WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.031.997
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Jel je tražiš u mobitelu preko Onedrive aplikacije ili u Groove aplikaciji?
14 godina
odjavljen
5220 kaže...
Jel je tražiš u mobitelu preko Onedrive aplikacije ili u Groove aplikaciji?

Ne kužim pitanje.

Na kompu u OneDrive mapi vidim folder glazba sa svom muzikom. Na linku https://onedrive.live.com/?id=Music vidim istu tu muziku.

Na mobu u aplikaciji vidim isti folder(Glazba), ali u Groove aplikaciji na mobu nema nikakve muzike.

14 godina

Možda ti je u Groove aplikaciji postavljen filter da ne prikazuje glazbu s Onedrivea?

https://www.onmsft.com/wp-content/uploads/2016/01/Dissecting-Windows-10-Mobile-filter-offline-music-02-354x630.png

14 godina
odjavljen
5220 kaže...

Možda ti je u Groove aplikaciji postavljen filter da ne prikazuje glazbu s Onedrivea?

https://www.onmsft.com/wp-content/uploads/2016/01/Dissecting-Windows-10-Mobile-filter-offline-music-02-354x630.png

Pokazuje, no kad sam na kompu prebacio da pokazuje streaming, kaže da nema ništa. Izgleda da je neki problem nastao. Ne znam, na music.microsoft.com se ne mogu prijavit jer mi regija nije podržana.

16 godina
Dex.pwn kaže...

Pokazuje, no kad sam na kompu prebacio da pokazuje streaming, kaže da nema ništa. Izgleda da je neki problem nastao. Ne znam, na music.microsoft.com se ne mogu prijavit jer mi regija nije podržana.

Upravo je regija u pitanju. Nije podržana naša regija ni za glazbu ni za filmove. Ja sam naprimjer uspio na nekoj akciji dobiti besplatno Dragon Ball Z 1 sezonu i mogu je gledati samo ako postavim neku podržanu regiju. Imaš 3 opcije: probaj promijeniti regiju na USA pa vidi može li raditi, prebaci glazbu na sd karticu, slušaj glazbu preko OneDrive aplikacije bez svih naprednih mogućnosti i playlisti.

EDIT: Filmovi i glazba kupljeni preko Storea se trebaju pojaviti na listi. Znam da na Google drive ne možeš jednostavno uploadati glazbu i slušati već moraš preko aplikacije. Pri tome moraš imati nešto novca na računu koje ti oni privremeno skinu pa poslije ti vrate. To su nešto zakomplicirali izgleda radi piraterije. Nisam siguran kako to radi kod Microsofta.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 1:18 (uss).
14 godina
odjavljen
Na kompu je US regija postavljena, i ne radi. Pokušam sutra, možda će proradit. No nije mi jasno zašto neće na mobu prikazat
14 godina
Mislim da regije nemaju veze kad se radi o glazbi koju si ti uploadao. To samo ima veze kod placenih usluga tj. kupovanja glazbe i streaminga.

2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
I ja mislim, al ono, vrijedi pokušat
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

glazba mora na OneDrive biti u folderu "Music" 

ja sam si tu prebacio kompletnu glazbu (prije ju sredio sa Mp3tag da ju dobro razvrstava i slika omota) i Groove bez problema učitava glazbu... samo treba postaviti fiter za strujanje da pokazuje glazbu na mreži... i naravno Groove mora biti prijavljen na MS račun da bi mogao sa OneDrive učitavati glazbu

kompjuter u ovoj priči apsolutno nema nikakvu ulogu....

edit, e da treba ipak na mobitelu biti US regija ili bilo koja druga podržana, kompjuter i dalje nema veze s time

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 15:39 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
dadn kaže...

glazba mora na OneDrive biti u folderu "Music" 

ja sam si tu prebacio kompletnu glazbu (prije ju sredio sa Mp3tag da ju dobro razvrstava i slika omota) i Groove bez problema učitava glazbu (postavljena HR regija, tako da to nema veze)... samo treba postaviti strujanje da pokazuje glazbu na mreži... i naravno Groove mora biti prijavljen na MS račun da bi mogao sa OneDrive učitavati glazbu

Koja ti je regija, i jezik na mobitelu, a koja na kompu?

Kad dodam preko browsera muziku u onedrive.com/?id=Music, na kompu se kreira folder glazba(US regija, HR jezik), i u Groove aplikaciji se postavi OneDrive/Glazba folder kao folder iz kojeg će Groove vući glazbu.

Mobitel ne jebe ni suvu šljivu. Ne želi učitati(US jezik, US regija, HR format regije).

U MS računu(account.microsoft.com) sam postavio US regiju, i državu Californiu, PST zona, bez ZIP koda, music.microsoft.com ne radi jendostavno.

10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Kad dodam preko browsera muziku u onedrive.com/?id=Music, na kompu se kreira folder glazba(US regija, HR jezik), i u Groove aplikaciji se postavi OneDrive/Glazba folder kao folder iz kojeg će Groove vući glazbu.

Mobitel ne jebe ni suvu šljivu. Ne želi učitati(US jezik, US regija, HR format regije).

U MS računu(account.microsoft.com) sam postavio US regiju, i državu Californiu, PST zona, bez ZIP koda, music.microsoft.com ne radi jendostavno.

editirao sam poruku, ali si već odgovorio, ma zaboravio sam da je prije Groove imao foru sa prijavom i odjavom, sada automatski to obavlja pa moraš regiju postaviti na US ili bilo koju drugu na telefonu da bi sa OneDrive (strujanja) učitao glazbu jer automatski se prijavljuje samo na podržanoj regiji, a ako regia nije podržana ostane offline pa zato ne učita glazbu....

kompjuter i dalje tu nema nikakve veze jer ne učitavaš glazbu sa svojeg kompjutera već sa oblaka

stavi Music na OneDrive a ne Glazba... to je translator preveo Music u Glazba ali ja imam još od WP7 vremena na OneDrive Music folder i učitava glazbu bez problema

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 15:46 (dadn).
14 godina
odjavljen
dadn kaže...
Dex.pwn kaže...

editirao sam poruku, ali si već odgovorio, ma zaboravio sam da je prije Groove imao foru sa prijavom i odjavom, sada automatski to obavlja pa moraš regiju postaviti na US ili bilo koju drugu na telefonu da bi sa OneDrive (strujanja) učitao glazbu jer automatski se prijavljuje samo na podržanoj regiji, a ako regia nije podržana ostane offline pa zato ne učita glazbu....

kompjuter i dalje tu nema nikakve veze jer ne učitavaš glazbu sa svojeg kompjutera već sa oblaka

stavi Music na OneDrive a ne Glazba... to je translator preveo Music u Glazba ali ja imam još od WP7 vremena na OneDrive Music folder i učitava glazbu bez problema

Ne razumijem boldani dio

Preimenovao sam u Music.

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

samo regiju na telefonu mijenjaj u SAD, Njemačka, UK ili bilo koju drugu (jer samo tada se Grooove prijavi na MS račun i samim time na OneDrive), ne trebaš jezik telefona ništa mijenjati

i filter na strujanje postavi i pričekaj da učita sve

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 15:52 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dadn kaže...

samo regiju na telefonu mijenjaj u SAD, Njemačka, UK ili bilo koju drugu, ne trebaš jezik telefona ništa mijenjati

samo filter na strujanje postavi i pričekaj da učita sve

Recimo na kompu mi učitava it OneDrive foldera na kompu. Ako promijenim na OneDirve, ili strujanje, nema niti jedne pjesme.

Pokušao sam se ponovno prijaviti u aplikaciju, isto.

Mobitel isto.

Regija je već SAD, zašto bi opet trebao promijeniti?

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

odustajem..... dijete bi prije shavatilo nego ti... kakav božji kompjuter. zaboravi kompjuter..... na jebenom mobitelu!!!!

mada je isto i na Groove za PC... prebaciš regiju na podržanu i ista stvar je i na PC (Windows 10)..... nikad nisam tako pukao..... čak me ni torrent nije ni 1% iživcirao kao ovo sada hahahaha

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 16:01 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dadn kaže...

odustajem..... dijete bi prije shavatilo nego ti... kakav božji kompjuter. zaboravi kompjuter..... na jebenom mobitelu!!!!

mada je isto i na Groove za PC... prebaciš regiju na podržanu i ista stvar je i na PC (Windows 10)..... nikad nisam tako pukao..... čak me ni torrent nije ni 1% iživcirao kao ovo sada hahahaha

Ako je isto kao i za PC, isto je i za mobitel.

Ja samo javljam situaciju kakva je i na kompu, i na mobitelu.

Na mobitelu ne jebe ni dva posto, a na kompu imam sve, no kad prebacim filter na OneDrive, ili strujanje, nema ničeg, na izvanmrežno, i sve imaju sve pjesme.

Na onedrive.com/?id=Music ima muzika i play liste. Sve moguće regije sam prebacio na US, a music.microsoft.com ne radi, kaže nije podržana regija.

Ne kužim dal je dodana muzika na OneDrive ispravno, ili nije.

Otiđi na onedrive.com/?id=Music, i javi dali vidiš muziku koju si dodao.

15 godina
Sa OneDrive strimingom sam se zezao dugo i nisam ga uspio složiti. Uz to na živac mi išao bug u tadašnjim buildovima da ako je regija u mobu US, a regionalni format Cro, mob svejedno u nekim aplikacijama nije htio prikazivati 24h vrijeme niti format datuma. Sms app npr.
Digao ruke od toga. Na pc uredno streamao ali na mob nikako. Nikad nije mogao ništa pronaći. Vratio ja regiju na Cro i zaboravio na to dok sad nisam vidio tvoje patnje :)
Pokrenem sad Grove i naravno nisam sign inan. Probam se prijaviti u aplikaciji i kaže naravno da regija nije podržana. I sad prebacim regiju na Germany jer tamo su normalni formati sata i datuma, resetiram mob, pokrenem grove i on se automatski sign ina i gle čuda vidi mi glazbu sa onedrivea. Ali ne znam na koju regiju mi je postavljen outlook.com s kojim sam logiran.
14 godina
odjavljen
izzy007 kaže...
Sa OneDrive strimingom sam se zezao dugo i nisam ga uspio složiti. Uz to na živac mi išao bug u tadašnjim buildovima da ako je regija u mobu US, a regionalni format Cro, mob svejedno u nekim aplikacijama nije htio prikazivati 24h vrijeme niti format datuma. Sms app npr.
Digao ruke od toga. Na pc uredno streamao ali na mob nikako. Nikad nije mogao ništa pronaći. Vratio ja regiju na Cro i zaboravio na to dok sad nisam vidio tvoje patnje :)
Pokrenem sad Grove i naravno nisam sign inan. Probam se prijaviti u aplikaciji i kaže naravno da regija nije podržana. I sad prebacim regiju na Germany jer tamo su normalni formati sata i datuma, resetiram mob, pokrenem grove i on se automatski sign ina i gle čuda vidi mi glazbu sa onedrivea. Ali ne znam na koju regiju mi je postavljen outlook.com s kojim sam logiran.

Odligirao se, promijenio regiju na Njemu, logirao se, i za sad šipkan.

14 godina
odjavljen

Radi. Hvala :)

Osim play listi na mobu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2017 18:46 (Dex.pwn).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Već jedno tri-četiri mjeseca ne mogu pokrenuti Facebook aplikaciju. Pokrene se, i samo se sruši(odmah na pokretanju).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Deinstaliraj pa ponovo instaliraj ili instaliraj drugu

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Jesam, i Beta ne radi.
9 godina
neaktivan
Neko je pisao ovdje o lite verziji,mislim Dick of the sheep ali vise neznam gdje je to

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SlimSocial for Facebook

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dick_of_the_sheep kaže...
SlimSocial for Facebook

To neće riješiti problem s pokretanjem Facebook aplikacije.

16 godina
Dex.pwn kaže...

Mrzim kad mi netko predloži ovakvo rješenje, ali da li si radio hard reset? Ipak se isplati odraditi za tako veliki problem.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
14 godina
odjavljen
uss kaže...
Dex.pwn kaže...

Mrzim kad mi netko predloži ovakvo rješenje, ali da li si radio hard reset? Ipak se isplati odraditi za tako veliki problem.

Ne, to nije veliki problem, barem meni. No ide mi na živce što ne dobivam notifikacija(reinstalirao, a ne mogu se ponovno prijavit).

Inače su notifikacije radile

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Sve aplikacije nastale konverzijom sa drugih platformi su loše, spore, glomazne i bugovite. Facebook i Instagram ne koristim jer su preko 100 MB. Onako iz principa neću to smeće na telefon. Kada Mail i Kalendar mogu stati u 50 MB, ne smijem pomisliti koje smeće od koda je u tim Facebook i Instagram aplikacijama. Kladim se da 80% koda se nikada i ne izvrši. 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

iOS i Android su native, nisu nikakvi webviewi ili čuda - samim time, ne daju se konvertirati u .Net. Znači, za W10M su ustvari uzeli svoje Metro sa 8.1 i prekompajlirali ih (uz manje izmjene) na 10. Ako su i postojale WinMobile, nisu ih mogli iskoristiti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan
Hmh,za sad mi radi dobro ali hebes smartphone bez fb

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice