imam ja ZTE al ga trenutno koristim pa ću se dalje zezat s njim sutra :)
Tips & tweaks by Vexx5555
- poruka: 102
- |
- čitano: 45.761
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
samsung D 500
-kad stavim sim karticu unutra trazii me pin-iako ta kartica nema pin...
-Dal to znaci da je telefon zakljucan?
-Kako ga otkljucati?
Što te točno traži? Network unlock?
trazi me sim pin iako kartica nema pin
ista stvar s bonbon, tomato karticom...znaci nije kodiran
trazi me sim pin iako kartica nema pin
ista stvar s bonbon, tomato karticom...znaci nije kodiran
Kartica uvijek ima pin,samo je stvar u tome da li je mobitel podešen da traži ili ne traži pin. pogledaj na onom plastičnom okviru od kartice pin i unesi ga a zatim u postavkama isključi da te traži pin.
Probala sam i s karticom koja ima pin, i unesti pin-ne prihvaca, kaze da je krivi
Probala sam i s karticom koja ima pin, i unesti pin-ne prihvaca, kaze da je krivi
Meni se čini da ti je mob zaključan i da te uopće ne traži pin. Odnesi u servis da ti ga otključaju.
Meni se čini da ti je mob zaključan i da te uopće ne traži pin. Odnesi u servis da ti ga otključaju.
Najbolje je da uslikaš to što te traži i staviš sliku pa ćemo vidjeti jel traži kod mreže ili pin, a to su 2različita pojma.
Evo otvorio sam program huaewei locker skinut sa linka, ubacim model sticka stisnem kalkulacija, a program izbaci: O FUCK - Wpisany IMEI jest zly ???
140 % si sigurno krenuo sa otključavanjem sticka koji nije podržan. Ili si disleksičan pa ne možeš pročitati IMEI.
Naravno na pp.