WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.043.668
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito

pa uredno je ispunjen od strane vipa gdje je i kupljena, btw otključana je...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Pa nda ne bi trebalo biti problema..Poanta jest u tome,da uglavnom traze racune uz garantni list,e sad,ako netko nekog pozna,ili se nije ustao na lijevu nogu,moze prihvatiti servisiranje..Znam sam oda racun traze na uvid,nista iz njega ne biljeze,tak oda opet mozes i biti potpuno u pravu...

0 1 hvala 0
17 godina
MatijaZG kaže...

Evo i mobilne, iz prve. Inace na mobitelu otvorim uvijek mobilnu.

ako uvijek otvoriš mobilnu zašto si prvu sliku u postu prije stavio desktop verziju ? ;)

12 godina
protjeran
skank666 kaže...

Ne bi se kladio... Ja sam imao takve probleme sa Agram servisom i T-mobileom, da mi vise ne pada na pamet imat ista bez racuna... Jednom sam negdi zametnuo racun i morao sam kod T-mobilea imat zavrzlame,da mi izvuku kopiju njihovog primjerka racuna... Agram sa druge strane nije zelio ni cut za garanciju,iako je doticna bila uredno ispunjena... Samp su mi rekli da je racun dokaz kupnje i da moram imat racun... Sa druge strane prolazilo mi na neispunjenu garanciju i priložen racun, al eto sa ispunjenom garom i bez racuna nisu zeljeli prihvatit...

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2014 22:08 (MasterPeace).
16 godina
Gdje kod nas kupiti back cover za Nokia Lumia 625.?
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
odjavljen

Zamjena za neki drugi?

14 godina
skank666 kaže...

Ja sam vise puta zvao vip bas u vezi toga i svaki put mi rekli da vrijedi bez racuna jer to oni ionako mogu sve vidjet preko imei-a. Sad mozda nebi vrijedilo ako se nosi direktno u Agram ali sumnjam.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
12 godina
bik kaže...
MatijaZG kaže...

Evo i mobilne, iz prve. Inace na mobitelu otvorim uvijek mobilnu.

ako uvijek otvoriš mobilnu zašto si prvu sliku u postu prije stavio desktop verziju ? ;)

Zato sto sam mislio da vi pricate o desktop verziji. Nisam nikad otvorio 24sata preko desktopa. Nisam niti zamisljao da vam se mobile ne otvara.

Enjoy The Silence
17 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Zamjena za neki drugi?

da. bio na vipu pa prebacio broj na bonbon i tu se gadno pokajao (kvaliteta veze je očajna kod mene na pagu)... idem opet na vip i vjerovatno si ubodem L930....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 10:24 (skank666).
16 godina
skank666 kaže...

prodajem svoju l1520 cijena cca 2400kn (možemo se dogovorit). kupljena u 10.03.2014 u vipu. račun nemam ali garanciju da. jel vam se to čini OK cijena?

Ipak se nisi mogao naviknuti na veliku stvar? {#}

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
odjavljen
skank666 kaže...
Dex.pwn kaže...

Zamjena za neki drugi?

da. bio na vipu pa prebacio broj na bonbon i tu se gadno pokajao (kvaliteta veze je očajna kod mene na pagu)... idem opet na vip i vjerovatno si ubodem L930....

Za Ativ S? Dobiješ još dvije maske(gumenu i plastičnu) uz mob, mob nije ni jednom ispao, kupljen je u 11. mj. prošle godine u Linksu.

17 godina
odjavljen

lol, nema šanse samsung. :D

14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Šta fali? Mob može sve igrice danas podržat, kamera je odlična, ima jedino problem sa snimanjem zbog firmware-a, nema niti jedne ogrebotine

0 3 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

WP 8.1 Update 1

Izgleda da je poceo roll out prvog updatea wp8.1 za DP usere.

Ajde probajte vi koji ste na DP, ja nemogu jer sam jucer prodao mobitel..

Windows Phone FTW
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
Provjerio sam,ima.Na poslu sam tako da ne mogu skinuti.Navečer ću skinuti.
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

za maknut purple hue treba stavit srednji slider na green skroz, a donji na sredinu i u meniju prije brightness do kraja, a u opcem settingsu brightnes na auto.

0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Samo da komentiram u vezi garancije od par postova prije. Radim u servisu i racun kod servisa mi ne znaci ama bas nista ako imam ispunjenu garanciju. Cak i ako je garancija samo s pecatom bez datuma kupnje, sve normalno prolazi kao sto to treba biti. U pravilu racun i garancija uopce nebi trebali uopce kad bi sustav funkcionirao kako treba, tj. kad se mobitel kupi, prodavac odmah stavlja imei na server servisa ili proizvodjaca i zna se od kad garancija tece.

Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kao što je Joe Belfiore obećao krenuo je Update 1 za DP korisnike, kod mene se već instalira

Evo link: http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-update-1-rolling-out-developer-preview-users

Najveća stvar nativna podrška za foldere riješena na zanimljiv način

vlastoručni potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 15:45 (karaandrijan).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

taman instalirao i ovi tj ovakvi folderi su baš cool

14 godina
WP8 - Općenito

Jel ima tko da mu jos nije stigao update na 8.1 za L820??

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kada dolazi 8.1 na Lumiu 520?

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Šta uopće ima novo u ovom Updateu 1?

0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Šta uopće ima novo u ovom Updateu 1?

Zar je TOLIKO teško upotrijebiti prste i tab s otvorenim Google pretraživačem?!?! Malo pogledati temu unazad?! Ukratko... izvoli

http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-update-1

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 16:22 (WackyZG).
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Instalirao se Update 1, folderi odlični.Primjetio sam da Internet explorer bolje radi. Do sada nsam mogao otvoriti dnevnik.hr uvjek me bacalo na mobile verziju koje nije radila!!! Sada mi rade i desktop i mobile verzija stranice bez problema

MS je postao dobar u zadnje vrijeme počeli su slušat korisnike, meni samo još fali vibracija kad tipkam na tipkovnici nije mi jasno zar im je to tako velik zahvat na OS-u da to omoguće ?!

vlastoručni potpis

1 1 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

I zloglasni mobilni 24sata je proradio ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Dal ima tko problem sa 8018830f errorom? Pet puta pokušao ažurirati, i pet puta mi normalno skine,al prekine pripremu instalacije... Koliko vidim na wpcentralu hrpa ljudi ima takav problem i to redom svi oni koji su na Cyan firmwareu... Ovo je vec drugi update sa kojim imam takav problem, nakon instalacije Cyana... Prvi je kasnije bio povucen od strane Microsofta, a sad ni ovaj GDR1 ne želi instalirat... Sve si počinjem mislit da je problem u samom Cyanu, a ne ažuriranju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ja sam jedino primjetio te foldere, ovo je sve isto...

Nego jel se na tim folderima može vidjeti one plučice? Nrp. ja u folder stavim messanger i dal ću onda vidjeti notifikacije?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

da

14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ja sam jedino primjetio te foldere, ovo je sve isto...

Nego jel se na tim folderima može vidjeti one plučice? Nrp. ja u folder stavim messanger i dal ću onda vidjeti notifikacije?

vlastoručni potpis
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Isto tako sam primjetio neke fotke na live pločici fotki koje nemam, šta je to?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice