VIP-ova Pretplata

poruka: 14
|
čitano: 6.998
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
VIP-ova Pretplata

Ovako možete li mi pojasniti tarifu 75 u VIP-u konkretno na primjeru mobitela Nokia N900.Piše da ako se izabere tarifa 75 na dvije godine da je uređaj 3500kn a kad pomnožiš 75 sa 24 mjeseca ispada 1800kn sad na kraju koliko će mene doći taj mobitel s ugovorom u tarifi 75!Unaprijed hvalaNamigiva

Ne gubiš ništa a dobivaš nešto:http://beterz.com/?Referer=130184

0 0 hvala 0
15 godina
RE: VIP-ova Pretplata
platis mob odmah 3500kn i svaki mjesec(24) pretplatu 75kn..
16 godina
protjeran
VIP-ova Pretplata

Mani se tog vraga. Ja sam uzeo K800i na pretplatu, pokrali su me kao nikad. Računi ti počnu dolaziti neobjašnjivo veliki, a ti ne trošiš skoro ništa. Pogotovo VIP, ako bi uzmao uzeo bih Tele 2 jer je puno jeftiniji.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 18:12 (epic).

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
VIP-ova Pretplata

Ok,hvala.

Ali ja bi htio neki smartphone pa kako da ga nabavim,ono što jeftinije.Ne mora biti sad nužno ova Nokia n900!

Ne gubiš ništa a dobivaš nešto:http://beterz.com/?Referer=130184

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zgsolja kaže...

Ok,hvala.

Ali ja bi htio neki smartphone pa kako da ga nabavim,ono što jeftinije.Ne mora biti sad nužno ova Nokia n900!

Oglasi...

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
15 godina
odjavljen
VIP-ova Pretplata

VIP i pretplata.... kao da sklapaš ugovor sa lihvarom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
VIP-ova Pretplata

Imam VIP i niko me nece zvati ni slati poruke jer sam im preskup! :)

Prelazim na Telje zvaj ili Paradajz.

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
VIP-ova Pretplata

Imam pitanje.Meni istjece 2-godisnji ugovor na pretplatu za 4 mjeseca, imam tarifu 50.El mogu uzet novi mob napr. LG GS500 3 mjeseca unapred kao sto neki tvrde ili moram cekat 4 mjeseca i hocu li si onda uopce moc ozabrat mobitel? Jer neki kazu da mozes uzet samo onaj koji ti oni daju.Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
epic kaže...

Mani se tog vraga. Ja sam uzeo K800i na pretplatu, pokrali su me kao nikad. Računi ti počnu dolaziti neobjašnjivo veliki, a ti ne trošiš skoro ništa. Pogotovo VIP, ako bi uzmao uzeo bih Tele 2 jer je puno jeftiniji.

Tele 2 je supre, "preporodio" sam se nakon što sam prešao s VIP-a na Tele2, što se potrošnje tiče, jedva 100kn mjesečno potrošim dok mi na VIP-u nije moglo biti dosta niti 200 kn, a jednako zovem/šaljem sms-ove/surfam...

Ali nije ni Tele2 savršen, nakon što mi je istekao ugovor za Tele 2 mobilni internet raskinuo sam ugovor, ponudili mi da si ostavim taj broj za prepaid korištenje, zahvalio se i odbio, no sljedeći mjesec uredno su mi naplatili iznos preplate za uslugu koju sam odjavio, trebalo im je 3 mjeseca da to razriješe odnosno da "maknu" taj dug.

Ne znam ni sam koliko sam im mailova poslao i koliko sam ih puta zvao, svaki put bi mi odgovorili da je došlo do pogreške i da će tu pogrešku ispraviti, čak su mi oni sami rekli da uplatim iznos umanjen za greškom naplaćenu uslugu...

Na mailove mi nisu odgovoarali, svaki put su me zvali na mob Iznenađen

Eto, čito da podjelim svoje iskustvo, iako neugodno, ostao sam njihov korisnik, čak sam uzeo još jednu pretplatu za dragu Smijeh

VIP-ov pretplatnik sam bio od 2003. - 2007., na kraju sam im platio 1500kn koliko mi je bio ostalo do isteka ugovora da ih se riješim

17 godina
neaktivan
arachnid kaže...

Imam pitanje.Meni istjece 2-godisnji ugovor na pretplatu za 4 mjeseca, imam tarifu 50.El mogu uzet novi mob napr. LG GS500 3 mjeseca unapred kao sto neki tvrde ili moram cekat 4 mjeseca i hocu li si onda uopce moc ozabrat mobitel? Jer neki kazu da mozes uzet samo onaj koji ti oni daju.Hvala!

Koliko mi je poznato na VIP-u mozes produziti ugovor mjesec dana prije isteka, a sto se tice koji mobitel mozes uzeti, to znaci da nema na svim pretplatama isti mobitel, npr. vjer nece biti na pretplati 50, Desire Smijeh  dok na onoj bubam od 200 hoce.. Gledaj ovako-sto veca pretplata-jeftiniji/i veci izbor mobitela..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...
arachnid kaže...

Koliko mi je poznato na VIP-u mozes produziti ugovor mjesec dana prije isteka, a sto se tice koji mobitel mozes uzeti, to znaci da nema na svim pretplatama isti mobitel, npr. vjer nece biti na pretplati 50, Desire Smijeh  dok na onoj bubam od 200 hoce.. Gledaj ovako-sto veca pretplata-jeftiniji/i veci izbor mobitel

Ugovor možeš produžiti 3 mjeseca prije isteka i možeš odabrati bilo koji mobitel, ali njegova cijena ti je drugačija ovisno o tvojoj tarifi.

16 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...
arachnid kaže...

Koliko mi je poznato na VIP-u mozes produziti ugovor mjesec dana prije isteka, a sto se tice koji mobitel mozes uzeti, to znaci da nema na svim pretplatama isti mobitel, npr. vjer nece biti na pretplati 50, Desire Smijeh  dok na onoj bubam od 200 hoce.. Gledaj ovako-sto veca pretplata-jeftiniji/i veci izbor mobitela..

Na svaki mobitel mozes izabrati pretplatu koju oces.Tako na Desire mozes uzeti pretplatu od 30 kn pa ce te tako uredjaj kostati 2499 kn.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
neaktivan
macho_st kaže...
Kruno_21 kaže...
arachnid kaže...

Koliko mi je poznato na VIP-u mozes produziti ugovor mjesec dana prije isteka, a sto se tice koji mobitel mozes uzeti, to znaci da nema na svim pretplatama isti mobitel, npr. vjer nece biti na pretplati 50, Desire Smijeh  dok na onoj bubam od 200 hoce.. Gledaj ovako-sto veca pretplata-jeftiniji/i veci izbor mobitel

Ugovor možeš produžiti 3 mjeseca prije isteka i možeš odabrati bilo koji mobitel, ali njegova cijena ti je drugačija ovisno o tvojoj tarifi.

Bio sam prije par mj. i rekla mi prodavačica da se može sa mjesec dana prije.. izgleda da su promijenili ili ona prica gluposti, kao sto kaze da je desire zakljucan, a nije.. ugl. nisam znao da ga ima i u tim tarifama.. Sad me kopka da zamjenim Iphone za nj. ili..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
VIP-ova Pretplata

Mene konkretno zanima LG GS500 (coockie plus) imam tarifu 50 i produzio bi na jos 2 godine cjena bi mu bila 299kn.Jbg onda moram cekat kraj 8. mjeseca.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice