Iphone je samo za šminkere i još ako ga uzmeš na preplatu dolaze ti enormni računi plus šta za svaku sitnicu moraš na web pa brzo potrošiš paket i ode račun do neba. Bolji ti je Sony u svemu.
Ovi padrobanci su mi još najdraži...
Haha, nebi ja surfanje i iPhone stavljao u isti kos da sam na tvome mjestu Artfull.
Mislim mobitel ne podrzava Javu.
LOL!
Stvarno revolucionarno od iPhone-a!
e i?
Da, stvarno neznam. Zasto bi netko zelio vidjeti elemente Java skripti u browseru.
Mislim, sta ce nam i blutut, i MMS i bljeskalice, multitasking. Sve je to bezveze jelda?
Lol!
Pazi ti njega: "e i?"
Vjerojatno je neki glupi grafikon sa postocima surfanja vazniji od toga da Ajfonu fale osnovne funkcije jelda?
Mislim ako ces na svaku cinjenicu i manu iPhone-a odgovarati sa "e i?", onda nisi vrijedan diskusije i izgubio si.
Al glavno da znas reci da je revolucionaran. Al kad nema Jave, onda je "e i?".
Smijesni ste vi fanatici.
Ne radi slanje sličica već navika i ponuda tarifa. Druga stvar koja igra ulogu je to što je iPhone puno zastupljeniji na Američkom tržištu, a oni su više orijentirani prema netu na mobitelu nego na Europskom tržištu.
P.S. I ja ponekad surfam u kupatilu, ali mi se nekako ne čini pristojno pisati po forumu dok se*em.
Kod nejga je to identicno ;)
Ni ne mozes poznati razliku.
Nigdje cinjenica. Meni je suludo dati toliko para da bi visio na netu i kuckao prstima po ekrancicu. Kupisn netbook za vise nego upola jeftinije i imas SSD od 4 gb, HD od 160 GB i ekran i tastaturu i imas daleko mocniji uredjaj za net a za telefoniranje koristis nokiu 5800 i jos ti ostane para za vrhunski dzepni digitalac tipa ixux. AKo je pore dovoga iphone isplativa investicija ja nemam vise sta reci. I necu vise traziti da mi kazu sta to iphone moze a drugi ne mogu i sta je to revolucionarno donio jer to ne mogu dobiti. Iz toliko hvale niko da izvali jednu cinjenicu. Artfull zar ostali telefoni ne mogu an net? Samo iphone moze? Samo sto su to pojednostavili do bola i ukinuli sve funkcije koje prosjecnog amera sa 4 razreda skole i IQ sobne temperature zbunjuje.
Ti bi to treba znati jer sta god ti kazu a fali iphoneu ti kazes da to ne treba. Stvarno jaki argumenti. Iprovajivao si se kao niko do sada u mom 15 godisnjem iskutvu na naetu. Bolje bi ti bilo da cutis. SAmo iphoneu ne treba nista jer ga vi samo mazite i pazite i ljubite. Sta ce vam bluetooth, java, multitasking. To nista n treba. Bitno je da se dobro prodaje i da ga ameri koriste. Onda sigurno je dobro. Jos kad ga grubnic izvali pred kamere gdje ces veceg veselja. Ili kad kazes da ima 150 aplikacija stalno instaliranig. Hehehehehe
Shit of the year.
Koja korist kad mozes samo jednu koristiti istovremeno a nas zaostali, jadni, mob iz 19 vijeka moze koliko hoces ;)
Stvarno smijesno i revolucionarno. U stvar i jeste. Nijedan normalan proizvodjac koji drzi do sebe se ne bi usudio okljastriti telefon do koske i prodavati ga po te pare.
Ima multitasking? Mozes dici bilo koji program i pored njega jos jeda? Ili to vrijedi samo za muziku ili ravno 4 aplikacije?
Imas bluetooth ali samo za slusalice. sta je sa modemom, file transferom i sl?
Ili to nista ne treba. To budale izmislile a vi to revolucionarno ukinuli?
ova se tema pretvorila u mane i vrline iphonea, a w995 pao u zaborav, covjeku preporucite koji da uzme i zasto, a ne se svadat oko toga jeli iphoneu treba java ili ne
Sony Ericsson w995.. bez razmisljanja.
bezveze post!!! neki ljudi se ovde ubise nabrajajuci cinjenice i prepiruci koji je mobitel bolji a ti "mrtvo-ladno" napises samo w995 bez ikakvog objasnjenja...... ;)
Pa, j*be se meni!! Procitaj naslov teme. Naslov jasno i glasno govori "Da li uzeti iPhone ili SE W995?". A sad procitaj moj odgovor. Jesi sad shvatio, ili je to previse za tvoj mozak??
evo jos malo ... vas dvoje, troje kritizera dezurnih ocito nikada u zivotu niste koristili ajfon al ga znate zasto nevalja... da imam multitasking ako hocu i kad hocu. imam i bt ako mi treba, a ne treba mi jer mi za razliku od nekih ljepo radi mail ... puno ljepse i korisnije.
evo jos malo ... vas dvoje, troje kritizera dezurnih ocito nikada u zivotu niste koristili ajfon al ga znate zasto nevalja... da imam multitasking ako hocu i kad hocu. imam i bt ako mi treba, a ne treba mi jer mi za razliku od nekih ljepo radi mail ... puno ljepse i korisnije.
Ti si meni car. ajd mi posalji sliku da je okacim iznad kreveta.
Duboki naklon.
Zanimljivo - nema ostalih modela koji bi debelo naguzili iphone. Od 1000 Dostupnih smartphonea oni testiraju 2 koji gube od iphonea. Stvarno sam impresioniran
Ja se ne obazirem na iphone i njegovu brzinu u nečemu (to se vas dvojca dogovorite), nego na ovaj totalno neprofesionalan i glup članak koji u naslovu sadrži:
iPhone 3GS JavaScript Performance Blows Away Rivals
Debili nisu testirali niti jedan uređaj baziran na WinMo, Symbianu, Blackberry OS-u - i onda se nađu reći da je iphone bolji od svih protivnika. Je.beš takvo novinarstvo...
Ja nemam vise sta komentirati...
I logic ne lazi, iskreno vidim da si veliki mrzitelj iPhonea ili opcenito Apple-a, jer si ga opet bome popljuvao
Kao da ste vi pojedinci jedva cekali da netko otvori temu "Iphone ili xxxx", "sto je isplativije Iphone ili xxxx" samo da bi ste pljuvali po iPhone-u, mislim da ste pretjerali.
Ja imam i Nokiu 5800 i SE W760 i SE C905 i iPhone 3G 16GB, i pogodi sto mi se najvise dopada...
A za ove sto misle da je iPhone sminkeraj koji samo imaju, takozvani "modni macak" i ostala kompanija grdno su pogrijesili...
Vama je ocito jako tesko objasniti da je iPhone puno zabavniji od drugih mobitela, i sad ce naravno netko reci da se*em. Dok ga ne probaju (ne mislim 2 minute na marendi ili rucku) nego da ga koriste 2, 3, 4mjeseca, meni jos nije dosadio za razliku od Nokie 5800 i SE W760...
I drago mi je da si uzeo iPhone lg-wiewty!
Ako imas kakva pitanja mozes mi se slobodno javiti na pm!
Bas me zanimaju komentari na ovaj moj post!
obozavam pratiti ovakve teme gdje je iphone na udaru par ljudi koji govore on nema ovo nema ono ... iphone moze imati sve sto ti hoces samo uz malo informatickog i mobilnog znanja ili znanja koristenja googlea... sada po tome ispada da sve aplikacije sta logic ima za svoj pozlaceni 5800 je platio... sig sam da nije isto tako prva stvar kada sam kupio iphone sam ga jailbrejkao i unlockao te sam si odmah stavio navigacijski program od 135 eura ... ali mukte i da imao sam 5800... i da skidao sam razno razne aplikacije i gluposti za njega ali sam se naprosto izludivao forum ovaj forum onaj pa malo vamo pa malo nako... ode cydia ...pa installous i tu je sve al SVE ... saljem blututom slike ekipi iblutut sa cydie... i da imam multitask ibacgraund... i sto se tice appstorea imas jeli 100 000 aplikacija i kazete da je 80% smece pa da mob koristite 4 sata dnevno za aplikacije ( teoretski ) da svaku aplikaciju probajeta pola sata... uzmite koliko je to dana ... mjeseci ... godina probavanja... tj nakon koliko bi moga probati sve aplikacije i reci da joe 80% skart... a svaki dan izlaze nove... drguga stvar neznan zasto logic stalno usporeduje iphone sa 5800 imao sam 5800 i doslovno sam je poklonio curinom bratu kada sam kupio iphone... ali opet me 5800 u jednoj stvari odusevio... sa 5800 sam istrenirao zivce do maximuma koliko san taj iritantni skripavi komad plastike tija plesniti o pod to samo nebo zna... e da multitasking na 5800 super stvar za natjerati se na restart mobitela :P... kada sam dobio 5800 sam bio odusevljen koliko sam opreme dobio ... kabel za spojiti na tv ( to sam za iphone platio 250kn) torbicu ( e bay 10 torbica 1$ + 8$ postarine :P) dalje... onu trzalicu koja doslovno nicemu nesluzi al opet je lipo dobiti pa sam cak i zvucnike dobio... ali sam kasnije skuzio zasto toliko opreme ... zato sta sam mob ka mob ne vridi niti onoliko para pa su morali sa ''darovima'' opravdati i tu cifru... takoder sam prije 5800 imao i samsung omniu ( ''odletila'' iz auta u pokretu... mala svada sa djevojkom do svacega dovesti moze) ta omnija je takoder masu povise 5800 ali opet dosta ispod iphona...
o iphonovim mogucnostima nije uopce potrebno pricati sa ljudima koji ovoliko malo znaju o iphonu te im je maximum saznaja da simona i grubnic imaju iphone.... e pa pogodite sta iphone je dosa mnogo prije nego sto su te dvi strace uopce postale ''poznate'' a da simona i grubnic imaju 5800 niko nebi niti komentira jerbo sta mene boli q**** ko koji mob ima ako ga nezna koristiti... da simona i grubnic imaju 5800 sta bi to posta sminkerski mobitel ( nebi jer je skripavi komad plastike (ja 5800 prezirem vise nego sto logic prezire iphone.. to mi je najgore bacepnih 800kn)) to nebi posta sminkerski mobitel nego jednostavno mobitel velikih mogucnosti u rukama neukih, neinteligentnih i nadasve nerazboritih ljudi koji su popraceni velikom kolicinom medijskog prostora... nazalost moju u ruke takvih upada iphone ali to je na radost nekih iphone mrzaca odavde ( prepoznati cete se ) jer onda mogu navesti jednu stvar protiv iphona... ovo sve ostalo jedina mana po meni sta ga imam je to sta nema flash, ali hej naucio sam nositi digitalni sa sebom kada navecer idem van i vjerovali ili ne kada si pijan mnogo je lakse slikati digitalnim nego mobom...
i samo da zakljucim ovu poruku prosao sam dosta mobitela ali stvarno dosta 5800 je budila neku gorcinu u meni neznam ali je taj mob sjeo kao hladan drek za dorucak ( opet malo usporedbe sa drekom ali to ne znaci da je drek... ili mozda znaci ?) svaki mob mi je u neku ruku budio neke emocije ... a zadnja njoka koja mi je budila emocije je bila 3100 i to im je po meni bio najbolji mob ikada jer sa njim si mogao sve imao si pravi multitask... pricas na mob sa donjom maskom mozes mazati pastetu da ostatkom moba i gornjom maskom otvaras pivu a kada otvoris pivu uzmes duvan te ga treses u donju masku... e to je pravi multipraktik.... e da sada sam se sjetio sta iphone moze a njoka 5800 nemoze ipone je otporan na slepere ... LINK
dakle ne seruckajte po necemu sta nemate i nerazumite ili jednostavno you cant handle the truth ... a to je kreator teme je kupio iphone i nije falio jer po meni je to trenutno vrh vrhova medu ponudom mobilne telefonije...
I logic ne lazi, iskreno vidim da si veliki mrzitelj iPhonea ili opcenito Apple-a, jer si ga opet bome popljuvao
Kao da ste vi pojedinci jedva cekali da netko otvori temu "Iphone ili xxxx", "sto je isplativije Iphone ili xxxx" samo da bi ste pljuvali po iPhone-u, mislim da ste pretjerali.
Ja imam i Nokiu 5800 i SE W760 i SE C905 i iPhone 3G 16GB, i pogodi sto mi se najvise dopada...
A za ove sto misle da je iPhone sminkeraj koji samo imaju, takozvani "modni macak" i ostala kompanija grdno su pogrijesili...
Vama je ocito jako tesko objasniti da je iPhone puno zabavniji od drugih mobitela, i sad ce naravno netko reci da se*em. Dok ga ne probaju (ne mislim 2 minute na marendi ili rucku) nego da ga koriste 2, 3, 4mjeseca, meni jos nije dosadio za razliku od Nokie 5800 i SE W760...
Obrati paznju na rijecnik jer ja i ti nismo ovce cuvali zajdno d ami mozes reci da lazem. Imaj barem malo prisojnosti u ophodjenju prema drugim ljudima koje ne poznajes. I ja sam tebe mogao izvrijedjati jer pises gluposti bez ikakvih cinjenica i prodajs to kao ultiamtivnu istinu. od sada te ignorisem jer nema svrhe sa tobom raspravljati jer nisi kontruktivan i luaps gluposti i mislis da sve znas i ispod nivoa je da to potkrjepis icim. Sto se mene tice ja i ti smo zavrsili jer mi je ispod nivoa pricati sa takvim kao sto si ti bez osnovne kulture. Zbogom i uzivaj u ograckici koji imas jer je iphone samo to igrackica za glupe amerikance i glupe balkance.
obozavam pratiti ovakve teme gdje je iphone na udaru par ljudi koji govore on nema ovo nema ono ... iphone moze imati sve sto ti hoces samo uz malo informatickog i mobilnog znanja ili znanja koristenja googlea... sada po tome ispada da sve aplikacije sta logic ima za svoj pozlaceni 5800 je platio... sig sam da nije isto tako prva stvar kada sam kupio iphone sam ga jailbrejkao i unlockao te sam si odmah stavio navigacijski program od 135 eura ... ali mukte i da imao sam 5800... i da skidao sam razno razne aplikacije i gluposti za njega ali sam se naprosto izludivao forum ovaj forum onaj pa malo vamo pa malo nako... ode cydia ...pa installous i tu je sve al SVE ... saljem blututom slike ekipi iblutut sa cydie... i da imam multitask ibacgraund... i sto se tice appstorea imas jeli 100 000 aplikacija i kazete da je 80% smece pa da mob koristite 4 sata dnevno za aplikacije ( teoretski ) da svaku aplikaciju probajeta pola sata... uzmite koliko je to dana ... mjeseci ... godina probavanja... tj nakon koliko bi moga probati sve aplikacije i reci da joe 80% skart... a svaki dan izlaze nove... drguga stvar neznan zasto logic stalno usporeduje iphone sa 5800 imao sam 5800 i doslovno sam je poklonio curinom bratu kada sam kupio iphone... ali opet me 5800 u jednoj stvari odusevio... sa 5800 sam istrenirao zivce do maximuma koliko san taj iritantni skripavi komad plastike tija plesniti o pod to samo nebo zna... e da multitasking na 5800 super stvar za natjerati se na restart mobitela :P... kada sam dobio 5800 sam bio odusevljen koliko sam opreme dobio ... kabel za spojiti na tv ( to sam za iphone platio 250kn) torbicu ( e bay 10 torbica 1$ + 8$ postarine :P) dalje... onu trzalicu koja doslovno nicemu nesluzi al opet je lipo dobiti pa sam cak i zvucnike dobio... ali sam kasnije skuzio zasto toliko opreme ... zato sta sam mob ka mob ne vridi niti onoliko para pa su morali sa ''darovima'' opravdati i tu cifru... takoder sam prije 5800 imao i samsung omniu ( ''odletila'' iz auta u pokretu... mala svada sa djevojkom do svacega dovesti moze) ta omnija je takoder masu povise 5800 ali opet dosta ispod iphona...
o iphonovim mogucnostima nije uopce potrebno pricati sa ljudima koji ovoliko malo znaju o iphonu te im je maximum saznaja da simona i grubnic imaju iphone.... e pa pogodite sta iphone je dosa mnogo prije nego sto su te dvi strace uopce postale ''poznate'' a da simona i grubnic imaju 5800 niko nebi niti komentira jerbo sta mene boli q**** ko koji mob ima ako ga nezna koristiti... da simona i grubnic imaju 5800 sta bi to posta sminkerski mobitel ( nebi jer je skripavi komad plastike (ja 5800 prezirem vise nego sto logic prezire iphone.. to mi je najgore bacepnih 800kn)) to nebi posta sminkerski mobitel nego jednostavno mobitel velikih mogucnosti u rukama neukih, neinteligentnih i nadasve nerazboritih ljudi koji su popraceni velikom kolicinom medijskog prostora... nazalost moju u ruke takvih upada iphone ali to je na radost nekih iphone mrzaca odavde ( prepoznati cete se ) jer onda mogu navesti jednu stvar protiv iphona... ovo sve ostalo jedina mana po meni sta ga imam je to sta nema flash, ali hej naucio sam nositi digitalni sa sebom kada navecer idem van i vjerovali ili ne kada si pijan mnogo je lakse slikati digitalnim nego mobom...
i samo da zakljucim ovu poruku prosao sam dosta mobitela ali stvarno dosta 5800 je budila neku gorcinu u meni neznam ali je taj mob sjeo kao hladan drek za dorucak ( opet malo usporedbe sa drekom ali to ne znaci da je drek... ili mozda znaci ?) svaki mob mi je u neku ruku budio neke emocije ... a zadnja njoka koja mi je budila emocije je bila 3100 i to im je po meni bio najbolji mob ikada jer sa njim si mogao sve imao si pravi multitask... pricas na mob sa donjom maskom mozes mazati pastetu da ostatkom moba i gornjom maskom otvaras pivu a kada otvoris pivu uzmes duvan te ga treses u donju masku... e to je pravi multipraktik.... e da sada sam se sjetio sta iphone moze a njoka 5800 nemoze ipone je otporan na slepere ... LINK
dakle ne seruckajte po necemu sta nemate i nerazumite ili jednostavno you cant handle the truth ... a to je kreator teme je kupio iphone i nije falio jer po meni je to trenutno vrh vrhova medu ponudom mobilne telefonije...
Hehehehehhehe
Jos jedan klinac odusevljen igrackicom jer zaboga koliko igrica to ima. ;)
Mobilni telefon ti budi emocije?
Jebote izadjite i po****te nesto umjesto da s******te na komad plastike. Meni moja porodica i priajtelji bude emocije a telefon mi slzu da telefoniram i sve ostalo za sta telefon sluzi. I ja za razliku od vas ne mrzim nikoga. Nisam naucen da mrzim. NEki ovdje ocigledno jesu i u threadu gdje se spominje mrznja prema icemu vise necu ucestvovati. I nemojte pricati koliko neko zna jer to ne znate. Ja sam govorio cinjenice potkrijepljene linkovima a da idemo testirati znanje nekako sumnjam da bi ste ti i artfull dobrro proslo ali o tom potom. Ako je vamam iphone vrh mobilne telefoije nismo u istoj kategoriji znanja definitivno. Sto se mene tice zbogom u ovo threadu i uospte u raspravi o iphone.
Iphone je otporan na slepere?
Hhahahahahahahhaaahha
Jaooooooooooooooooooooooooooooooooo
Priznajem poraz.
Hahhahahahaha
Istina je da na ovom forumu ima ljudi kojima je životni cilj sr*ti po iPhone-u (da ne bude zabune, nisam jedan od njih), ali s druge strane ima vas kojima je životni poziv uzdizati iPhone. iPhone je super, ima masu aplikacija, ali koja korist od toga kad ionako nećeš sve isprobati i naći onu koja ti najbolje odgovara, čak što je više škarta, teže je naći ono što valja. iPhone pruža puno, ali ne pruža najviše, a opet to što pruža, pruža po prevelikoj cijeni. Što se tiće kvalitete kućišta, tu Apple ima moj naklon. Što se tiće zabavnosti, da zabavan je, da želim zabavu kupio bih PSP (i opet bi mi ostalo za mobitel koji je blizu vrha ponude). Što se tiće praktičnosti, sučelje je praktično, ali kakva korist kad je korištenje u jednoj ruci nepraktično (barem meni, možda nekomu tko ima veču ruku je praktičnije, iako ja baš i nemam male ruke).
mah... necu vise spammati ovu temu...Lg-viewty sretno sa iPhneom jos jednom!
E da, ja sam svoj iPhone platio 1kn, da se malo potrudite jako bi ste ga jeftino mogli nabaviti...
Slazem se s tobom.
iPhone vjerojatno je najzabavniji mobitel na trzistu, nisam nikad rekao da nije.
Problem je u tome sto ja netrebam zabavu, vec funkcionalnost.
Za zabavu doma imam PC, teve, zensku, drustvo i sta ja znam sta sve ne. Ne pada mi napamet igrat se na mobitelu, osim povremenog sudokua kad mi je dosadno.
Imam instaliran Bioshock na nokii, ali nikad ju nisam igrao.
Slazem se s tobom.
iPhone vjerojatno je najzabavniji mobitel na trzistu, nisam nikad rekao da nije.
Za zabavu doma imam PC, teve, zensku, drustvo i sta ja znam sta sve ne. Ne pada mi napamet igrat se na mobitelu, osim povremenog sudokua kad mi je dosadno.
Ali kazem, svi mobiteli su zabavni jedno vrijema kada ga dobijes, 2, 3mj. ali mene ovaj iPhone idalje zabavlja.
A za to da u torbi moram nositi PSP, MP4, GPS itd. kada imam mobitel koji sve podrzava... ne mislim samo na iPhone nego i ostale...
Slazem se s tobom.
Psiho, ček, jesi ti imao iPhone do sad?
Slazem se s tobom.
Ne razumijem pitanje.
Jesi li ti imao Nokiu5800 ili SEW995?
Ja sam koristio iPhone ali ga nisam imao.
Nebi platio 7000 kuna za nesto sto ne mislim koristit duze vrijeme...
Hoces reci da sam nesto krivo rekao u svome postu?
iPhone je mobitel za aplikacije i igre.
Sminkeraj i zabava.
Ostali pravi smartphonei su za funkcionalnost, multimediu, business itd.
Ne razumijem pitanje.
Jesi li ti imao Nokiu5800 ili SEW995?
Ja sam koristio iPhone ali ga nisam imao.
Nebi platio 7000 kuna za nesto sto ne mislim koristit duze vrijeme...
Hoces reci da sam nesto krivo rekao u svome postu?
iPhone je mobitel za aplikacije i igre.
Sminkeraj i zabava.
Ostali pravi smartphonei su za funkcionalnost, multimediu, business itd.
I evo opet, iPhone nije sminkeraj, sve sto si rekao za smartphone to se vazi i za iPhonea
E da, i kao sto sam napisao nekoliko postova gore, iPhone se moze dosta jefzinije nabaviti nego sto si ti naveo ovu cifru...