WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.044.932
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
dadn kaže...

na VIP internetu (fiksni i mobilni) u zadnjih 15 minuta problemi sa DNS-om... dio domaćih stranica i microsoftove ne rade... nije valjda da je tolika navala na nadogradnju da se srušilo :)

Na insideru 164.sam izabrao release preview i dobio sam neki configuration update...mob je sad puno fluidniji...Lumia 950xl

11 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
dadn kaže...

na VIP internetu (fiksni i mobilni) u zadnjih 15 minuta problemi sa DNS-om... dio domaćih stranica i microsoftove ne rade... nije valjda da je tolika navala na nadogradnju da se srušilo :)

Na insideru 164.sam izabrao release preview i dobio sam neki configuration update...mob je sad puno fluidniji...Lumia 950xl

to je dio Insidera, to nema veze s ovim sada... stiglo je to meni na 950XL prije nekoliko dana... 

17 godina
WindowsPhone - Općenito

imam 930 a ne vidim nigdje UPDATE advisor ili mogucnost da ga instaliram.  Jedino sto imam je phone update u systemu. Pa di bi se moglo sta pronaci atko tko zna ili isto ima 930 ? thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probaj pogledati preko QR coda ako možeš skinuti aplikaciju. Ja sam tako uspio. Ne obećajem da će i tebi raditi, ali meni je radilo :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ljudi lijepo vam kažem: trenutno ima problema sa serverima i Trgovina vam možda ne radi... strpite se

link za aplikaciju je:

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/updateadvisor/9nblggh0f5g4

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo ovaj čas proradila opet trgovina na mobitelu kod mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dadn kaže...
galinjo24 kaže...
dadn kaže...

to je dio Insidera, to nema veze s ovim sada... stiglo je to meni na 950XL prije nekoliko dana... 

Jesi primjetio da je mob fludniji..ili  se meni samo cini..

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

QR skener je zakon no ne mogu ga naći na Windows 10 jer imam Cortanu uključenu.

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

nista za sada, cekam onda dalje da proradi.

ja imam taj link i prebaci ali kad kliknem na get the app nista se ne dogodi

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 19:11 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

QR skener je zakon no ne mogu ga naći na Windows 10 jer imam Cortanu uključenu.

instaliraj QR Scanner+ ili QR Scanner RS

14 godina
WindowsPhone - Općenito

jel moguće da se upgrade ne može napraviti preko mobilnih podataka nego baš mora preko wifi-ja? stoji mi na 0% neko vrijeme i onda mi izbaci poruku  "za preuzimanje ažuriranja morate se povezati s wi-fi mrežom"

u senzoru mi je podatkovni limit postavljen na neograničeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
 Jesi primjetio da je mob fludniji..ili  se meni samo cini..

nisam imao nekih problema sa fluidnošću prije... no dosta sam testirao i redstone, vraćao nazad na "obični"....

12 godina
odjavljen
cropunk kaže...

QR Skener.

Podrži podsticanje developing aplikacija na Windows 10 : http://wishapplist.com/en
11 godina
neaktivan
darkborg kaže...

jel moguće da se upgrade ne može napraviti preko mobilnih podataka nego baš mora preko wifi-ja? stoji mi na 0% neko vrijeme i onda mi izbaci poruku  "za preuzimanje ažuriranja morate se povezati s wi-fi mrežom"

probaj isključiti potpuno limit na podatkovno vezi... 

17 godina
Silwncer kaže...
cropunk kaže...

QR Skener.

dobim ja link bez problema,otvori stranicu ali nece download linka za pocet.ali ajde idem probat sa tim bas.pa ako bude promjene natipkam.

ne standard na link za sinut ali nista. cekam i dalje mozda bu proradilo sa vremenom

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 19:22 (cropunk).
11 godina
odjavljen
darkborg kaže...

Mislim da da. Za bilo kakav sistemski update, mene uvijek traži da idem preko wifi

14 godina
dadn kaže...
darkborg kaže...

probaj isključiti potpuno limit na podatkovno vezi... 

bilo je potpuno isključeno do sada pa sam prebacio na neograničeno jer mi nije htjelo preuzeti update ali i dalje je isti problem. jel još koje postavke mogu utjecati na to? možda jezik/regija (bubam) ?

ima li  tko da je updateao preko mobilne mreže i da mu je radilo?

kbenzema ne znam, prije dva-tri mjeseca sam stavljao desetku preko insidera i nisam imao nikakvi problema što se tiče preuzimanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 19:27 (darkborg).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

krenulo kod mene (735SS, otkljucana VIPova, trenutno na bonbonu).

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

verzija je 10586.107

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 535, na Vip-u, preko Upgrade Advisora ima wm10 dostupan za ažuriranje.

QR za Upgrade Advisor QR za Upgrade Advisor
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ljudi mislim da imam problem.

W10 sam skinuo i stavio sam da se instalira,sad se vrte oni ljepi zupčanici već dobrih 15 minuta a nije se pomaklo ni za TRUMPOV penis

jel to tak normalno?

SIVE LUBANJE SILOM
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 19:49 (Hrvoje.RH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hrvoje.RH kaže...

Ljudi mislim da imam problem.

W10 sam skinuo i stavio sam da se instalira,sad se vrte oni ljepi zupčanici već dobrih 15 minuta a nije se pomaklo ni za TRUMPOV penis

jel to tak normalno?

normalno.... strpljenja.... 

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Uspjesno pokupio wm10 .107 build direktno sa wp 8.1 tako sto je upgrade advisor pokazao da postoji upgrade.

Upgrade poprilicno dugo trajao. Upravo radim HR jer mislim da nakon 8.1 treba HR pri prvom prelasku na wm10.

(Lumia 930, otkljucana, koristim eronet mrezu u BiH)

morrisoN

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pomaklo se za možda 1cm,

Bar ima pomaka i znakove života

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Upgrade prošao uspješno (trebalo mu je oko 1h), upravo mi skida 10586.164 koji je ponudio kad sam išao na check updates

Origin: Mrtvo_Tjelo_cRo
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 20:00 (TexW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator
WindowsPhone - Općenito

Može pomoć?

Imam L640 (8.1 denim) i pratim one upute sa gsmarene, ali u Store-u nemam UpdateAdvisor, a kad odem sa explorerom sa vijesti na direktni link na store, onda mi gumb ''Get this app'' ne radi ništa a pored njega piše ''Upgrade to windows 10 to use this app''.

Jel to njihov idiotizam ili ja nešto krivo radim?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Može pomoć?

Imam L640 (8.1 denim) i pratim one upute sa gsmarene, ali u Store-u nemam UpdateAdvisor, a kad odem sa explorerom sa vijesti na direktni link na store, onda mi gumb ''Get this app'' ne radi ništa a pored njega piše ''Upgrade to windows 10 to use this app''.

Jel to njihov idiotizam ili ja nešto krivo radim?

nešto krivo radiš... skeniraj QR kod ako ti preko linka direkt trgovinu ne otvori sa aplikacijom

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Preporuka svima da nakon upgradea odrade hard reset i da prilikom prvog podizanja ne vrate backup koji je ponudjen. TELEFON LETI u odnosu na situaciju prije hard reseta. SMS-ove imam vracene, ali aplikacije koje sam imao (iz storea) nemam - namjerno sam tako, pa cu ih naknadno instalirati. Pravi ugodjaj desetke - krenuti od nule.

dodatak:

Nakon mnogočega iz store-a što se upgdateovalo, na red je došlo dizanje na zadnji build (.164)

Nadam se još pozitivnijem iskustvu sa .164

morrisoN
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 21:12 (morrisoN).

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
morrisoN kaže...

Preporuka svima da nakon upgradea odrade hard reset i da prilikom prvog podizanja ne vrate backup koji je ponudjen. TELEFON LETI u odnosu na situaciju prije hard reseta. SMS-ove imam vracene, ali aplikacije koje sam imao (iz storea) nemam - namjerno sam tako, pa cu ih naknadno instalirati. Pravi ugodjaj desetke - krenuti od nule.

da isto je i sa Insiderom... jednostavno se mora napraviti hard reset... 

18 godina
moderator

Jel moram app neki imati za taj QR kod?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice