X1 ili X2?

poruka: 6
|
čitano: 1.302
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
X1 ili X2?

Evo, dvoumim se između ova dva mobitela, Xperie X1 i Xperie X2. U istom su cjenovnom ranku (mislio sam prek njuškala kupit)

Zanima me koliko je zapravo X2 jača i kako se WP 6.5 ponaša na njima. Dobra bi mi bila neka overal usporedba.

Hvala.

PS: Ako postoji neki još jači mobitel u istom cjenovnom ranku (na njuškalu ili ovdje na bugu) javite mi, ako možete. :)

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
X1 ili X2?

To su ti jedan te isti uređaj.

Hardveski su identični,razlika je jedino u tome što X2 ima veći ekran,bolju kameru te se može spojiti na tv. No X1 je kvalitetnije napravljena (by HTC) i po meni ljepša je.

Ako te zanima,imam X1 koju jeftino dajem,samo joj treba zamijeniti flat kabel.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
X1 ili X2?

Hvala na informacijama? Znaš li možda kako se WP ponaša na x2? Neki kažu da nije baš dobar tj da nije dobro podržan ili tak nešt?

Hvala na ponudi, ali nebi kupovao neispravan, jedino ako riješiš flat kabel, ne želim se petljat s time :D

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: X1 ili X2?
footballer kaže...

Hvala na informacijama? Znaš li možda kako se WP ponaša na x2? Neki kažu da nije baš dobar tj da nije dobro podržan ili tak nešt?

Hvala na ponudi, ali nebi kupovao neispravan, jedino ako riješiš flat kabel, ne želim se petljat s time :D

Stock ROM baš i nije nešto,ali custom je puno bolji. Što se tiče podrške,Microsoft više ne izdaje nove verzije Windows Mobile-a i taj operativni sustav je ukinut.

No što se X1 tiče,ona u zajednici još uvijek ima status "aktivno" i za nju postoji i Android.

Flat ti je besplatno zamijenim ako ga kupiš.

15 godina
odjavljen
X1 ili X2?

Nisam znao da više nema podrške za WM.

Ovisi, koliko tražiš za njega? Na njuškalu je po 500, 600 kn. I ako može koja slikica na PM, čisto da vidim kakav je.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
X1 ili X2?

Poslan PM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: