WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.045.839
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
RealMadrid4Ever kaže...
Radi, samo treba podesiti.

meni ne radi zvučna notifikacija za mail... ni na 640 ni na 950XL... 

sama notifikacija radi, prikaže u akcijskom centru da je stigao mail ALI NE PUSTI ZVUK ZA NOTIFIKACIJU

a mnogi drugi imaju isti problem. ne znam možda baš imam ludu sreću sa time hehehehe.. zato sam to stavio na popis bugova i nadalje zanemario...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 22:28 (dadn).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel se ikako može okinuti fotka u RAW formatu na 640 XL?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dadn kaže...
RealMadrid4Ever kaže...
Radi, samo treba podesiti.

meni ne radi zvučna notifikacija za mail... ni na 640 ni na 950XL... 

sama notifikacija radi, prikaže u akcijskom centru da je stigao mail ALI NE PUSTI ZVUK ZA NOTIFIKACIJU

a mnogi drugi imaju isti problem. ne znam možda baš imam ludu sreću sa time hehehehe.. zato sam to stavio na popis bugova i nadalje zanemario...

Kod mene radi i zvuk i notifikacija.

18 godina
Silwncer kaže...

Ima li .122 za Slow Ring ?

.122 i jeste za Slow Ring, ljudi u Fast Ringu je preskaču. Pošto je feedback ovoliko pozitivan, ja sam svoju 640 DS prebacio u Slow Ring da bih dobio update (jeste da više ne koristim Lumiju, ali je jošuvek kod mene).

15 godina
dadn kaže...
kran kaže...
Sve postavke-personalizacija-zvukovi -upravljanje zvukovima aplikacija tu pronaci posta programa i nju otvoriti i onda podesiti zvuk i ostale obavijesti.

ma može se postaviti i mijenjati zvuk ali notifikacija za dolazni email ne radi (bugirana je otpočetka i dosad to nisu ispravili) pa tako ni zvuk pa je to uzaludan posao

Moraš u Outlooku uključiti zvuk:

Outlook -> Postavke -> Obavijesti -> Uključi "Reproducirajte zvuk"

11 godina
neaktivan
kipo kaže...
Moraš u Outlooku uključiti zvuk:

Outlook -> Postavke -> Obavijesti -> Uključi "Reproducirajte zvuk"

napisao sam već da jesam probao. zanimljivo je da nisam jedini sa tim problemom (o tome je već ekipa na nokiamob portalu raspravljala prije par mjeseci). ali da napomenem izgleda da mi je proradilo na 950 XL sa Redstone buildom 1004 ali i dalje mi na 640 na .122 ne radi... slijedeći tjedan budem probao i sa 550

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 10:49 (dadn).
16 godina
Dex.pwn kaže...

Jel se ikako može okinuti fotka u RAW formatu na 640 XL?

Vjerujem da se može sve podesiti, samo je potreban pristup registriju. Naravno prethodno je je potrebno otključati telefon. Malo sam istraživao i izgleda da se može na L535 otključati snimanje videa u HD malom izmjenom ključa u registriju. Nisam još probao, čekam zvaničan izlazak Win10 i bolji alat za otključavanje telefona. Uglavnom sve što hardver podržava, a MS je softverski zabranio se može podesiti.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
10 godina
neaktivan
@dadn,meni na 640 s najnovijim .122 buildom normalno dolazi zvucna obavijest za mail.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
sibica kaže...
@dadn,meni na 640 s najnovijim .122 buildom normalno dolazi zvucna obavijest za mail.

ma svaka rasprava je s viška jer izgleda da nekom radi nekom ne... čudno se neke stvari ponašaju i ono što sam prije rekao možda je i točno: nisu svi softveri isti, naročito kod različitih operatera i moguće je da i to utječe na neke stvari (isto kao što sam primjetio na Viberu sa Tmobile i VIP lumijama 640). ma jedva čekam da MS konačno o**** operatere oko softvera i da će samo MS brinuti oko toga... ovako na kraju ispada "sit gladnom ne vjeruje"

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 13:17 (dadn).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni prikazuje tekst na arapskom jeziku u Store. Ima li još neko taj problem ? .107 je u pitanju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

prebaci na eng jezik i regiju, i meni bude sa hr postavkama

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel treba imati Insider app za nove buildove ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Jel treba imati Insider app za nove buildove ?

naravno da se mora... dok razgovaramo o buildima razgovaramo o Insider testiranju...

11 godina
neaktivan
tony89 kaže...

prebaci na eng jezik i regiju, i meni bude sa hr postavkama

ne mora se prebaciti, dovoljno je samo da se instalira engleski da bude ispod hrvatskog

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2016 15:19 (dadn).
16 godina
Moja preporuka je nakon trećeg kumulativnog updatea ipak napraviti hard reset, neke mušice koje su se počele pojavljivati su netragom nestale.

2 0 hvala 0
17 godina
Pozdrav,imam Nokiu Lumiu 925, i razmisljam o Win10, ali mi je ovo i poslovni telefon,i ne bih se izlagao problemima,ako je spor OS ili baterija je problem.

Dakle par pitanja:
Baterija?
Mail aplikacije?
Office aplikacije?
Viber,WhatsApp?
Edge?
Brzina OSa?

Dali navedene stavke imaju problema na zadnjemu buildu?
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Sve 5,slobodno stavi.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

ja na poslovni/službeni mobitel ipak nebi stavljao OS koji je još u beti bez obzira koliko je ispoliran ili ne.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Slazem se,medjutim,ako je ispoliran kao 8.1,onda bi presao. Koji najveći problemi Win10M nasuprot WP8.1?

Jos jedna stvar,ubrzo li izlazi ugovor i mislim se izmedu Lumia 950 i Samsung Edge S7, a ne bih uzimao Win10,ako mi se ne svide hamburger meniji i jos neke stvari kojima nisam bas fan u Win10. Volio bih istestirati par mjeseci Win10 prije odluke.
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
darkborg kaže...

ja na poslovni/službeni mobitel ipak nebi stavljao OS koji je još u beti bez obzira koliko je ispoliran ili ne.

Sistem nije u beti, sistem je released za nekoliko mobilnih telefona koji dolaze s predinstaliranim Windowsom 10. To što još nije puštena nadogradnja za stariju generaciju telefona ne znači da je u beti.

Know your world.
16 godina
escobar_ kaže...
darkborg kaže...

Sistem nije u beti, sistem je released za nekoliko mobilnih telefona koji dolaze s predinstaliranim Windowsom 10. To što još nije puštena nadogradnja za stariju generaciju telefona ne znači da je u beti.

Ako update ne možeš dobiti bez da instaliraš Windows Insider aplikaciju te kroz sami Settings....sistem je u beti, nedovršen, preview, koji god izraz želiš.

Swedish latin super funk.
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Poz ljudi, trebam pomoć, tj. moja sestra. Jučer uzela Lumiu 535 i ne može ni jednu aplikaciju sa Storea instalirati, niti updateirati. Pojavljuje se ona obavijest kako je potrebno postaviti značajku Moja obitelj. Napravljen joj Windows račun, imam i ja svoj. Dodamo se međusobno, svi podaci su upisani i svejedno neće.... Pogledao sam neke tutoriale na netu ali ne pomaže... Više ne znam što napraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Postoji li addblock za wp10 odnosno edge. Kako maknut sve te puste reklame.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vrinho kaže...

Poz ljudi, trebam pomoć, tj. moja sestra. Jučer uzela Lumiu 535 i ne može ni jednu aplikaciju sa Storea instalirati, niti updateirati. Pojavljuje se ona obavijest kako je potrebno postaviti značajku Moja obitelj. Napravljen joj Windows račun, imam i ja svoj. Dodamo se međusobno, svi podaci su upisani i svejedno neće.... Pogledao sam neke tutoriale na netu ali ne pomaže... Više ne znam što napraviti.

Maloprije preko mog računa stavio joj dopuštenje na bilo koju dob za kupnju i preuzimanje aplikacija, da može nabaviti i besplatne i plaćene aplikacije. Znači maknuo sam sva ograničenja i mislim si to je to, sad će raditi kad ono qrac, svejedno se pokazuje ona poruka

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 10:42 (vrinho).
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Brat mi je imo taj problem, jer si je napravio racun sa stvarnim godistem, odnosno manje od 18 godina. Jednostavno san mu napravio novi racun s laznim godistem, da ima 18+ godina i sve radi. Najjednostavnije rjesenje, ne znam koji k. se zajebajes s tim pizdarijam "Moja obitelj" itd.

Inace, i meni normalno dolaze zvucne notifikacije za e-mail, L640 DS

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 10:52 (BinHex).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
sirka666 kaže...
escobar_ kaže...
darkborg kaže...

Ako update ne možeš dobiti bez da instaliraš Windows Insider aplikaciju te kroz sami Settings....sistem je u beti, nedovršen, preview, koji god izraz želiš.

Znači ignorisat ćemo činjenicu da dolazi predinstaliran na tri, četiri uređaja? Na tim uređajima isporučuju beta sistem?

Know your world.
16 godina
escobar_ kaže...

Znači ignorisat ćemo činjenicu da dolazi predinstaliran na tri, četiri uređaja? Na tim uređajima isporučuju beta sistem?

Da.

Izuzev mnoštva bugova, u koje neću ulaziti, sustav može biti dovršen samo za ta tri uređaja, za ostale treba još dorade, pogotovo starije modele. x2x generacija.

Swedish latin super funk.
11 godina
neaktivan
vrinho kaže...

prebaci godinu rođenja da bude punoljetna na https://account.live.com/editprof.aspx

11 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Maloprije preko mog računa stavio joj dopuštenje na bilo koju dob za kupnju i preuzimanje aplikacija, da može nabaviti i besplatne i plaćene aplikacije. Znači maknuo sam sva ograničenja i mislim si to je to, sad će raditi kad ono qrac, svejedno se pokazuje ona poruka

ako je postavljeno da je maloljetna onda treba roditeljska dozvola, odnosno roditeljski račun da doda dječji račun pod svoje i dade dozvolu. to je sigurnost a ne glupost.... napravi kako sam ti rekao, prebaci godinu da je punoljetna... Windows OS je napravljen za sigurnost a to treba isprvno podesiti, nije odmah sistem kriv već neznalica koji ga postavlja ;)

15 godina
dadn kaže...
vrinho kaže...

ako je postavljeno da je maloljetna onda treba roditeljska dozvola, odnosno roditeljski račun da doda dječji račun pod svoje i dade dozvolu. to je sigurnost a ne glupost.... napravi kako sam ti rekao, prebaci godinu da je punoljetna... Windows OS je napravljen za sigurnost a to treba isprvno podesiti, nije odmah sistem kriv već neznalica koji ga postavlja ;)

Napravio i opet isto, što reći na to.... Sad ga vraćam na tvorničke postavke jer ne znam što više napraviti. Novi Win račun ide pa da vidimo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice