sam po netu u ducanima pod gadgeti, modding oprema...ali bezuspijesno a Google u ovom slucaju nije frend. Pa bih molio ako netko zna o cemu se radi i gdje se moze kupiti da baci neki link...hvala

Pogledaj u Linksu, kada sam ja kupovao neonke mislim da su bile na ponudi te osjetljive ma zvuk. Potrazio bi sam ali sam na mob-u pa mi to predstavlja manji problem.. :)

Zeppe :D
14 godina

Bas sam sad pogledao na netu i imaju samo obicne. Links mi je 200 metara od kuce pa cu se zaletit i pitat iako sumnjam da ih nemaju na netu a imaju u ducanu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovak nekaj?

Link

14 godina
NEW_MAN kaže...

Ovak nekaj?

Link

Ne. Trebala bi izgledat kao najobicnija neonka, onak izduzena, i na jednom kraju imati mali mikrofon.

13 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
NEW_MAN kaže...

Ovak nekaj?

Link

Ne. Trebala bi izgledat kao najobicnija neonka, onak izduzena, i na jednom kraju imati mali mikrofon.

Izvoli

14 godina

Je, to je to...jos da nadjem u bijeloj boji {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kupis bijelu LED-icu, promjenis je i eto :D 5 min posla...
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice