WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.130
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
xXTheLuka1998xX kaže...

a fak jedanput sam imao preko onog windows insidera i famozan al nema veze uskoro ce 10 -ka pa ce bit tip top

Ni taj U2 ili GDR2 nije nešto, većinom fixevi i bolji izgled postavki. Kupiću sestri 630, dovoljno je, ja imam žutu 630. Htjela Android, ja reče mane odmah kaže "Ja bi onda Windows Phone :) ".  Kupiću joj polovnu koju sam našao za malo novaca, moja je nova.

mmm bili čiku ?
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dali w10m sluzbeno izlazi sljedeci mj kad i lumia 950 ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MasinGeri kaže...

službeno će ići kad Microsoft objavi datum

to što je najava slijedeći mjesec ne znači da izlazi službeno i 10. prvo ide RTM verzija proizvođačima a zatim službeno 

12 godina
odjavljen
dadn kaže...
MasinGeri kaže...

službeno će ići kad Microsoft objavi datum

to što je najava slijedeći mjesec ne znači da izlazi službeno i 10. prvo ide RTM verzija proizvođačima a zatim službeno 

Upravo tako, možda na toj konvenciji objave datum izlaska, ko zna .

mmm bili čiku ?
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...
xXTheLuka1998xX kaže...

jel zna iko dali se moze nekako windows 8.1 update gdr 2 stavit na lumiu 535?

Windows Phone 8.1 Update 2 is only confirmed for the Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, and Lumia 830

Ne može.

Zašto bi samo neke Lumie dobile GDR2? Zašto ne bi i ostale Lumie, Ativi, HTCovi ? ...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne znam. Ionako sad dolazi Windows 10 Mobile.

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Koji će samo HTC i Nokia/MS dobiti

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Zašto bi samo neke Lumie dobile GDR2? Zašto ne bi i ostale Lumie, Ativi, HTCovi ? ...

većinom su tvornički dobile GDR2. nije išlo službeno ni za Lumie. ove koje imaju dobile su ga tvornički

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 8:20 (dadn).
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

evo da se ja vratim na lumiu 640 xl,mobitel je strava,bez zamjerki skoro ali opet me čudi da su napravili kiks tj.nedorečen,nesviđa mi se primjera radi njen punjač,nije napravljen da se odvaja kabal od utičnice i da ga možeš ujedno koristiti kao usb kabal za povezivanje na komp kao pojedine koje sam imao,kabal je dugačak 1,5 m ali je toliko nekvalitetan,tanak nesavitljiv,jako ružan,onda kad želim da ga punim ugašenog i čim ga prikopčam na punjač on se jednostavno pali sam i podigne windowsw,to još nikad nisam vidio,neznam ali jedino što znam da u microsoftu postoje ljudi koji su neke čudne biljke,ima još tu sitnih grešaka ali vidljivih

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Dex dobiće i ostali,prati malo vijesti .

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

evo da se ja vratim na lumiu 640 xl,mobitel je strava,bez zamjerki skoro ali opet me čudi da su napravili kiks tj.nedorečen,nesviđa mi se primjera radi njen punjač,nije napravljen da se odvaja kabal od utičnice i da ga možeš ujedno koristiti kao usb kabal za povezivanje na komp kao pojedine koje sam imao,kabal je dugačak 1,5 m ali je toliko nekvalitetan,tanak nesavitljiv,jako ružan,onda kad želim da ga punim ugašenog i čim ga prikopčam na punjač on se jednostavno pali sam i podigne windowsw,to još nikad nisam vidio,neznam ali jedino što znam da u microsoftu postoje ljudi koji su neke čudne biljke,ima još tu sitnih grešaka ali vidljivih

to ti je počelo sa šparanjem i tzv ekološkim pakiranjima. pretpostavlja se da već većina ljudi ima slušalice, USB, kabele i punjače od prijašnjih mobitela pa da se ušpara, pakiranja i dodaci u njima su sve manji.

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Instalirao W10 na L630. Radi dosta dobro iak imalo malo laga kod otkljucavanja. Uglavnom zadovoljan sam jer sve funkcionira. Jedino se W10 buni protiv orginalnog punjaca jer kaze da sporo puni

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jesi uradio hard reset ? I da li ima loading ili resuming bug ?

mmm bili čiku ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Nisam radio hard jer zbog PBZ app onda bi opet moro u banku...

Moj PC  
1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
BlackDwarf kaže...

Nisam radio hard jer zbog PBZ app onda bi opet moro u banku...

ne moraš u banku... otvori internet banking https://net.pbz.hr/pbz365/logonForm.htm 

ako ti treba za PBZmToken, odeš pod Više - Autorizacijski uređaji

i tu imaš Redistribucija i promjena podataka

ako ti treba za mPBZ, odeš pod Više - PBZ365 Usluge

i tu imaš Redistribucija i promjena podataka

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 9:50 (dadn).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Treba mi za app PBZ Wave 2 Pay Sticker

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

@dajac: Što se tiče paljenja operativnog sistema na mobitelu čim ga staviš na punjač, ista ti je stvar i kod Androida, jednostavno je odlućeno da tako bude i to ne možeš promjeniti. Ako želiš imati "mira" noću, da ne zvoni mobitel, stavi ga u Avionski mod, ili, postavi regiju i jezik mobitela na US ili UK, pa se okoristi sa tihim satima (meni osobno najbolja stvar koju je MS napravio i usavršio prije Androida). 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WackyZG kaže...

@dajac: Što se tiče paljenja operativnog sistema na mobitelu čim ga staviš na punjač, ista ti je stvar i kod Androida, jednostavno je odlućeno da tako bude i to ne možeš promjeniti. Ako želiš imati "mira" noću, da ne zvoni mobitel, stavi ga u Avionski mod, ili, postavi regiju i jezik mobitela na US ili UK, pa se okoristi sa tihim satima (meni osobno najbolja stvar koju je MS napravio i usavršio prije Androida). 

Meni nije jasno zašto je MS napravio da cijeli mob mora biti na toj regiji i sl... Zašto nije napravio da se u postavkama odobri Cortana i da se u njoj postavi na kojem jeziku i regiji će raditi..

16 godina
Dex.pwn kaže...
WackyZG kaže...

Meni nije jasno zašto je MS napravio da cijeli mob mora biti na toj regiji i sl... Zašto nije napravio da se u postavkama odobri Cortana i da se u njoj postavi na kojem jeziku i regiji će raditi..

Nije ni meni jasno, ali eto... za sada je tako. Dok Cortana ne postane worldwide, moramo se "igrati". Meni najviše smeta što ne mogu koristiti carrier billing za market dok sam na US regiji, već moram prebacivati regiju da kupim aplikaciju i onda vraćati nazad. 

14 godina
odjavljen
WackyZG kaže...
Dex.pwn kaže...
WackyZG kaže...

Nije ni meni jasno, ali eto... za sada je tako. Dok Cortana ne postane worldwide, moramo se "igrati". Meni najviše smeta što ne mogu koristiti carrier billing za market dok sam na US regiji, već moram prebacivati regiju da kupim aplikaciju i onda vraćati nazad. 

Također, to me izluđuje

13 godina
WindowsPhone - Općenito

Razmisljao sam dalje o lumiji 640, vidim dvije verzije.

Jedna je dual sim, druga LTE koliko sam skuzio, ova lte je pozeljnija.

No nasi trgovci namjerno ili ne to mijesaju u jedan mob. sad ne znam, sto vi mislite.

Pitanje za vlasnike, moze li prikazati sat u stand by modu i ima li profile kao stare nokije?

Hvala

coffe,coffe,coffe.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja imam 640 xl i razlika između moje i ove LTE je samo u tome što ova ima 4G a moja nema,mene to ne smeta jer kod mene niti nemogu hvatati taj signal i u stvari mi je to nanebitnija stvar

dajac
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
metallic kaže...

Razmisljao sam dalje o lumiji 640, vidim dvije verzije.

Jedna je dual sim, druga LTE koliko sam skuzio, ova lte je pozeljnija.

No nasi trgovci namjerno ili ne to mijesaju u jedan mob. sad ne znam, sto vi mislite.

Pitanje za vlasnike, moze li prikazati sat u stand by modu i ima li profile kao stare nokije?

Hvala

Ako možeš uhvatiti LTE (4G) signal te koristiš hrvatsku mrežu koja to podržava, uzmi LTE verziju, inače uzmi Dual Sim "običnu" koja ima samo 3G kao najveću brzinu pristupa mobilnom internetu.

Sat u standby modu, mislim da ne može, odnosno nisam 100% siguran što želiš pitati ali postoji glance screen, odnosno sat kada je mobitel zaključan, ali 640 (640XL također) ne prikazuju datum ni vremensku prognozu na glance screenu (navodno zbog neke male memorije ekrana?). Prikazuju samo vrijeme te broj notifikacija.

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

sad pitanje za moje majstore koji mi pomažu da ga totalno malo-po malo upoznam ovu novu moju igračku koju sam si sam kupio,eheheheh,da li mogu da ga pomoću kabla ukopčam u tv i gledam film koji sam stavio u njega

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

(640XL također) ne prikazuju datum ni vremensku prognozu na glance screenu (navodno zbog neke male memorije ekrana?). Prikazuju samo vrijeme te broj notifikacija.

na zaključanom ekranu prikazuje,dan,datum i sat a na otključanom se vrti vrijeme i datum(ako sam dobro skužio na što si mislio a ako ne sory)

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

sad pitanje za moje majstore koji mi pomažu da ga totalno malo-po malo upoznam ovu novu moju igračku koju sam si sam kupio,eheheheh,da li mogu da ga pomoću kabla ukopčam u tv i gledam film koji sam stavio u njega

ne... barem ne sa većinom TV-a, TV ili projektor mora podržavati Miracast... imaš pojekciju ekrana u postavkama telefona za projeciranje ekrana na kompjuter (treba instalirati aplikaciju) ili na TV-e koji to podržavaju

upute: https://www.windowsphone.com/hr-hr/how-to/wp8/connectivity/project-my-phone-screen

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 16:45 (dadn).
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

hvala ,budem isprobo na kompu,znam da nema miracast jer moj nećak ima to na LG3,čujemo se,poz

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

na moj xp se nemože instalirati a neda mi se kopčati drugi komp,ma nije sad bitno već me zanimalo,ma svaki mobitel sam mogo uštekati sa usb kablom i prikazivati fotografije na tv????

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

preko wirelessa (play to) da ali preko USB-a ne može...

može i preko PhotoBeamer

moraš se pomiriti s nekim ograničenjima OS-a jer im je cilj sigurni sustav a ne da ga wanabe hackeri razvaljuju

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2015 17:27 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ma sve 5,windows je windows,nema frke ali još ja budem zapitkivo što ovaj moj strojčić sve može,daj mi reci jel i ti imaš ovaj mobitel

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice