Da, ali PC onda mora biti pod strujom jer nemam kam inače uštekat USB, a to je rizično...
Mozes ovo i u struju ustekat...
Kak...nigdje ne piše da ima adapter neki...samo usb
Imas tih mini usisivaca za u struju,na baterije i sa nastavcima...
Da, ali PC onda mora biti pod strujom jer nemam kam inače uštekat USB, a to je rizično...
ma fen ili usisas ga usivacom i ok :D
Izgleda dobro, ali ne mogu nač nigdje to za kupiti tu u hrvatskoj....Da je na struju
ma fen ili usisas ga usivacom i ok :D
Ja svoj usisam normalnim usisavacem i pomognem se obicnim kistom za bojanje.
zato što je namjenjen samo za čiščenje tipkovnica izvlači prašinu koja se nakupila ispod tipki
Izgleda dobro, ali ne mogu nač nigdje to za kupiti tu u hrvatskoj....Da je na struju
A to ti stvarno ne znam.
zato što je namjenjen samo za čiščenje tipkovnica izvlači prašinu koja se nakupila ispod tipki
Da,ali da se i PC sa njim ocistit...
Da,ali da se i PC sa njim ocistit...
slabo je to za čistit kulere
Imaš kupiti u prodavaonicama alata prazni sprej u koji se može lijevati WD koji se kupuje na litre. Boca ima ventil kao na autu i samo je na benzinskoj napuniš. Za ispuhat komp bi jedno punjenje trebalo biti dovoljno.
Samo da kažem daj je ovo za prašinu ispuhivat - imaš u lidlu mini kompresor za nekih 40 kn....
cuj imas nesto tipa komprimirani zrak za čisiti senzore fotoaparata imaš u prizmi, puhalica s 2 punjenja košta 164 kn, a 4 patrone poebno 120 kn evo link prizma
Što koristit za čišćenje. Linkovi više ne rade.
Vjerujem da ima nešto kao fen za kosu ali jače za puhanje, ali ne nešto jako kao kompresor da otpuše cijelo kućište.
Što koristit za čišćenje. Linkovi više ne rade.
Vjerujem da ima nešto kao fen za kosu ali jače za puhanje, ali ne nešto jako kao kompresor da otpuše cijelo kućište.
Najlakše ti je komp odvesti na INA benzinsku pumpu i ispuhati sa kompresorom za pumpanje auto guma.
Ja to oduvjek koristim.
Mora biti INA jer tamo sa onim "pištoljem" puštaš zrak dok na drugima tek puše kad ga staviš na ventil gume.
Ispušeš hladnjake grafičku, napajanje naravno i sve ventilatore.
Nakon zadnjeg propuhivanja temperatura grafičke mi je pala za 3 stupnja. Sa 73° na 70° .
P.S. a i besplatno je.
Bilo koji prijenosni kompresor bez ulja.
Ja koristim jedan već 16 godina skoro svakodnevno po par minuta i radi dan danas. Za ispuhati prašinu unutar kućišta i sl. je dovoljan pritisak od oko 2 bar pa oprezno sa snagom da se ne pokidaju pera ventilatora.
Ima cijela kategorija na web trgovinama u HR a cijene se kreću od 500 kn naviše npr.
https://www.mall.hr/kompresori/einhell-tc-ac-180-8-of-prijenosni-kompresor-4010486-
Hvala!
Nisam bas upoznat sa izborom kompresora, a ovdje kod nas nema skoro nista.
Znaci s time mogu cistiti sve komponente bez da ista potrgam; graficka, ventilatore, etc?
Ovaj što je bluzer linkao je jaaako bučan, iz prve ruke govorim.
To što je bučan, vama ak ste u stanu i koristite ga za napumpat gumu na biciklu i nakon par mjeseci ispuhat prašinu sa komponenti računala ne bi trebalo predstavljat problem. Osobno si radim sam kompresor, treba mi za bojanje prikolica, ograde, mopeda i takvih hobi stvari. 6 kompresora frizidera, 2x80 litara posude od kupaonskih peći, raspala su se ložišta, posude su odlične. Nepovratni ventil, sigurnosni ventil, tlačna sklopka, nešto fitinga i colovnih cijevi te par ručnih ventila. I još imam takav prijenosni za upotrebu po potrebi, našao pokraj kontenjera za smeće, popravak bio 10 kuna , tada će ić na trofazni priključak da ne preopteretim jednu fazu jer 6 kompresora već vuče cca 2400W što je za jednu fazu uvrh glave. Ovaj prijenosni ima motor 1800W.
Dečki oprez s kompresorima zbog vlažnog zraka. Ja imam Zippo prijenosni i stvarno mi dobro dođe za gotovo sve. Super za kućište, ventove, ali oprezan kod grafe, napajanja i matične.
Imate foru sa nekim usisivačima gdje možete skinuti crijevo i staviti na ispuh, ali nema do rastavljanja i lagane zajebancije.