WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.036.827
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito

Otisao po android mob ;) Javice se za sat vremena ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 10:44 (Torent).
9 godina
neaktivan
Saljivdjija,znao sam,mislim da razmisljas kupiti lumiu pa skupljas informacije

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
pa da, onom ivanu(4) pola familije koristi lumie. Jadno je da se zeza.

1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ja imam sve opcije otvorene zato i pratim i iphone i teme sa w10m.... Nisam opsjednut brendom, platformom niti proizvodjacem kao neki... Imao sam w10m mobitel iphone nisam u vlasnistvu ali sam koristio....

9 godina
neaktivan
Kad se odlucis,samo se javi pa cemo ti dati preporuku

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Hvala na ponudi ali mislim da sam upucen vise nego velika vecina ovdje ;) Pratim mobitele vec nekih 15 godina koliko ih i imam ;)

Jos od ovog modela... Moj prvi mob. 700 svicaraca tada kostao...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 12:44 (Torent).
9 godina
neaktivan
Daj se onda pozuri pa ces nam moci pomoci kad budemo imali problema

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sad tek ,vidim,i ja sam volio Ericsson

0 0 hvala 0
15 godina
Torent kaže...

Nisam opsjednut brendom, platformom niti proizvodjacem....

Hahahahahahhaa

14 godina
odjavljen
dick_of_the_sheep kaže...
PitlaneOne - za ljubitelje Formule 1

Aplikacija daje real-time redoslijed i komentare, live tile, ... , i što je najbitnije besplatna je i bez marketinške agresije (bez reklama).

Isprobao sinoć za vrijeme 2. treninga za utrku u Brazilu. Odlično je funkcioniralo. Preporučam.

Sve više mi se sviđa ovaj Windows10Mobile.

Sve je to shit dok nema MotoGP-a!

15 godina

Definitivno da propada, konacno i torent dosao na svoje 😉

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 9:03 (davor333).

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Ako se obracas meni nemas pojma o cemu pricas kao i obicno. Dijelis sve na crno i bijelo. Svi su loveri ili hejteri... Ponasate se kod djeca kad vam neko dirne u gracku i odmah ide buhaaaaaaaaaaa mama ciko diro....

Ja ne volim to sto se dogadja ali sam za razliku od vas svjestan da se to dogadja. Ovo je koncept kojih imas milion na  netu pa na kraju nista od toga...Dok god nemas podrsku proizvodjaca uredjaja i developera mozes ti praviti kakav hoces koncept...A trenutno nemas nikakvu podrsku... PA sami kazete da je tek izasao fb lite a on je vani vec godinu najamnje.... Ako nemas fb sta imas.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2016 9:28 (Torent).
9 godina
neaktivan
@Dex.pwn - pa imaš barem 6-7 aplikacija za MotoGp u Win. trgovini.

Nisam ih stigao sve isprobati, ali prema ocjenama ima odličnih, kao MotoGP live. Live timing podržava i Moto GP16, među ostalim. ....
14 godina
odjavljen

Neki primjer? Naravno da je dobra aplikacija.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel ima još netko problema s instaliranjem zadnjeg updatea?

U release preview ringu sam, skine mi update, preparing to install dođe do 100% i onda mi izbaci error, something went wrong, we'll try again later. I tako mogu do prekosutra, uvijek isti scenarij.

Usput, ispričavam se na offtopicu, znam da mi post nije vezan na prepucavanje koje traje zadnjih 5-6 stranica, pa se nemojte ljutiti 

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

4 0 hvala 0
16 godina
Izađi iz insidera i onda ćeš moći napraviti ažuriranje. Imao sam isti problem.
14 godina
odjavljen
9 godina
neaktivan
Lumia 920 i Lumia 1020 dobile update W10M Threshold 2

Izišao je novi build 10586.682 koji je namijenjen (vidi se iz broja) korisnicima starijih uređaja, koji nisu podržani sa Windows 10 Mobile Anniversary Update.

Kak se ovaj mrtvac živahno osjeća. Nikak da krepa. Još i brigu brine o uređajima baziranim na starijoj generaciji procesoru S4 (ne 400, nego 4)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Vjerojatno ce se i za 10 godina pricati-evo gotovo je,nema najava novih uredjaja za 2027. I slicno

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Zanima me tko ima L630 ili neku drugu lumiju s 512MB rama kako mu radi web browser i kako mu "rade" stranice.

Posebno me zanima kako mu radi stranica od 24 sata.

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sad sam tek primjetio da moja l650 i zenina l950 nemaju isti punjac,tj.l950 nema standardni,u cemu je fora i jel jos neki imaju takav punjac

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 950 ima USB-C priključak, koji bi trebalo da postane novi standard (imaju ga i neki drugi noviji uređaji, pogotovo malo više klase).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 18:23 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Hmh,meni se cini da je punjac na l950 bolji,moram provjeriti koji od w10m nasljednika ima isti iako si elektricnu pljugu mogu napuniti jedino sa standardnim punjacem

0 0 hvala 0
16 godina
dick_of_the_sheep kaže...
Lumia 920 i Lumia 1020 dobile update W10M Threshold 2

Izišao je novi build 10586.682 koji je namijenjen (vidi se iz broja) korisnicima starijih uređaja, koji nisu podržani sa Windows 10 Mobile Anniversary Update.

Kak se ovaj mrtvac živahno osjeća. Nikak da krepa. Još i brigu brine o uređajima baziranim na starijoj generaciji procesoru S4 (ne 400, nego 4)

jeli to "punokrvni W10M sa novim univerzalnim aplikacija itd?!

novi messenger, favebook etc?

i dal taj update ce doc sam ili moram preko update advisora?

imam L920... Moze izvor i nesto vise o tom updateu?

15 godina
Ovo bi trebao biti update na verziju prije anniversary updatea. Ovo je službena nadogradnja. To bi trebalo značiti da ne moraš biti u insider programu da bi to dobio. Ako trenutno imaš na mobitelu 8.1 verziju OSa onda ovo nećeš moći skinuti. Ako si na nekoj w10m verziji onda ćeš ju moći skinuti. Facebook po novom traži 2 GB rama tak da nisam siguran da će raditi na L920. Ja imam jednog AtivS doma kojeg pokušavam nadograditi na w10m sa wp8.1.1 ali službenim putem ne ide. Skinuo sam w10m rom, ovaj gore, pa ću probati flashati jer se samo tako može staviti na nepodržane mobitele w10m verzija OSa
9 godina
neaktivan

@crozoki - sinoć sam se sreo s jednom L630 i sjetio tvoga pitanja.

Isprobao na stranici 24sata, i sve je išlo glatko. Prijelom je bio savršen. Nisam primijetio nikakvi problem.

Probaj u postavkama preglednika izbrisati cashe - moguće da ti "guši" uređaj. Pogledaj da li ti je omogućeno da web mjesta instaliraju sadržaj na tvoj uređaj, pa to isključi, iz istog razloga. Web stranice su sve zahtjevnije a ti imaš samo 512 MB RAM-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2016 9:08 (dick_of_the_sheep).
9 godina
neaktivan
Specs Analysis (Beta) UWP

Zanimljiva aplikacija za sve one koji žele pogledati dušu svoga uređaja, i u kakvom je stanju!

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

jel ko na build 14965 i dal je taj build u slow ili fast ringu, kolko vidim podosta ga hvale na netu, ako je ko dal ga probao na lumi 550?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne razumijem gore poruke. Da, imam wp8.1 i sad ne mogu skinut taj w10m za lumiu 920?
Pa koji W bi trebao imat? Uc u insider i stavit neki, pa onda dobiti taj update?!
Moze korak po korak objasnjenje? :)

I da.. Cemu indtalirat taj update, ako zaista nece radit ni fb, pa to je manja funkcionalbost onda od sada staroga wp8.1?!
9 godina
neaktivan
Njemačka policija testira WindowsPhone ... kako bi smanjili greške u zapisima o prometnim nesrećama.

"We've already seen the New York Police Department deploy Windows Phones to officers here in the U.S., and now it looks like a German police department is ready to give them a shot as well. The police of Saarland are now part of a pilot program to test Windows Phones and Surface tablets to reduce errors in recording traffic accidents. .... Police officers have shown a positive response to the pilot program, and in early results, the program itself has been shown to shorten the period of congestion after a traffic accident by a noticeable amount."

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice