WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.078
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
sirka666 kaže...
torrente kaže...

Pošto je danas dan ležanja uz pc i trpanja hranom...postajem dosadan,ali poprilično sam prekopao windows central.

Prvo, očito banalnost, al moram pitat..hard reset nakon ažuriranja..jel baš mora ona fizička šema sa tipkama ili je normalno iz izbornika piknut tvorničke postavke?

Kroz postavke je hard reset a preko tipki je takozvani soft reset (soft reset je jednak vađenju baterije).

Hard reset imaš i u izborniku a i kombinacijom tipki,svejedno je.

12 godina
odjavljen
e.peace kaže...
sirka666 kaže...
torrente kaže...

Pošto je danas dan ležanja uz pc i trpanja hranom...postajem dosadan,ali poprilično sam prekopao windows central.

Prvo, očito banalnost, al moram pitat..hard reset nakon ažuriranja..jel baš mora ona fizička šema sa tipkama ili je normalno iz izbornika piknut tvorničke postavke?

Kroz postavke je hard reset a preko tipki je takozvani soft reset (soft reset je jednak vađenju baterije).

Hard reset imaš i u izborniku a i kombinacijom tipki,svejedno je.

Ne. Hard briše sve i ostavlja čisti OS, a soft ne i isto je kao vađenje baterije. 

Stigao update za kamere, kako vama rade ? 

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 19:20 (Silwncer).
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nisam govorio o soft reset već da je isti učinak uradio hard reset kroz meni u telefonu ili kombinacijom tipki hardwerskih.Znači pričam o hard resetu.

2 0 hvala 0
16 godina
e.peace kaže...

Nisam govorio o soft reset već da je isti učinak uradio hard reset kroz meni u telefonu ili kombinacijom tipki hardwerskih.Znači pričam o hard resetu.

Da, imaš pravo, ipak mislim da torrente nije mislio na to (ako jest, isprike) jer smatram da je to dosta manje poznati način za obaviti nešto jednostavno, pod uvjetom da je mobitel funkcionalan.

Swedish latin super funk.
18 godina
WindowsPhone - Općenito

U konačnici se razumjemo.  Ovu "tvrdu" verziju iz videa sam izvodio. Kombinacija tipki je kad je mob zablokiran. No meni je samo trebala potvrda jesu li obje radnje identične.  Znači mene ciljano zanima, kad se sa 8.1 ažurira na 10, odmah izvršiti "čistu instalaciju" 10ke.  Sasvim je svejedno poć u izbornik i kliknut tvorničke postavke ili koristit ovu "sirovu" opciju sa tipkama.

Donekle sam bio sumničav jeli ovo sa tipkama pravi HARD ili je sve isto.  Dakle isto je.

Do sutra popodne imam vremena za odluku...nadogradit jednu novu 640 ili ostavit 8.1

Nađe se puno zanimljivih zaključaka...evo jedan zanimljiv.

9 nadogradit
2 pričekat još malo
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kao što sam prije rekao, ako se nadograđuje, samo ne nadograđivati na Redstone....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
WindowsPhone - Općenito

U Tele2 lumia 930 za 1499kn, isplati li se to?

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
thebatman kaže...

Naravno , telefon je odličan. Fabrički dođe sa WP 8.1 ali imaš upgrade na 10. 

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
11 godina
Silwncer kaže...
thebatman kaže...

Naravno , telefon je odličan. Fabrički dođe sa WP 8.1 ali imaš upgrade na 10. 

Znas li slucajno ima li kamera HDR i u manualnim postavkama kolika je maksimalna duljina ekspozicije?

Uzet cu ga.

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

HDR ima, radi se u flagship uredaju. Evo screenshot s manualnim postavkama s najnovijom redstone buildom, koji funkcionira sasvim ok.
http://i.imgur.com/NbJhCQQ.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 12:50 (Balkana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koliko bude devs account u € ? Može li preko kreditne ?

Pa dobro šta sad da se radi ehehehehe heheheheh
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Super vidim da ima i slow motion, kako si baterijom zadovoljan?
18 godina
Silwncer kaže...

Koliko bude devs account u € ? Može li preko kreditne ?

Oko 120kn ($20). Jednokratno.

Može kreditna.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

U Slo so evri ne kune :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
thebatman kaže...
Super vidim da ima i slow motion, kako si baterijom zadovoljan?

Pitaj @skank666, on ima 930 ili @nocio. Ja imam 630.

11 godina
Uzeo ga na njemu 8.1

Ovo mi izbaci kad idem update pravit
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
thebatman kaže...
Uzeo ga na njemu 8.1

Ovo mi izbaci kad idem update pravit

1) Probaj soft/hard reset

2) Možeš 10 skinuti i sa Insidera (Release Ring).

16 godina

Pa ja sam zadovoljan s baterijom. Čak u nekim situacijama i više nego dok je bio WP8.1. Malo mi baterija dulje drži' kada ga normalno koristim nego na prethodnoj verziji 8.1

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
18 godina
Silwncer kaže...

U Slo so evri ne kune :D

Primaju oni sve navedeno :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nakon što sam updateao Lumiu 640 DS na win 10 , nemam više aplikacija Telefon - SIM2 i Poruke SIM 2.

Kako ovo riješiti?...

Uredno i dalje telefoniram na oba broja ali nemam ikona za sim 2 među aplikacijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
insomniac_cro kaže...

Nakon što sam updateao Lumiu 640 DS na win 10 , nemam više aplikacija Telefon - SIM2 i Poruke SIM 2.

Kako ovo riješiti?...

Uredno i dalje telefoniram na oba broja ali nemam ikona za sim 2 među aplikacijama.

Misliš pod sve aplikacije ? Uradi hard reset.

11 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav!

Imam lumiu 520. Trazeci mobitele, naletio sam na lumiu 930 u tele 2 za 1500kn. (moguce da je greska)

Zanima me jel se isplati uzeti taj mob. Ove godine (tamo negdje 6 mjesec) svejedno mislim uzeti mob i ne mislim ga mijenjati minimalno 2 god. Specifikacije moba mi odgovaraju (mozda da je malo ekran veci, ali imam relativno male prste pa je u redu) te sam naviknut na wp.

Hvala.

EDIT: evo sad vidim malo iznad bas o ovoj temi, ali nazalost lumie vise nema u webshopu, kontaktirat cu ih pa mozda ipak nesta bude

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 21:32 (LLAMABOY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Prošlo sve glatko i radi ko podmazano Win10 na L640LTE

• - izvađena iz kutije nova sa 8.1
  • - odmah stavljen app UpgradeAdvisor
  • - skinut .107
  • - pa ažuriran .164
  • - pa sve na tvorničke postavke
  •  

Sve u svemu 3 sata čekanja dok se sve prokuha.   Sve radi i ne nalazim ni najmanji problem.

•  
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2016 22:35 (torrente).
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
WindowsPhone - Općenito

Evo uspio sam updateati na neki wp10 build, a sada mi se diže na 164.

Ako može par pitanja?

-Sad kad ga dignem na 164 predlažete li tvornički reset? Na koji način da ga odradim?

-Ima li neki app za brojanje prijeđenih koraka/kilometara - S6 mi to ima ugrađeno u sebe. S health.

-Koji mi je najjednostavniji način za prebacit muziku na mob, samo copy paste ili?

- Kako u IE postaviti google kao search, a ne bing?

- ima li neki app tipa snapseed za android za obradu slika?

- maksimalna ekspozicija kamere je 4sec, ima li neki app koji bi omogučio više?

E da čini mi se skroz dobro uloženih 1499kn,

kamera mi se čini fina (nadam se da cu dobit ovu verziju aplikacije koja podržava forced HDR),

super mi je ovaj način da mob slika sliku sa flash i bez pa sam možeš slideati između

ekran je brutalica

sve je fluidno

Par zamjerki:

- nema glance

- nema chromea, tj. nema sinc bookmarksa/passworda preko google racuna između pc-mob

- ako uključim live photo opciju u kameri, onda nakon što snimin fotku gotovo pola minute je ne mogu pogledati

- updateovi predugo traju, prvo downloada, pa priprema update, pa nakon toga nešto restora

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
thebatman kaže...

Gdje si kupio 930? Gledam u web shopu nije dostupna. Za tu cijenu bi vjerojatno i ja kupio.

14 godina
odjavljen
Ponašanje Redstone builda za WP 8.1 uređaje na 640 XL? Hvala ☺

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dex a što sam neki dan rekao o redstone. Lol. Misliš da se u par dana došla čarobna vila i štapićem maknula sve bugove u njemu. strpite se, Redstone je kao W10M prije 4-5 mjeseci.. izgleda dobro a pod "haubom" hrpa bugova. po mojoj procjeni Redstone ignorirati barem još 2 mjeseca 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 9:19 (dadn).
11 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Evo uspio sam updateati na neki wp10 build, a sada mi se diže na 164.

Ako može par pitanja?

-Sad kad ga dignem na 164 predlažete li tvornički reset? Na koji način da ga odradim?

-Ima li neki app za brojanje prijeđenih koraka/kilometara - S6 mi to ima ugrađeno u sebe. S health.

-Koji mi je najjednostavniji način za prebacit muziku na mob, samo copy paste ili?

- Kako u IE postaviti google kao search, a ne bing?

- ima li neki app tipa snapseed za android za obradu slika?

- maksimalna ekspozicija kamere je 4sec, ima li neki app koji bi omogučio više?

E da čini mi se skroz dobro uloženih 1499kn,

kamera mi se čini fina (nadam se da cu dobit ovu verziju aplikacije koja podržava forced HDR),

super mi je ovaj način da mob slika sliku sa flash i bez pa sam možeš slideati između

ekran je brutalica

sve je fluidno

Par zamjerki:

- nema glance

- nema chromea, tj. nema sinc bookmarksa/passworda preko google racuna između pc-mob

- ako uključim live photo opciju u kameri, onda nakon što snimin fotku gotovo pola minute je ne mogu pogledati

- updateovi predugo traju, prvo downloada, pa priprema update, pa nakon toga nešto restora

ako nisi napravio hard reset kad si napravio upgrade sa 8.1 na 10 onda je preporučljivo napraviti hard reset (HR). poslije toga na W10M više ne moraš raditi HR kad nadograđuješ osim baš ako ti se pojavi neki veći problem. odradiš ga u postavke - sustav - o programu

imaš masu fitnes aplikacija za to... imaš i u postavkama podatke o kretanju (samo to ovisi o uređaju dal je sređeno za W10M)

sve što prebacuješ možeš sa copy/paste.. ako znaš koristiti eksplorer za datoteke na kompjuteru znaš onda i prebacivati datoteke na mobitel... 

nemaš IE na W10M, već je Edge. otvori postavke u Edge, pa otvori napredne postavke i tu imaš za prebaciti na Google

imaš masu aplikacija za obradu slika (Adobe Photoshop Express npr...) samo malo kopaj po trgovini... ima i Camera360 Sight, to je inače aplikacija za slikanje ali ima editor i razne efekte za fotke..

probaj OneShot aplikaciju za kameru

nema Chromea ali to i nije nedostatak... IE je istina bio bolji od Edge ali imaš Edge sinhronizaciju

isključi prikaz live slika ako te to smeta... inače ja imam isključeno takvo slikanje... iako izgleda fora, ipak je većinom bezveze

update traje onoliko koliko treba, nekad je gotov u par minuta nekad traje duže...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Što se tiče browsera imam nekih ideja u glavi ali moram da naučim XAML  i C# .... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
dadn kaže...

isključi prikaz live slika ako te to smeta... inače ja imam isključeno takvo slikanje... iako izgleda fora, ipak je većinom bezveze

Skužio da je ipak do rich photo opcije, zato se nadam da ce mi se ovaj update ponuditi uskoro

http://www.windowscentral.com/camera-app-windows-10-mobile-adds-video-pause-and-forced-hdr-options

Može se odabrati samo HDR opcija, to bi trebalo brže dosta bit, a i pauza u video snimanju je super.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice