Tele2fon V3

poruka: 55
|
čitano: 111.543
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Proizvođač je MobiWire a za Tele2 je napravljen rebranding uređaja, pisao sam o svemu tome detaljno, imaš link u jednog mojem postu gore skroz pa proouči.

★ Regionalni portal posvećen Linuxu i otvorenim sustavima - www.linuxzasve.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Tele2fon V3
filterini kaže...

Ima novi Gigabyte GSmart Aku A1, oko 1200 kn, Quad Core 1.2GHz Mediatek MT6589, Dual SIM, 4.5" LCD, 854x480, 4GB/1GB, Android 4.2, SDHC, 5MP/0.3MP, WiFi b/g/n, BT 3.0, 3G itd.

Da taj Gigabyte model je itekak dobar, znači za 1300kn tu je Quad Core ARM Cortex A7 procesor pa 1gb sistemske memorije te baterija od 2000mAh itd.Koga zanima eto dole malo više informacija o navedenom Mediatek multimedijskom procesoru.Cool

http://tech2.in.com/news/smartphones/mediatek-mt6589-at-the-heart-of-indias-quadcore-smartphone-boom/906550

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
protjeran
Tele2fon V3

evo, ovo su mi vratili iz sevisa, uz dopis da ne priznaju garanciju i da je popravak ovok skoro ko mobitel da se ne isplati :/

slika slika
Prti4Life
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 12:38 (Nani 555).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Tel2fon V3

Mobitel je odlican imam ga vec 2 dana jedino mu bljeskalica nije nesto za pohvalit ali moze posluzit mob nimalo ne steka sto je najbitnije i brz je dosta tako da nemam rijeci odlican je i + za velicinu !! sve u svemu 5!! 

12 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Ja bi ga uzeo odma samo da se može nadograditi na jelly bean ( 4.1 ) android.

Evo ako neko mo neka provjer imali nadogradnju na JB.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

moze se nadograditi na jelly bean bas sam pitao u trgovini a mene zanima dali je moguce nabaviti silikonsku zastitu za ovaj mob? od molim!! :)

15 godina
protjeran
Tele2fon V3

Mana mu je i baterija...prekratko traje :/ sto se tice nadogradnje jel zna neko kako se moze nadogradit? jel postoji neki driver za mobitel sto se moze na komp instalriat ili nesto? i ako neko zna kako ga rootat? probao sam sa superone clickom 2.3.3.0 ali bezuspjesno :((

Prti4Life

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Dali se moze nabaviti silikonska maskica za ''Tele2Fon v3''!?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Ja ga uzo prije deset dana, i mobitel radi ok. Kao što svi kažu jedina mana mu je bljeskalica, tu se nisam mogao načuditi kako nešto tako slabo može postojati... Kamera je za moj pojam ok naravno ako je dobra rasvjeta. Baterija također ok. Brz mobitel. Mene će izaći na kraju oko 764 kune i to na 21 ratu. Jer ugovor se može produžiti 3 mjeseca prije isteka od 24 mj. Jedino me sada pati što ne mogu naći neki PC Suite za njega. Gdje bih skladištio npr. kontakte, ali to se moram pozabaviti preko Gmaila... Tako da i to prestane biti bitno... Sve u svemu ja sam zadovoljan mobitelom. Ranije sam imao Sony Xperia Mini i njegova baterija je bila puno slabija i manje trajala. Iako je kamera i bljeskalica kod njega vrhunska.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Ja bih molio vlasnika ovog uređaja da napravi screenshot kada bude u postavke-aplikacije-pokrenute aplikacije da vidim koliko ima slobodnog rama. Hvala!!!!

500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tele2fon V3

jel ima itko da je dignuo mobitel na 4.1 os?

Prti4Life

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Jedno pitanje. Kako se ponaša mobitel u nekim zahtjevnijim igricama (Temple Run, CSR...). 

Koliko je trajanje baterije ako se mobitel prosječno koristi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Jeli otkljucan na sve mreže?? Moze li netko od korisnika mobitela provjerit pa da napise ode :)))

Mes que un club!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tele2fon V3

Antonio napiso si 2 pitanja ne jedno haha a mobitel se za temple run ponasa super, bio sam instaliro csr (glupa igrica, bar meni) ali stekalo je malo nezz zasto :/
a sto se tice baterije time sam vise razocaran nego fotoaparatom...

a sto se tice toga dali je otkljucan na sve mreze, nije...ovisi kako ga kupis 

Prti4Life

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Kako misliš "ovisi kako ga kupiš"? I može li ga se dekodirat??

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.10.2013 18:07 (ExE123).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Evo malo mog iskustva s Tel2fon v3 mobitelom,

dakle mobitel za pare koje se nudi je dosta solidan sa zamjerkama na bljeskalicu i kameru,

naročito pri noćnom snimanju kao što je i većina korisnika primijetila.

Čini mi se, da ovi tipovi mobitela imaju neku sistemsku grešku s display-em???

Naime, kad sam kupio mobitel, prvo mi nisu dali mob u ruke da ga isprobam jer

nije bio na Info-pultu??? Mobitel je kupljen u Osijeku u Tele2 shoppu.

Ajd , ne razumjem zašto, ali to sam prihvatio. Nakon dva dana korištenja display me počeo

zezati te sam po nekoliko puta morao tipkati ikonu da bi mi se aplikacija otvorila.

Mobitel sam odnio u Tele2 shopp tamo gdje sam ga i kupio, te sam reklamirao grešku.

Mobitel je otišao u Zg. na servis gdje su mi nakon 5 dana rekli da odem po novi u Osijek,

pošto grešku ne mogu popraviti.

Nakon toga sam bio miran mjesec dana, da bi mi se sad pojavila nova greška na display-u

( opet!!! ) a to je, kad nazovem neki broj ( bilo koji)  meni se display jednostavno ugasi.

Nisam u mogućnosti ni da prekinem telefonsku vezu niti da aktiviram display.

Jedino kad izvadim bateriju poziv je deaktiviran.

Prilikom završetka razgovora, kad sugovornik prekine razgovor kod mene još na display-u

(koji je crn) u gornjem lijevom ćošku svijetli crvena lampica?????

Sljedi ponovo servis i novih 5 dana!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Malo sam istrazivao custom roomve za ovaj mobitel... naisao sam da je ovaj mobitel model MT6577 i citajuci malo postove na xda forumu vidio sam da ima rootanja i custom romova za mobitel,ali fora je u tome da  ima vise vrsta mobitela Mt6577 (kopije galaxy,iphone ,htca i drugih) tako sam procitao da se mogu stavljati na ovaj mobitel romovi koji imaju iste specifikacija ka i odabarani mobitel... znaci naidete na room mobitela sa specifikacija kao tele2fon(1 gb rama,1 ghz dvojezgreni,4 gb memorije itd) mozete koristit za tele2fon..

Evo primjer mobitela sa Mt6577 nazivom u sebi skroz slican izgledom kao V3,a specifikacije su iste

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235624

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 1:20 (ExE123).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Malo sam istrazivao custom roomve za ovaj mobitel... naisao sam da je ovaj mobitel model MT6577 i citajuci malo postove na xda forumu vidio sam da ima rootanja i custom romova za mobitel,ali fora je u tome da  ima vise vrsta mobitela Mt6577 (kopije galaxy,iphone ,htca i drugih) tako sam procitao da se mogu stavljati na ovaj mobitel romovi koji imaju iste specifikacija ka i odabarani mobitel... znaci naidete na room mobitela sa specifikacija kao tele2fon(1 gb rama,1 ghz dvojezgreni,4 gb memorije itd) mozete koristit za tele2fon..

Evo primjer mobitela sa Mt6577 nazivom u sebi skroz slican izgledom kao V3,a specifikacije su iste

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235624

Ja sam jucer dobio mobitel, i za sad mi sve radi super osim ekran -, kamera-, i bljeskalica - . Ali me nervira sto je 4.0.4 i volio bih ga updejtat na neku noviju verziju, ali uopce neznam kako, prije ovoga sam imao samsung galaxy s i9000 (ili ti ga s1) i snjim je sve bilo lako, za ovaj nemogu uopce nac koji je model i kako ga rootat i kako uopce bilo sta na njemu, pa ako netko ima nesto za root volio bih da podjeli samnom, hvala.

@dejo1997 - ako se može nadogradit, da li možda znaš kako?

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 20:01 (CroatianRacer).
15 godina
neaktivan
Tele2fon V3

bilo tko nešto? ja pokušavam nać po internetu, ali mi neide baš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Ja sam ga uspio rootati preko SRSRoot One Click Root for Android ....veceras cu pokusat stavit recovery,ako uspijem sljedece je na redu Custom ROM!

Mes que un club!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tele2fon V3

super pa ako uspijes javi, ja cu isto rootat i stavit custom :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tele2fon V3

sve sam napravio kako treba i tako je tu objasnjeno. no mob se ugasi i samo svijetli crvena lampica.. sta i kao sada. ako netko zna neka pomogne. jer nemogu ga upalit niti ista

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tele2fon V3

Pozdrav!

Zanima me za navedeni mobitel dali postoji kupit di lcd? Ili dali je od nekog drugog mobitela lcd kompaktibilan sa ovim mobitelom?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tele2fon V3

Di ima i dal uopće ima za kupit baterija za Tele2fon V3, tražim po netu al stativa. Kak mi se vidi da je za jednokratnu uporabu.

Trust me, I'm a Jedi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tele2fon V3

dali možda netko zna di se mogu kupit baterije za fon v 3?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice